2018 Ekim Anneleri

Valla bana kizcan belki ama bende tam tersi su hamilelikte kendimizi biraz tutalim asiri kilo almayalim kilo veriliyor ama asiri kilodan olusan catlaklar ve sarkmalara cozum yok :/ saglikli beslenip bol yuruyus bol su :))

Masallah

Superr

Yarin tekrar kan vericem hayirlidi ile
Bu bebek olduysa sadece 18 ocakda olmustur bunu biliyorum..
1 subat kan verdim 23.86 cikmis kimyasal gebelik buyuk ihtimal pazartesi gel tekrar bakalim dedi ebe
Eve dondukden sonra 3 4 kez pembe leke geldi dedim basliyor sanirim ama arkasi gelmedi halen..
3 subat cumartesi dayanamadim acilde verdim sonuc 96.8 cikti. Dr artis cok iyi dedi yarin tekrar vericem hayirlisi olsun.. ne olacaksa da olsun cok yoruldum kac gundur..

İyiyim canım değerlerim sıfırlandı ipneye gerek kalmadan atlattım.inşaallah son düşüğüm olur şimdi adeti bekliyorum

Gozunaydin cok sevindimm
Boyle denemelerde cabucak baslar ❤

Benim bildigim kadariylada lekelenme ya da kanama yoksa vermiyorlar ama her ihtilame karsi en azindan progestan fln yazardi sanki..
Bide senin numara beklemene gerek yok hastaneden git al ya da doktorun yardimciaini ararlar bakar mi diye sorarlar.
Hamilelikte hersey anlik zaten

Renkli bir akinti mi canim?
Devam etmiyorsa onemli birsey degildir insallah.
Ama kontrole gidebilirsin kesenin durumundanda anlar.

Degerler cok belirleyici bu durumda.
Dış gebelik olmamasına sevindim.
Kesenin gorundugunden eminseniz Allah korusun belki ilerlememe ihtimali olabilir canım,kusuruma bakma boyle yazdim ama

ben de ondan korkuyorum canım ;( niye kusura bakıyım canım ikisi de Allah tan gelecek şey. Kendimi hazırlasam iyi olur

Canım sperm 3 gün içerde kalıyor döllenme 3-4 gün sürüyor onlarıda hesaba katarsan aslında değerin normal gibime geliyor o ebelerin lafına bakma hemen en kötüsünü yapıştırırlar. Yaptır bakalım kaç çıkacak

Merhaba,
Fazlasıyla yeniyim. Yani uzun zamandır okuyorum fakat yeni üye oldum. Bir aksilik olmazsa bende ekim annesiyim.
Şuan değerimiz 375. Sanırım 4 haftalık biraz geç döllenme kaynaklı. Sağlıklı hamilelikler.

Sat kaç sende sanırım sat aynı ikimizin benim 2 ocak

Bende adete 8 gün kala beta 60 ,iki gün sonra 140 çıktı bu cuma dr gidecem kese için

Canim benim 28 Ocakti sat yani pazar gunuydu.
Testte cikinca kan vermistim 2 gun once Cuma'ydi yani ayin 26siydi Ocak.

Kontrolede bu gectigimiz Cumartesi gittim yani ayın 3üydü.Kese göründü.

Degerlerinize takilmayin artik.Zaten kese gorurse bundan sonra kan istemez.Baska tahliller isteyecek
Hayirlisiyla saglikla iyi haberlerini alin hep insallah❤

Kizlar bende 3+4teyim.
Tup bebek yaptirdik insallah tutmustur
Ilk degerim 44
Sonraki degerim 163
Iki gun beklemedim dun kan vermistim bugunde verdin 236 cikti
Allah.ima sukurler olsun
Allah isteyen herkese nasip etsin
Midem bulaniyor sizce normal mi? Sizinde bu zamanlarda oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…