- 19 Aralık 2008
- 3.583
- 85
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu da benim testim dün yaptım ama polikistik var bende galiba adet olmam gerekn tarihte oldu varsa o yüzden Eylül mü Ekim mi bilemedimEki Görüntüle 2106503 Eki Görüntüle 2106503
Ben geldimm degerim 221.45 olmus dr gebelik var dedi 1 hafta sonra kese gormeye gidecem bakalim
Herkese hayirli olsun bu arada Allah keseyi gorenlere pıtpıtları duymaya kan sonucu alanlara keseyi gormeyi nasip etsin ins
Sormayin 18 Aralık daydı son adet ama ben pkolu yum iki ay da bir geldiği de oldu hatta ben doktora gittim geçikince artık rahim filmi cekinecektim söktürücü verdi içtim bitti yine olmadı bi hafta geçti biteli cuma kan verdim şüpheli var yada yok diyebileceğim bi değer değil yine gel dedi dün idrarda çıkmaz diye aklıma gelmedi arkadaş söyledi yaptım böyle çıktıGozunaydiiinnn :))) burdayim diyor bebis.
Son adet ne zamandi?
Cok ama cok tesekkur ederim hep beraber guzel guzel saglikla buyutelim gobuslerimiziGozunaydiiiinnn
Cok sevindim en cok rahatladigina sevindimmmm
Hep iyi haberlerini al insallah
Amin cumlemize buarada ❤
Kızlar bu da benim testim dün yaptım ama polikistik var bende galiba adet olmam gerekn tarihte oldu varsa o yüzden Eylül mü Ekim mi bilmiyorum
Sormayin 18 Aralık daydı son adet ama ben pkolu yum iki ay da bir geldiği de oldu hatta ben doktora gittim geçikince artık rahim filmi cekinecektim söktürücü verdi içtim bitti yine olmadı bi hafta geçti biteli cuma kan verdim şüpheli var yada yok diyebileceğim bi değer değil yine gel dedi dün idrarda çıkmaz diye aklıma gelmedi arkadaş söyledi yaptım böyle çıktı
Insallah canım hamilesin dua et bi sıkıntı çıkmasınSikinti yapma gelmis bebis :)
Keseyi gorunce haftasida cikar ultrasonda ❤
Ya gecenlerde cok guZel bi soz duydum ve okadar dogru ki “ baskalari icin kotu niyetle diledigin seylere dikkat et cunku onu once sen yasayacaksin “ diyor.. etrafimda ornegini okadar cok goruyorumKıxlar yukarıları okumadm okyacağımda size bişi demek için yazıyorm burdan içimi dökmek istiyorum, geçen hafta malum data göre kese küçük demişti en yakın arklarımdan birisi, dedim aordu sordu bu aabahta aradı sordu gittin mi ne dedi diye .dedim yok,öğleden sonra geçcm,dr baktı dedi kese öok güzel büyümüş,arkımı aradım hemen ,sorunca , bana dedi hmmm çok iyi.ben şok tüm keyfşm kaçtı.resmen kıskandı ya bu nasıl bişidir.hadi gözün aydın hayırlı olaun desene. Allah kalbşne göre versin ne diyim
İshal olayını bende yaşadım serum larla işhali atlattım.ama migdem beni oldurecekBende gaz agrısı var uc dort gundur hep ıshal oluyorum nıye anlayamadım ve mıde yanmasından su ıcıyorum cok
Kan testti yaptırKızlar bu da benim testim dün yaptım ama polikistik var bende galiba adet olmam gerekn tarihte oldu varsa o yüzden Eylül mü Ekim mi bilemedimEki Görüntüle 2106503 Eki Görüntüle 2106503
Bnm cok asırı degl ama sankı yedıgım benege yaramıyor fırın sebze yıyorum cıkıyo et kuruyemıs falan anlamadm gıttıI
İshal olayını bende yaşadım serum larla işhali atlattım.ama migdem beni oldurecek
Malesef ki böyle şeyler yaşanıyor.Kıxlar yukarıları okumadm okyacağımda size bişi demek için yazıyorm burdan içimi dökmek istiyorum, geçen hafta malum data göre kese küçük demişti en yakın arklarımdan birisi, dedim aordu sordu bu aabahta aradı sordu gittin mi ne dedi diye .dedim yok,öğleden sonra geçcm,dr baktı dedi kese öok güzel büyümüş,arkımı aradım hemen ,sorunca , bana dedi hmmm çok iyi.ben şok tüm keyfşm kaçtı.resmen kıskandı ya bu nasıl bişidir.hadi gözün aydın hayırlı olaun desene. Allah kalbşne göre versin ne diyim
al benden de o kadar hiç durmuyor boğazım. ben baya ağrı çekiyorum ve çok halsizim bi de doktor progestan verdi bana ne olur ne olmaz diye. var mı kulllanan fitil olarakKızlar ben sürekli acim. Yani yemek yiyorum iki saat sonra hiç yememis gibi acıkıyorum. Hamilelikten mi yoksa benim pis bogazliligim mi sizde durumlar nasıl?
Aminnn canımBen geldimm degerim 221.45 olmus dr gebelik var dedi 1 hafta sonra kese gormeye gidecem bakalim
Herkese hayirli olsun bu arada Allah keseyi gorenlere pıtpıtları duymaya kan sonucu alanlara keseyi gormeyi nasip etsin ins
Tesekkur ederimmAminnn canım
Seninde gözün aydın sağlıkla doğsun minik
Benimde sürekli midem kazınıyorKızlar ben sürekli acim. Yani yemek yiyorum iki saat sonra hiç yememis gibi acıkıyorum. Hamilelikten mi yoksa benim pis bogazliligim mi sizde durumlar nasıl?
al benden de o kadar hiç durmuyor boğazım. ben baya ağrı çekiyorum ve çok halsizim bi de doktor progestan verdi bana ne olur ne olmaz diye. var mı kulllanan fitil olarak
Benimde sürekli midem kazınıyor
Ayrıca mide bulantısı da var
Dikkat et vücudu susuz bırakma tehlikeliBnm cok asırı degl ama sankı yedıgım benege yaramıyor fırın sebze yıyorum cıkıyo et kuruyemıs falan anlamadm gıttı