• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Benim hic aklima gelmiyordu ama burda okudukca bi evhamlandim yurtdisinda yasiyorum oyle hemen ultrasoona koymazlar 8. Hafta da ilk ultrason onun disinda dusuk olursa olur olmazsa olmaz bunlarin mantigi boyle olumsuz dusunmuyorum gene de bi de. Tesekkur ederim
Benimkide erken döllenmeydi. Tahmini doğum tarihi 06 haziran olması gerekirken otomatik hesaplayıcıya göre, 01 haziran bazende Mayıs sonu gözüküyordu. Ama iyi bişeydi önden önden ilerliyorduk aynı adet tarihli arkadaslarıma göre.

Kızlar randevumuza gittik bugun.5 gun gecmis oldu gunum.Keseyi gorduk cok sukur❤masallah:nazar:
Hersey yolunda yolunu şaşırmamış minnak :-) içim rahatladı.
Igneler sebebiyle olumsuz birsey olur mu diye sordum,bundan sonra hamile kaldiginda yine yasanabilir artik riskin var ama bu gebeligin saglikli
gorunuyor ve tupten gecisini tamamlamis normal bir gebelik dedi.
Bundan sonrasi nasip,hakkimizda hayırlısı❤
Ohh çok şükür sevindim senin adına canım. Rabbim daha iyi haberler almayı nasip etsin.

Benim açkende oluyor.Tokkende bi vurup geçiyor.Galiba olacaksa oluyor :)

Canim benim sat 28 Aralik ama batta 28 Aralik

Yani 28 gunde bir adet olan birine gore haftam sata hesapla daha kucuk oluyor aslinda.Yumurtlama zamanini ve yerlesmeyi buyumeyi dusununce.
Yani buna gore 4+5im.
Bugun doktor 4-5 haftalık,kese 7mm gayet normal hersey dedi❤ cok sukur.

Canım,canın bazı seyleri daha fazla isteyebilir.Her zaman evet saglikli seylerde olmayabilir ama onemli olan nefsini köreltip tadina bakip dozunda birakman.
Yani canin pasta ister ama 3 dilim istemez,1 dilim yeter gb :)))))
Allah korusun gebelik sekeri sonrasinda zorlayici birsey daha cok stres.
O yuzden dikkatli olmakta,mevsim meyve sebzelerini mumkun oldugunca sofrayi cesitlendirerek kullanmakta fayda var.
Yani hic sut ve sut urunleri tuketemeyen annelerde var o yuzden biseyi yiyemiyorsun fln dye kendini suclama:KK66:

Bide bunlara dikkat ettikce ufaklik dogdugunda daha yatkin olur
Kızlar birşey soracağım nasıl besleniyorsunuz? Özellikle tecrubeli annelerden cevap bekliyorum. Mesela ben tatlıya cok düskünüm ve hergün yiyorum internete bakacak olursak herşey tehlikeli siz nasıl besleniyorsunuz merak ettim. Bir de çay kahve yok ya çok zorlanıyorum onun yerine içtiğiniz bir içecek var mı
Ben içiyorum kızlar çay kahve. Çok mu zararlı ki cips de yiyorum. Doktor 3 aylık olasiya kadar istediginden ye iç dedi.

Kızlar randevumuza gittik bugun.5 gun gecmis oldu gunum.Keseyi gorduk cok sukur❤masallah:nazar:
Hersey yolunda yolunu şaşırmamış minnak :-) içim rahatladı.
Igneler sebebiyle olumsuz birsey olur mu diye sordum,bundan sonra hamile kaldiginda yine yasanabilir artik riskin var ama bu gebeligin saglikli
gorunuyor ve tupten gecisini tamamlamis normal bir gebelik dedi.
Bundan sonrasi nasip,hakkimizda hayırlısı❤
canımmm cokk sevındım gözün aydın. zor günler gecırdın. rabbim bekletmeden mükafatını verdı. darısı bızlere ınsallah.

canımmm cokk sevındım gözün aydın. zor günler gecırdın. rabbim bekletmeden mükafatını verdı. darısı bızlere ınsallah.

Allah razı olsun canım.İnşallah en kısa zamanda alırız haberlerini.Nasılsın?

Adetime dört gün kaldı :(*test yaptım negatif.... Gecen yıl ki hamileliğimİe dört ggünönce cıkmıştı...ama düştü yavrum... en kısa zamanda hamile kalalım inşallah
Screenshot_20180204-091418.png

İyiyim canım değerlerim sıfırlandı ipneye gerek kalmadan atlattım.inşaallah son düşüğüm olur şimdi adeti bekliyorum
Cok gecmis olsun kimyasal gebelikmiydi.
Eger sizin icin sikinti degilse beta degerleriniz nasildi yazarmisiniz

hayır canım sorun değil. kimyasal değil dış gebelikti.biraz uzun bir süreçti. iki gün arayla 350-450-515-590-512-560-515- sonra dış gebelik oldugu belli olunca sürekli ölctürmem gerekti. iki gün arayla bi arttı bı azaldı falan derken sonunda sıfırlandı.

Ben geldim tekrar.. kizlar bakin bastan anlatiyim size benim hikayemi....kizlar bebis olduysa olabilecegi tek gun 18 ocak. O gun olmustur.. 18 ocak da regl lime 10 gun vardi.. o gun tuttuysa bebis cok yeni oluyor.. degerim 23.9 cikti.. ama buyuk ihtimalle kimyasal gebelik bi kac gune kanaman baslar dedi ebe.. kanama pazartesiye kadar baslamazsa tekrar kan vericem.. dun gece 4 5 kez pembe leke oldu bugun hicbirsey yok.. sizce hamilelik kanama baslamadigina gore devam mi ediyodur beta yukselir mi kanama 1 2 gune baslar mi.. araya haftasonu girdi uff muallakda kalmayi hic sevmiyorum.. bu arada 6 yil one 10 gun gunum gecmisti test yaptigimda cift cizgiydi. 11. Gun dr usg ile bakti kese gorunmemisdi kana bakti 329 gibi bisey cikmisti dusukmus normalde 11 gun gecmis sat in uzerinden 1 hafta sonra gel bakalim demisti keseye gittigimde kese gorunmustu.. gec dollenmeydi sanirim.. buda oyle bisey mi olacak acep.. bekliyorum bakalim...
ya canım benım senı bosyere korkutmus bu ebe. ne kadar ezbere konusuyor. ne kimyasalı. düpedüz hamilesin. artısında gayet güzel. hcg dedıgın nıhayetınde 0 dan yükselişe geçiyor ve iki günde bir kendini ikiye katıyor. hatta yüzde 60 artıs bıle yeterli. yanı senın gebeliğine saglıksız demek ıcın iki kere 48 saat arayla ölcülmesi lazım %60 artıs varsa sorun yok demek. arkadasım bosyere haftasonunu zehir ettirmişler sana. gözün aydın hamilesin bence hersey yolunda

Kızlar cuma günü Dr a gittim demiştim ya. Dr bana kesenin etrafında sebebi bilinmeyen hafif bi kanama var, ağır iş yapma falan demişti. Sonrada kanaman olursa gel diyip beni gönderdi. Ablama anlattım kızdı. Ne yani Dr ilaç falan vermeden gönderdi mi diye.tedirgin oldum şimdi. Ankara Eryaman dayım Dr da bulamadım başka. Randevular hep dolu. En yakın 15 şubat

Ne kadar güzel anlatmışsınız ama ben cok mu tatlı yiyorum acaba yaa özendirmek gibi olmasın da mesela günde toplam üç dilim baklava biraz da dondurma çok mu günlük acaba yaaaaaaaa hergün yediğimde vicdan azabı çekiyorum ama gene de yemeden duramıyorum bide limon onu da canım cok cekiyor. Onun dısında kahvaltımı aksam yemeğimi falan olması gerektiği gibi yiyorum ama şu tatlı olayı cok mu sizce
Bu aylarda değilde son aylarda daha çok bebeğe kilo aldiracak seyler tuketmemiz gerekiyo. Bu aylarda yediğimizde yemedigimizde bize geliyo bizden gidiyo. Yoksa iki gündür hic bisey yiyemiyorum mesela. Ama yinede buyumeye devam ediyo.

Kızlar cuma günü Dr a gittim demiştim ya. Dr bana kesenin etrafında sebebi bilinmeyen hafif bi kanama var, ağır iş yapma falan demişti. Sonrada kanaman olursa gel diyip beni gönderdi. Ablama anlattım kızdı. Ne yani Dr ilaç falan vermeden gönderdi mi diye.tedirgin oldum şimdi. Ankara Eryaman dayım Dr da bulamadım başka. Randevular hep dolu. En yakın 15 şubat

Canım demek ki çok büyük bi risk görmemiş doktorun. Yatıp dinlenince atlatabilecegin biseydir belki. Doktorada gidemediğine göre üzülüp stres yapıp etkileme meleğini. Yat dinlen. Pozitif ol :)

hayır canım sorun değil. kimyasal değil dış gebelikti.biraz uzun bir süreçti. iki gün arayla 350-450-515-590-512-560-515- sonra dış gebelik oldugu belli olunca sürekli ölctürmem gerekti. iki gün arayla bi arttı bı azaldı falan derken sonunda sıfırlandı.
Bende 4w5d bugün 2 defa ölçtük ilk 60 ikincisi 140 çıktı kese görmeye gidecegız 5 gün sonra

Canım anlamadığım ebe ne diye boş konuşmuş? Sen ilk öğrendiğin günle diğer ölçtürdüğün tarihleri ve değerlerini yazsana? Ben 16 aralıkta adet oldum yumurtlama tarihim 2 ocaktı 16 ocakta baktırdım değerim 141.7 çıktı ertesi gün doktora gittim %100 hamile diyemem bugünde değerine bakalım yarı yarıya bir artış olmuş mu dedi. Benim 1 günde 2 katı artmıştı. Beta 2000 lerde doktora gittim son adet tarihime göre 6-7 haftalık olmuş oluyordu ama karından kese görünmedi. Alttan anca göründü meğer geriden geliyormuşum geç döllenme varmış 7-8 gün yani son adet tarihim 24 aralık gibi oluyor yumurtlama tarihim 8 ocak. Değerini 2 güne bir sağlık ocağında ölçtür bak bakalım. Herşeyin olumsuzunu yüklemeye meraklı bu sağlık çalışanları. Takma kafanaa sağlıklı bir bebeğin vardır inşallahh <3

Back