• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kizlar ya sizde de oluyor mu kasigim agriyinca Allahim niye agriyo diyorum agrimayinca bebege bisey mi oldu diyorum. Bulasik yerlestirirlen ne zaman gececek niye bu kadar agriyo diyorum agrimayinca biseymi oldu diye telaslaniyorum.. goguslerim sizlayinca oyy diyorum yine basladi.. sizlamayinca hormonum yukselmiyo mu acaba diyorum tekrar agrilar baslayinca icim rahatliyo :KK48:
Senin hormonlar Harekete geçmiş belli :D

Karında ağrı ve goguslerde sancı bendede mevcut en sizilisindan :KK35:

Hoşgeldin canım benim de bat 4 ocaktı tabi benim ilk gebeliğim olduğundan birazcık daha heyecanlıyım ctsi keseyi görmeye çağırmıştı beni dr. Hcg sonucunu alınca paylaşır mısın bizimle
Paylaşırım tabi ki de :KK48: bu ay hamile olabileceğimi düşünüyordum ama kendimi garip hissediyorum sabahtan beri. Bir yandan iki çocukla da ilgilenebilirim buna hazırım diyorum bir yandan da ya yapamazsam kızımla yeterince ilgilenemezsem diye endişeye kapılıyorum:silah: yardımcı olun kızlar nasıl çıkacağım bu ruh halinden

Kizlar hamile olupta kasik agrisi bel agrisi olmayan var mi? Benim ikisi de yokta?

Canim benim bu hafta daha da var.Ama kizimda hatirliyorum bu zamanlarimi tatildeydik resmen hicbisy yoktu.
Bu zor gececege benzeyecek diyorum.
Ikisi cok farkli mesela.

Paylaşırım tabi ki de :KK48: bu ay hamile olabileceğimi düşünüyordum ama kendimi garip hissediyorum sabahtan beri. Bir yandan iki çocukla da ilgilenebilirim buna hazırım diyorum bir yandan da ya yapamazsam kızımla yeterince ilgilenemezsem diye endişeye kapılıyorum:silah: yardımcı olun kızlar nasıl çıkacağım bu ruh halinden

Canim bunlari dusunup hesap etmek umursamak bile icgudusel bence;)

Canim benim bu hafta daha da var.Ama kizimda hatirliyorum bu zamanlarimi tatildeydik resmen hicbisy yoktu.
Bu zor gececege benzeyecek diyorum.
Ikisi cok farkli mesela.

Canim bunlari dusunup hesap etmek umursamak bile icgudusel bence:KK66:
anladim canim demekki her gebelikte bile farkli oluyor.

Kalp atisini duyan yok herhalde daha..ben p.tesi gidicem insallah duyarim bulanti yasamiyorum ama bn de sizin gbi acaba napio orda duruo mu kalbi atio mu diye pipirikleniyorum
ksseyi gordunuz mu? Kacinci haftadasiniz? Bir de kasik yada bel agriniz var mi?

benim tup bebek.te canim ondan her seyde panik yapiyorum Goguslerimde bi aciyor bi geciyor. Senin dogum tarihi 16si olarak gozukuyo sanirim 3+4tesin. Benimde 17si bende 3+5teyim. Beta degerlerin nasil?
Son adet tarihim 8ocak canım hesaba göre 4+1 oluyorum. Beta hcg cuma günü 193 çıkmıştı tahminen bugün 800 olmuşumdur. Ben de göğüs kenarlarıma dokununca ağrı hissediyorum başka da hiçbir şey Yok Belirtin Yok diye hiç korkma yani annesi :) senin beta kaç?

Son adet tarihim 8ocak canım hesaba göre 4+1 oluyorum. Beta hcg cuma günü 193 çıkmıştı tahminen bugün 800 olmuşumdur. Ben de göğüs kenarlarıma dokununca ağrı hissediyorum başka da hiçbir şey Yok Belirtin Yok diye hiç korkma yani annesi :) senin beta kaç?
anladim tamam yapmicam teyzesi ;) ben baska bi uygulamada hesap etmistim 17 ekim yaziyordu. Seninde 16 ekimi gorunce ayni zamanalrda zannettim. Benim son adet tarihim 14 ocakti. Bugun baktirdim 354 cikti canim

anladim tamam yapmicam teyzesi :KK66: ben baska bi uygulamada hesap etmistim 17 ekim yaziyordu. Seninde 16 ekimi gorunce ayni zamanalrda zannettim. Benim son adet tarihim 14 ocakti. Bugun baktirdim 354 cikti canim
Gününe göre Değerin çok güzelmiş perşembe günü 600lere ulaşırsın Allah’ın izniyle :)

anladim tamam yapmicam teyzesi :KK66: ben baska bi uygulamada hesap etmistim 17 ekim yaziyordu. Seninde 16 ekimi gorunce ayni zamanalrda zannettim. Benim son adet tarihim 14 ocakti. Bugun baktirdim 354 cikti canim
Hayırlı geceler benim de sat 21 ocak,adet gününüz henüz gelmeden mi kan testi yaptırdınız ?

Hayırlı geceler benim de sat 21 ocak,adet gününüz henüz gelmeden mi kan testi yaptırdınız ?
benimki tup bebek canim adet gunun baz alinmiyor transferin 7.gunu yapmistin erken gebelikte cikmisti. Normalde test tarihim transferin 12.gunu olmasina ragmen cikti. ama adet gunumu baz alirsakta 2 gun gecmisti.

Kalp atisini duyan yok herhalde daha..ben p.tesi gidicem insallah duyarim bulanti yasamiyorum ama bn de sizin gbi acaba napio orda duruo mu kalbi atio mu diye pipirikleniyorum
Bende pzt gitmeyi düşünüyorum belki çarşamba giderim ama 14 şubat sevgililer gününe eşimle birbirimize verebileceğimiz en güzel hediye gibi ❤️ 7+2 olucam inşallah ☺️❤️

Hormonalmis canim :) önlemler,dikkat etmek adina bi icgudusellik gb dusun :)

Back