• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar cuma günü Dr a gittim demiştim ya. Dr bana kesenin etrafında sebebi bilinmeyen hafif bi kanama var, ağır iş yapma falan demişti. Sonrada kanaman olursa gel diyip beni gönderdi. Ablama anlattım kızdı. Ne yani Dr ilaç falan vermeden gönderdi mi diye.tedirgin oldum şimdi. Ankara Eryaman dayım Dr da bulamadım başka. Randevular hep dolu. En yakın 15 şubat
Canım bazen aşırı zorlanmaya bağlı kese etrafında ufak çaplı kanamalar oluyormuş (ağır iş yaptıysan ters hareketle kalktıysan gibi) onlara müdaheleye gerek duymuyorlar ama idrarda ya da birşekilde kan görürsen o zaman müdahele ediyorlar korkma yani. Özel doktora git istersen

Canım bazen aşırı zorlanmaya bağlı kese etrafında ufak çaplı kanamalar oluyormuş (ağır iş yaptıysan ters hareketle kalktıysan gibi) onlara müdaheleye gerek duymuyorlar ama idrarda ya da birşekilde kan görürsen o zaman müdahele ediyorlar korkma yani. Özel doktora git istersen
Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Gittiğim Dr özel zaten. Ama işte sağolsun iyide fazla rahat. Uzun zamandır gidiyorum evime yakın diye. Her konuda böyle biraz rahat. Mesela bu gebeliğimden önce düşüğüm ve karnımda ölümle sonuçlanan gebeliğim olmuştu. Genetikten bi sonuç çıkmadı. Pıhtı olabilir dediler. Bunu Dr bilmesine rağmen bi aspirin bile vermedi. Ben kendim içiyorum bebe aspirinini. Cvbın için tekrar teşekkür ederim. İçim rahatladı biraz

Canım demek ki çok büyük bi risk görmemiş doktorun. Yatıp dinlenince atlatabilecegin biseydir belki. Doktorada gidemediğine göre üzülüp stres yapıp etkileme meleğini. Yat dinlen. Pozitif ol :)
Teşekkür ederim canım inşallah öyledir. Yaşanmışlıklardan kaynaklı negatif oluyorum bazen.

Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Gittiğim Dr özel zaten. Ama işte sağolsun iyide fazla rahat. Uzun zamandır gidiyorum evime yakın diye. Her konuda böyle biraz rahat. Mesela bu gebeliğimden önce düşüğüm ve karnımda ölümle sonuçlanan gebeliğim olmuştu. Genetikten bi sonuç çıkmadı. Pıhtı olabilir dediler. Bunu Dr bilmesine rağmen bi aspirin bile vermedi. Ben kendim içiyorum bebe aspirinini. Cvbın için tekrar teşekkür ederim. İçim rahatladı biraz
Hamileyken mi bebe aspirini içiyorsun? Kanamaya sebep o olabilir

Mrb kizlar 27 ocakta hamilelik haberimizi aldik cok sükür. İlk once herkesin yaptigi gibi gebelik testi ve aksaminda kan testi oldum. Degerlerim yukselmisti ve 1 hafta sonra dr ‘a randevumuzu aldik. 5 hafta 3gunluk olarak gittim. Keseyi gordu ama kalp atislari icin 10 gun sonraya randevu verdi. Dr ‘ a gittigim gunun aksami akinti seklinde cok koyu olmasada birseyler geldi. Dr’a goruntuyu gonderdim progestan 200 ‘luk bir ilac verdi. Dusugu engellemek amacliymis. Boyle bir durum basina gelen varmi ? Cok korkuyorum hep dinleniyorum ama aklim hep orda.

Kızlar cuma günü Dr a gittim demiştim ya. Dr bana kesenin etrafında sebebi bilinmeyen hafif bi kanama var, ağır iş yapma falan demişti. Sonrada kanaman olursa gel diyip beni gönderdi. Ablama anlattım kızdı. Ne yani Dr ilaç falan vermeden gönderdi mi diye.tedirgin oldum şimdi. Ankara Eryaman dayım Dr da bulamadım başka. Randevular hep dolu. En yakın 15 şubat
Cnm gebelikte verilen ilçlr belli bu haftadaki beneğe rahim içine bişi yapamıyorlar ki,takip ediyorlar, ne ilaç verecek, progestan, duplaron cleksan vs var , dinlenip bekleyeceksin.stres yapma

Uyku hali oluyor mu kızlar
Sürekli uyumak istiyorum. Bugün düne göre daha iyiyim. Öğlen kalktığımda bulantim yoktu elhamdulillah. Ama gun icinde aciktikca kötü oluyorum. Yiyecek biseyde bulamiyorum. Herşeyden bi tiksinti geliyo. Bi saat once karnımı doyurabildim elhamdulillah. Ama bi iki saat sonra acikicam napacam bilmiyorum. Bu arada bulantiya tuzlu ayran çok iyi geldi . Haberiniz olsun kızlar.

Sürekli uyumak istiyorum. Bugün düne göre daha iyiyim. Öğlen kalktığımda bulantim yoktu elhamdulillah. Ama gun icinde aciktikca kötü oluyorum. Yiyecek biseyde bulamiyorum. Herşeyden bi tiksinti geliyo. Bi saat once karnımı doyurabildim elhamdulillah. Ama bi iki saat sonra acikicam napacam bilmiyorum. Bu arada bulantiya tuzlu ayran çok iyi geldi . Haberiniz olsun kızlar.
Bende bulantı olmadı henüz iştahım çok açık

Merhabalar öncelikle ekim annelerini tebrik eder,hayirlica kucağınıza almanızı dilerim. Arkadaşlar çok heves ettim üye olmadan önce arada takip ediyordum. Bir oğlum var 26 aylık. 2 kimyasal gebelik geçirdim biri oğlumdan önce bir de ekim ayında. Sat im 26 Aralık. Kimyasal gebelik gecirdigim için yine öyledir belki diye gecikmemden bir hafta sonra kan verdim. 1754 çıktı. 2 gün sonra tekrar verdim 2854 çıktı. Bugün yani 2 gün sonra yine verdim 3667 çıktı:( dış gebelik falan değil ama kese 4 haftalık göründü ama hesabıma göre 5+5 ve değerlerimin artışı iyi değil. Doktor biraz bekleyelim dedi. Hiç başınıza böyle bir şey geldi mi ya da yakınınızın başına? Çok canım sıkkın.

Merhabalar öncelikle ekim annelerini tebrik eder,hayirlica kucağınıza almanızı dilerim. Arkadaşlar çok heves ettim üye olmadan önce arada takip ediyordum. Bir oğlum var 26 aylık. 2 kimyasal gebelik geçirdim biri oğlumdan önce bir de ekim ayında. Sat im 26 Aralık. Kimyasal gebelik gecirdigim için yine öyledir belki diye gecikmemden bir hafta sonra kan verdim. 1754 çıktı. 2 gün sonra tekrar verdim 2854 çıktı. Bugün yani 2 gün sonra yine verdim 3667 çıktı:KK43: dış gebelik falan değil ama kese 4 haftalık göründü ama hesabıma göre 5+5 ve değerlerimin artışı iyi değil. Doktor biraz bekleyelim dedi. Hiç başınıza böyle bir şey geldi mi ya da yakınınızın başına? Çok canım sıkkın.
Aynı aynı aynı durumdayız cnm,çoo şaşırdım ben yrn tekrar gitcem kese büyümesi gerekiyor dedi ,inş büyümüştür ama sağlıklı ise büyüsün hayırlsı olsun cnm evlatlarımızla ilgilenelim

Kızlar şimdi yemicez ne zaman yicez yiyelim işte bahanemiz var ,20 kgye kadar gayet normal tatlıları dondurmaları bende götürüyrm oh iyi de yapıyrm daha gebelik bile net değil ama,bende löp löp götürüyorum veriliyor çünkü inannın 2 senede eski kiloya dönülüyor.

Aynı aynı aynı durumdayız cnm,çoo şaşırdım ben yrn tekrar gitcem kese büyümesi gerekiyor dedi ,inş büyümüştür ama sağlıklı ise büyüsün hayırlsı olsun cnm evlatlarımızla ilgilenelim
Inşaallah canım. Ama insan ister istemez etkileniyor. Aklım hep orda. Hayırlısıysa bizimle olsunlar

Ben de salı tekrar gitcem canım tekrar kan ver dedi doktor kese hakkında sadece 4 haftalık dedi.

Uyku hali oluyor mu kızlar
Ben de uyku hali yok ama bir sey var yani henuz kimseye soylemedim sakliyorum gorumceler falan bilmiyo tum gun kayinvalidem de idim boyle sanki tum gece uyumamisim gibi bir hal gelem giden ne oldu yorgun gorunuyorsun diyo :)) kendimi tam tersi enerjik hissesiyorum ama anlamadim valla

Back