- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.637
- 598
Kaçtı en son degerin.inşallah 2 katına çıkmıştır=)Hoşbulduk kuzum inş canım yaa. Yarın kan vericem. Değer artmış mı bakıcas. İnş artar dua edin bana kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçtı en son degerin.inşallah 2 katına çıkmıştır=)Hoşbulduk kuzum inş canım yaa. Yarın kan vericem. Değer artmış mı bakıcas. İnş artar dua edin bana kızlar
Kaçtı en son degerin.inşallah 2 katına çıkmıştır=)
İnşallah sagliklaa artsin canım degerlerin
Cok sukur canim hayirli ugurlu olsun bende az önce gördüm keseyi okadar mutluyumki anlatmaam allahim butun isteyenelre versin kalp atisinida duydunmu?Canim benim 28 Ocakti sat yani pazar gunuydu.
Testte cikinca kan vermistim 2 gun once Cuma'ydi yani ayin 26siydi Ocak.
Kontrolede bu gectigimiz Cumartesi gittim yani ayın 3üydü.Kese göründü.
Degerlerinize takilmayin artik.Zaten kese gorurse bundan sonra kan istemez.Baska tahliller isteyecek
Hayirlisiyla saglikla iyi haberlerini alin hep insallah❤
Bende dün gördüm keseyi=) inşallah yükselmiştir=)Canım benim pazar günü 2.99
dün 22,31'di.
Dr um yarın aynı saatlerde tekrra ver dedi. Yeni yerleşmiş olabilir dedi.
Bende kizima hamileyken olmustu progestani vajinal kullanmistim 400 luk doz du sanirim gunluk yanlis hatirlamiyosam korkma dua et bol bol hic bir sey olmaz allahin izniyle saglikla alirsin kucagina bebisiniKızlar dunden berı bılac kez oldunhafıfmyaşıskan kahve akıntı gelıyo dr a gıttım dun korkuyorum basına gelen varmı kızlar dr progestan verdı ne olur ne olmaz dıye ya dun kesecıgı gordum
Bende dün gördüm keseyi=) inşallah yükselmiştir=)
Dün benim tam 5+0 dı. Kan değerim de en son geçen hafta çarşamba falan bakılmışti 1000 di canım.Ayyy ne güzel inş. bende görebilirim. İnş canım çok sağol. Kaçıncı haftada yada betahcg değeri kaç olunca kese gözüküyo
Dün benim tam 5+0 dı. Kan değerim de en son geçen hafta çarşamba falan bakılmışti 1000 di canım.
Canım ben adetime neredeyse 1 hafta vardı erken öğrendim. 113 çıktı. 2 gün sonra tekrarladim testi 387 çıktı. 5 6 gün sonra 1000 çıktı. Seninde yükselir inşallahh. Geç döllenme falan olabilirBenim bugün tam 4+0. Acaba 1 ay sonra 1000 i görür mü ki kan değerim.Şu an düşük çünkü
Aaa lütfen kötü düşünme hiçbirhşey olmaz Allah bakacak takati de verir isteyip kavusamayan milyonlarca kadın var kıymetini bil canımPaylaşırım tabi ki de bu ay hamile olabileceğimi düşünüyordum ama kendimi garip hissediyorum sabahtan beri. Bir yandan iki çocukla da ilgilenebilirim buna hazırım diyorum bir yandan da ya yapamazsam kızımla yeterince ilgilenemezsem diye endişeye kapılıyorum yardımcı olun kızlar nasıl çıkacağım bu ruh halinden
Ins allahın ıznıyşe cnm ıcıyorum bakalım en ıyısıno dusunuyorumBende kizima hamileyken olmustu progestani vajinal kullanmistim 400 luk doz du sanirim gunluk yanlis hatirlamiyosam korkma dua et bol bol hic bir sey olmaz allahin izniyle saglikla alirsin kucagina bebisini
Canım ben adetime neredeyse 1 hafta vardı erken öğrendim. 113 çıktı. 2 gün sonra tekrarladim testi 387 çıktı. 5 6 gün sonra 1000 çıktı. Seninde yükselir inşallahh. Geç döllenme falan olabilir
İnşallah canım hayırlı olsun bebeğin inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelir aminn
Canım inş dualarım seninle.
Hoşbulduk kuzum inş canım yaa. Yarın kan vericem. Değer artmış mı bakıcas. İnş artar dua edin bana kızlar
Cok sukur canim hayirli ugurlu olsun bende az önce gördüm keseyi okadar mutluyumki anlatmaam allahim butun isteyenelre versin kalp atisinida duydunmu?
Canım bu sabahta benden hafif pembelik geldi dr a gideceğim.Kızlar dunden berı bılac kez oldunhafıfmyaşıskan kahve akıntı gelıyo dr a gıttım dun korkuyorum basına gelen varmı kızlar dr progestan verdı ne olur ne olmaz dıye ya dun kesecıgı gordum
Tebrik ederimAaaa ewt canım. Zaten senin yazını okuduktan sonra idrar testi yapmak istedim. Eve gider gitmez test yaptım ve belirgin şekilde 2. Çizgiyi gördüm. Sonra kan verdik hemen ve pozitif çıktık
Tebrik ederim
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Dualarımız seninleHerkese günaydın
Bugün saat 16.30 da kese için dr a gidicem
Ne olur benim için dua edin sağlıklı bir gebeliktir
Kese ve kalp atışlarını da duyarım inşallah
13 yıldan beri bu anı bekliyorum
6+0 Bugün