• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar şimdi yemicez ne zaman yicez yiyelim işte bahanemiz var ,20 kgye kadar gayet normal tatlıları dondurmaları bende götürüyrm oh iyi de yapıyrm daha gebelik bile net değil ama,bende löp löp götürüyorum veriliyor çünkü inannın 2 senede eski kiloya dönülüyor.
Valla bana kizcan belki ama bende tam tersi su hamilelikte kendimizi biraz tutalim asiri kilo almayalim kilo veriliyor ama asiri kilodan olusan catlaklar ve sarkmalara cozum yok :/ saglikli beslenip bol yuruyus bol su :KK5::))

Kafein tuketmiyorum cok sekerli tatlı ,unlu mamullerden uzak duruyorum ,protein ,kalsiyum,potasyum,magnezzyum açısından gerekli besinleri yiyorum.gunde iki yumurta,kahvaltıda süt,,sabah ve akşam ceviz,marul yiyorum ,fast food yiyeceklerden,asitli içeceklerden uzak kalmaya çalışıyorum
Masallah:nazar::anneadayı::KK9::KK9:Hoppa

Kafein tuketmiyorum cok sekerli tatlı ,unlu mamullerden uzak duruyorum ,protein ,kalsiyum,potasyum,magnezzyum açısından gerekli besinleri yiyorum.gunde iki yumurta,kahvaltıda süt,,sabah ve akşam ceviz,marul yiyorum ,fast food yiyeceklerden,asitli içeceklerden uzak kalmaya çalışıyorum
Superr

Canım anlamadığım ebe ne diye boş konuşmuş? Sen ilk öğrendiğin günle diğer ölçtürdüğün tarihleri ve değerlerini yazsana? Ben 16 aralıkta adet oldum yumurtlama tarihim 2 ocaktı 16 ocakta baktırdım değerim 141.7 çıktı ertesi gün doktora gittim %100 hamile diyemem bugünde değerine bakalım yarı yarıya bir artış olmuş mu dedi. Benim 1 günde 2 katı artmıştı. Beta 2000 lerde doktora gittim son adet tarihime göre 6-7 haftalık olmuş oluyordu ama karından kese görünmedi. Alttan anca göründü meğer geriden geliyormuşum geç döllenme varmış 7-8 gün yani son adet tarihim 24 aralık gibi oluyor yumurtlama tarihim 8 ocak. Değerini 2 güne bir sağlık ocağında ölçtür bak bakalım. Herşeyin olumsuzunu yüklemeye meraklı bu sağlık çalışanları. Takma kafanaa sağlıklı bir bebeğin vardır inşallahh <3

Yarin tekrar kan vericem hayirlidi ile
Bu bebek olduysa sadece 18 ocakda olmustur bunu biliyorum..
1 subat kan verdim 23.86 cikmis kimyasal gebelik buyuk ihtimal pazartesi gel tekrar bakalim dedi ebe
Eve dondukden sonra 3 4 kez pembe leke geldi dedim basliyor sanirim ama arkasi gelmedi halen..
3 subat cumartesi dayanamadim acilde verdim sonuc 96.8 cikti. Dr artis cok iyi dedi yarin tekrar vericem hayirlisi olsun.. ne olacaksa da olsun cok yoruldum kac gundur.. :KK43::KK43:

İyiyim canım değerlerim sıfırlandı ipneye gerek kalmadan atlattım.inşaallah son düşüğüm olur şimdi adeti bekliyorum

Gozunaydin cok sevindimm
Boyle denemelerde cabucak baslar ❤

Kızlar cuma günü Dr a gittim demiştim ya. Dr bana kesenin etrafında sebebi bilinmeyen hafif bi kanama var, ağır iş yapma falan demişti. Sonrada kanaman olursa gel diyip beni gönderdi. Ablama anlattım kızdı. Ne yani Dr ilaç falan vermeden gönderdi mi diye.tedirgin oldum şimdi. Ankara Eryaman dayım Dr da bulamadım başka. Randevular hep dolu. En yakın 15 şubat

Benim bildigim kadariylada lekelenme ya da kanama yoksa vermiyorlar ama her ihtilame karsi en azindan progestan fln yazardi sanki..
Bide senin numara beklemene gerek yok hastaneden git al ya da doktorun yardimciaini ararlar bakar mi diye sorarlar.
Hamilelikte hersey anlik zaten

Mrb kizlar 27 ocakta hamilelik haberimizi aldik cok sükür. İlk once herkesin yaptigi gibi gebelik testi ve aksaminda kan testi oldum. Degerlerim yukselmisti ve 1 hafta sonra dr ‘a randevumuzu aldik. 5 hafta 3gunluk olarak gittim. Keseyi gordu ama kalp atislari icin 10 gun sonraya randevu verdi. Dr ‘ a gittigim gunun aksami akinti seklinde cok koyu olmasada birseyler geldi. Dr’a goruntuyu gonderdim progestan 200 ‘luk bir ilac verdi. Dusugu engellemek amacliymis. Boyle bir durum basina gelen varmi ? Cok korkuyorum hep dinleniyorum ama aklim hep orda.

Renkli bir akinti mi canim?
Devam etmiyorsa onemli birsey degildir insallah.
Ama kontrole gidebilirsin kesenin durumundanda anlar.

Merhabalar öncelikle ekim annelerini tebrik eder,hayirlica kucağınıza almanızı dilerim. Arkadaşlar çok heves ettim üye olmadan önce arada takip ediyordum. Bir oğlum var 26 aylık. 2 kimyasal gebelik geçirdim biri oğlumdan önce bir de ekim ayında. Sat im 26 Aralık. Kimyasal gebelik gecirdigim için yine öyledir belki diye gecikmemden bir hafta sonra kan verdim. 1754 çıktı. 2 gün sonra tekrar verdim 2854 çıktı. Bugün yani 2 gün sonra yine verdim 3667 çıktı:KK43: dış gebelik falan değil ama kese 4 haftalık göründü ama hesabıma göre 5+5 ve değerlerimin artışı iyi değil. Doktor biraz bekleyelim dedi. Hiç başınıza böyle bir şey geldi mi ya da yakınınızın başına? Çok canım sıkkın.

Degerler cok belirleyici bu durumda.
Dış gebelik olmamasına sevindim.
Kesenin gorundugunden eminseniz Allah korusun belki ilerlememe ihtimali olabilir canım,kusuruma bakma boyle yazdim ama

Gozunaydin cok sevindimm
Boyle denemelerde cabucak baslar ❤

Benim bildigim kadariylada lekelenme ya da kanama yoksa vermiyorlar ama her ihtilame karsi en azindan progestan fln yazardi sanki..
Bide senin numara beklemene gerek yok hastaneden git al ya da doktorun yardimciaini ararlar bakar mi diye sorarlar.
Hamilelikte hersey anlik zaten

Renkli bir akinti mi canim?
Devam etmiyorsa onemli birsey degildir insallah.
Ama kontrole gidebilirsin kesenin durumundanda anlar.

Degerler cok belirleyici bu durumda.
Dış gebelik olmamasına sevindim.
Kesenin gorundugunden eminseniz Allah korusun belki ilerlememe ihtimali olabilir canım,kusuruma bakma boyle yazdim ama
ben de ondan korkuyorum canım ;( niye kusura bakıyım canım ikisi de Allah tan gelecek şey. Kendimi hazırlasam iyi olur :(

Yarin tekrar kan vericem hayirlidi ile
Bu bebek olduysa sadece 18 ocakda olmustur bunu biliyorum..
1 subat kan verdim 23.86 cikmis kimyasal gebelik buyuk ihtimal pazartesi gel tekrar bakalim dedi ebe
Eve dondukden sonra 3 4 kez pembe leke geldi dedim basliyor sanirim ama arkasi gelmedi halen..
3 subat cumartesi dayanamadim acilde verdim sonuc 96.8 cikti. Dr artis cok iyi dedi yarin tekrar vericem hayirlisi olsun.. ne olacaksa da olsun cok yoruldum kac gundur.. :KK43::KK43:
Canım sperm 3 gün içerde kalıyor döllenme 3-4 gün sürüyor onlarıda hesaba katarsan aslında değerin normal gibime geliyor o ebelerin lafına bakma hemen en kötüsünü yapıştırırlar. Yaptır bakalım kaç çıkacak

Merhaba,
Fazlasıyla yeniyim. Yani uzun zamandır okuyorum fakat yeni üye oldum. Bir aksilik olmazsa bende ekim annesiyim.
Şuan değerimiz 375. Sanırım 4 haftalık biraz geç döllenme kaynaklı. Sağlıklı hamilelikler.

Merhaba,
Fazlasıyla yeniyim. Yani uzun zamandır okuyorum fakat yeni üye oldum. Bir aksilik olmazsa bende ekim annesiyim.
Şuan değerimiz 375. Sanırım 4 haftalık biraz geç döllenme kaynaklı. Sağlıklı hamilelikler.
Sat kaç sende sanırım sat aynı ikimizin benim 2 ocak

Bende adete 8 gün kala beta 60 ,iki gün sonra 140 çıktı bu cuma dr gidecem kese için

Canim benim 28 Ocakti sat yani pazar gunuydu.
Testte cikinca kan vermistim 2 gun once Cuma'ydi yani ayin 26siydi Ocak.

Kontrolede bu gectigimiz Cumartesi gittim yani ayın 3üydü.Kese göründü.

Degerlerinize takilmayin artik.Zaten kese gorurse bundan sonra kan istemez.Baska tahliller isteyecek;)
Hayirlisiyla saglikla iyi haberlerini alin hep insallah❤

Kizlar bende 3+4teyim.
Tup bebek yaptirdik insallah tutmustur
Ilk degerim 44
Sonraki degerim 163
Iki gun beklemedim dun kan vermistim bugunde verdin 236 cikti
Allah.ima sukurler olsun
Allah isteyen herkese nasip etsin
Midem bulaniyor sizce normal mi? Sizinde bu zamanlarda oldu mu?

Back