- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
Cok sukur canim hayirli ugurlu olsun bende az önce gördüm keseyi okadar mutluyumki anlatmaam allahim butun isteyenelre versin kalp atisinida duydunmu?
Hayırlı olsun acaba kaç haftalik siizinki bende keseyi ve kalp atslarini duymak görmek için sabirsizlaniyorumCok sukur canim hayirli ugurlu olsun bende az önce gördüm keseyi okadar mutluyumki anlatmaam allahim butun isteyenelre versin kalp atisinida duydunmu?
Dualarımız seninle
Keseyi görürsünüz benimde bugün 6+1
5+3de gördüm ben..
Kalp atışınıda duyarsın inşalllah benimde bugün dr randevum var hakkımızda hayırlısı
GözünaydınKızlar merhabalar ben bugün tahlil sonucumu aldım hamileliğim kesinleşti 264 çıktı bhcg. Hala ne hissedeceğimi bilemiyorumdüzenli şekilde artar umarım 4+6 dayım şu an
Pembelıkse gır cnm bnm ahve alıntı gelıyp arada cok az da olsa ınsan tedırgın oluyo banada hbr verCanım bu sabahta benden hafif pembelik geldi dr a gideceğim.
Geçen hafta da olmuştu acile gittim 12. haftaya kadar normal dedi
Belki bana da verir bugün drum.
Öncelikle hayırlı olsun canım bat günün ne zamandır kaç gündür geciyorsun adetini bende dün baktirdim benimde beta ayni seninki gibi suandaKızlar merhabalar ben bugün tahlil sonucumu aldım hamileliğim kesinleşti 264 çıktı bhcg. Hala ne hissedeceğimi bilemiyorumdüzenli şekilde artar umarım 4+6 dayım şu an
Son adet tarihin neydi canımBana doktorum kese için yarın gel dedi :)
İnş canım. Daha bir gün geçmişken baktırdım canım adetim genelde 30-35 arası günde olur benim şüphelenip evde test yaptım çift çizgiyi görünce hemen kan testi yaptırdım normalde birkaç gün daha bekleyecektimÖncelikle hayırlı olsun canım bat günün ne zamandır kaç gündür geciyorsun adetini bende dün baktirdim benimde beta ayni seninki gibi suanda
İnşallah hayırlısıyla yukselir
2 ocak.Son adet tarihin neydi canım
İçini ferah tut. Allahın izniyle yükselecek seninde=) amin canım rabbim hepimizf hayırlı sağlıklı doğum nasip etsinDr umda öyle söyledi. Değerim düşük diye artmayacak diye korkuyorum.Senin maşallah değerlerin çok güzelmiş. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin.
İçini ferah tut. Allahın izniyle yükselecek seninde=) amin canım rabbim hepimizf hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin
Hosgeldin canim hayirli olsun rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize de :)))Merhaba kızlar nasılsınız ben de ikinci çocuğuma hamileyim sanırım Ekim bebeği olacak... :)
Teşekkür ederim canım amin :)Hosgeldin canim hayirli olsun rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize de :)))
Merhaba kızlar nasılsınız ben de ikinci çocuğuma hamileyim sanırım Ekim bebeği olacak... :)
Merhaba hayırlı doğumlarin olsun inşallah=)Merhaba kızlar nasılsınız ben de ikinci çocuğuma hamileyim sanırım Ekim bebeği olacak... :)
Genelimizin 2 ocak galiba=) Benim de 2 si2 ocak.
ama bence benim geç döllenme daha yeni 1000 lere çıktı değerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?