• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Çizelge bilen var mı adetlerimizi yazsak ben bilmiyorum nasıl yapılıyor

Benimde 20 misi olursa eylulde olabilir ekimde kizimda 2011 eylul dogumlu yine olur insallah allahim isteyen herkezin kucagina sag salim evlatlar versin

27 Eylul'e geliyordur tahmini dogum :)
Gerci ultrason netlestirir zamanla.
Ehh bide nasip tabii :)
Insallah gonlunuze gore olur :)

Kızlar adetime 9 gün kaldı.amabelirtilerim adet belirtisi gibi :(

Canım Allah’tan ümit kesilmez bebişlerimiz gelecek inşallah
Canım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bi dahaki ayda eşim il dışında olcak ovulasyon haftasında. Ekim ayını kaçırıyorum bu yüzden. Zaten eşiminde gönlü yok yaza yapalım diyorlar.

Canım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bi dahaki ayda eşim il dışında olcak ovulasyon haftasında. Ekim ayını kaçırıyorum bu yüzden. Zaten eşiminde gönlü yok yaza yapalım diyorlar.
Adetin gelmediyse hala Ümit var bekle bakalım yaza falan da atma sonra geç kalınıyor ben attım attım yaş 38 oldu şimdi de olmuyor uğraş canım :anneadayı:gelir bebiş uğraş sen

Adetin gelmediyse hala Ümit var bekle bakalım yaza falan da atma sonra geç kalınıyor ben attım attım yaş 38 oldu şimdi de olmuyor uğraş canım :anneadayı:gelir bebiş uğraş sen
Yok canım pekte çalışma olmadı düzenli, ondan dolayıda umut yok :)
Ben değil eşim hazirana atıyor :) bi dahaki bahara doğurursun diyor, bay çok bilmiş :)))))

Back