• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kizlar bende 3+4teyim.
Tup bebek yaptirdik insallah tutmustur
Ilk degerim 44
Sonraki degerim 163
Iki gun beklemedim dun kan vermistim bugunde verdin 236 cikti
Allah.ima sukurler olsun
Allah isteyen herkese nasip etsin
Midem bulaniyor sizce normal mi? Sizinde bu zamanlarda oldu mu?

bende hiç mide bulantısı falan yok.
fakat inanılmaz bir bel ağrısı var. zaten ordan anladım gebeliği

Kizlar bende 3+4teyim.
Tup bebek yaptirdik insallah tutmustur
Ilk degerim 44
Sonraki degerim 163
Iki gun beklemedim dun kan vermistim bugunde verdin 236 cikti
Allah.ima sukurler olsun
Allah isteyen herkese nasip etsin
Midem bulaniyor sizce normal mi? Sizinde bu zamanlarda oldu mu?

Seni gordugume cok sevindim❤Hayirlisiyla saglikla hep iyi haberlerini duyun miniğinin insallah❤
Benim cok anlik ara ara vuruyordu canim.Simdilerde biraz daha bulaniyor.
Ilk kizimda hic bulanmamisti ama.
Tamamem herkesin kendi vucuduna özgü birsey;)

bende hiç mide bulantısı falan yok.
fakat inanılmaz bir bel ağrısı var. zaten ordan anladım gebeliği
anladim bende bi kac kez agri saplandi belime onun disjnda hic agrimadi. Sadece bulanti var

Seni gordugume cok sevindim❤Hayirlisiyla saglikla hep iyi haberlerini duyun miniğinin insallah❤
Benim cok anlik ara ara vuruyordu canim.Simdilerde biraz daha bulaniyor.
Ilk kizimda hic bulanmamisti ama.
Tamamem herkesin kendi vucuduna özgü birsey:KK66:
canimmm ben seni agustos grubundan mi hatirliyorum?? Hic adin yabanci gelmiyor bana. Anladim evet bazilarjnda oyle hic bisey hissetmjyorlar

Cuma günü 4+4 oluyorum beta değerim de yaklaşık 2000 olacak Cuma günü doktora gitsem kesem görünür mü acaba? Ne dersiniz kızlar ?

Kızlar nasılsınız kesecıklerı goren varmı ekım annelerınden ben yarın aksama gıdıcem dr a cok heycanlıyım yaa

Slm kızlar 6 haftalik olduk çok kötü bir şekilde migde agrisi ve yanma var sabahları kusma mak için kendimi zorluyorum benim gibi olan varmi

Slm kızlar 6 haftalik olduk çok kötü bir şekilde migde agrisi ve yanma var sabahları kusma mak için kendimi zorluyorum benim gibi olan varmi
Bende gaz agrısı var uc dort gundur hep ıshal oluyorum nıye anlayamadım ve mıde yanmasından su ıcıyorum cok

anladim bende bi kac kez agri saplandi belime onun disjnda hic agrimadi. Sadece bulanti var

canimmm ben seni agustos grubundan mi hatirliyorum?? Hic adin yabanci gelmiyor bana. Anladim evet bazilarjnda oyle hic bisey hissetmjyorlar

Mayıs annelerinden :)
Dış gebelik gecirmistim o zaman.

Cuma günü 4+4 oluyorum beta değerim de yaklaşık 2000 olacak Cuma günü doktora gitsem kesem görünür mü acaba? Ne dersiniz kızlar ?

Canim ben 26 Ocak'ta kan vermistim degerim 65.97 idi.28 Ocak'ta regl tarihimdi.
3 Subatta doktora gittim.Göründü kese;)
Darisi basiniza❤

Kızlar nasılsınız kesecıklerı goren varmı ekım annelerınden ben yarın aksama gıdıcem dr a cok heycanlıyım yaa

Hayirli guzel haberlerle dön insallah canim❤ Azalmadan cogalalim burda insallah❤
Biz Cumartesi gunu gorduk keseyi❤

Benim o kadar yogun degil suan.Ara ara vurup geciyordu ama 2-3 gundur surekli olmaya basladi.Bogazim kımıl kımıl surekli

3 Subatta doktora gittim.Göründü kese:KK66:
Darisi basiniza❤

Hayirli guzel haberlerle dön insallah canim❤ Azalmadan cogalalim burda insallah❤

Benim o kadar yogun degil suan.Ara ara vurup geciyordu ama 2-3 gundur surekli olmaya basladi.Bogazim kımıl kımıl surekli
Masallah cnm sıze ıns bende yarın aksam gorurum bıraz korku bıraz heycan var allahım hayırlısıyla saglıklı olsun

Canim benim 28 Ocakti sat yani pazar gunuydu.
Testte cikinca kan vermistim 2 gun once Cuma'ydi yani ayin 26siydi Ocak.

Kontrolede bu gectigimiz Cumartesi gittim yani ayın 3üydü.Kese göründü.

Degerlerinize takilmayin artik.Zaten kese gorurse bundan sonra kan istemez.Baska tahliller isteyecek:KK66:
Hayirlisiyla saglikla iyi haberlerini alin hep insallah❤
Kız ben bir şey anlamadım saT 28 ocak diyorsun

3 Subatta doktora gittim.Göründü kese:KK66:
Darisi basiniza❤

hatirladim canim seni ben yine tup bebek yaptirdim. Insallah ikimizin de tum anne adaylarininda saglikli gecer gebelikleri. Allah isteyen herkese versin

Kız ben bir şey anlamadım saT 28 ocak diyorsun
Benimde kafa yandı:KK48:

Sat 28 Aralık'tı.
Beklenen adette 28 Ocak'tı.
Testte cikinca kan verdim 26 Ocak'ta yani;) 65.97 cikmisti.

Iste 3 Subat yani cumartesi gunude kontrole gittik.

Oldu galiba di mi:KK53:

Kıxlar yukarıları okumadm okyacağımda size bişi demek için yazıyorm burdan içimi dökmek istiyorum, geçen hafta malum data göre kese küçük demişti en yakın arklarımdan birisi, dedim aordu sordu bu aabahta aradı sordu gittin mi ne dedi diye .dedim yok,öğleden sonra geçcm,dr baktı dedi kese öok güzel büyümüş,arkımı aradım hemen ,sorunca , bana dedi hmmm çok iyi.ben şok tüm keyfşm kaçtı.resmen kıskandı ya bu nasıl bişidir.hadi gözün aydın hayırlı olaun desene. Allah kalbşne göre versin ne diyim

Benimde kafa yandı:KK48:

Sat 28 Aralık'tı.
Beklenen adette 28 Ocak'tı.
Testte cikinca kan verdim 26 Ocak'ta yani:KK66: 65.97 cikmisti.

Iste 3 Subat yani cumartesi gunude kontrole gittik.

Oldu galiba di mi:KK53:
Şimdi oldu haha ay bende bu cuma kese için gideceğim cok heyecanlıyım

Kıxlar yukarıları okumadm okyacağımda size bişi demek için yazıyorm burdan içimi dökmek istiyorum, geçen hafta malum data göre kese küçük demişti en yakın arklarımdan birisi, dedim aordu sordu bu aabahta aradı sordu gittin mi ne dedi diye .dedim yok,öğleden sonra geçcm,dr baktı dedi kese öok güzel büyümüş,arkımı aradım hemen ,sorunca , bana dedi hmmm çok iyi.ben şok tüm keyfşm kaçtı.resmen kıskandı ya bu nasıl bişidir.hadi gözün aydın hayırlı olaun desene. Allah kalbşne göre versin ne diyim

Kaybi fln var miydi bu sebeple?
Bazen ister istemez sonrasini dusunmek zor olabiliyor.
Sen yine de biraz daha temkinli ol istersen :) hislerine guven ;)

Şimdi oldu haha ay bende bu cuma kese için gideceğim cok heyecanlıyım

:)))))))
Hadi insallah saglikli haberlerini duyun,görün❤

Bazıları çekemez kıskanır çok var öyleleri

Kızlar bu da benim testim dün yaptım ama polikistik var bende galiba adet olmam gerekn tarihte oldu varsa o yüzden Eylül mü Ekim mi bilemedim:olamaz: Screenshot_20180205-153046_1.jpg
Screenshot_20180205-153046_1.jpg

Back