2018 Ekim Anneleri

Kızlarrrrrr
Evde dandik marka normal bi test vardı ondan yaptımm çift çizgi çıktıııı
Ayyyy bu anı bi kere daha yaşadım ama sonra devamı gelmedi yaaa inşallah bu sefer vardır ne olur dua edin kızlar, sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapcam :))))))
Ayy Allahım inşallah vardır yaaaa :)))))
Ağzımdaki ekşi tat gaz ve şişkinlik beni çok rahatsız ettiği için bi deneyim şansımı deneyim dedim, bat 9 şubat :))) plojovic Masal806 ayy kızlarrr çok heyecanlı ben nasıl sabahı beklicem :)))

Ahh muzum benimm 8 gün kalmış olmasına rağmen çift çizgi çıkması mükemmel bişey Bende haberini bekliyorum yarın ver bi kan testi yahu

Canım sağol arada eylül annelerine de yazıyorum her iki ayda da dolanıyorum kese görüldü canım haftaya kontrolüm var bakalım senin nasıl gidiyor
Sevindim :) ben henüz gitmedim. Acele etmek istemedim açıkçası. P. Tesi gitmeyi düşünüyorum. Yazarım mutlaka :)

Ahh muzum benimm 8 gün kalmış olmasına rağmen çift çizgi çıkması mükemmel bişey Bende haberini bekliyorum yarın ver bi kan testi yahu
Saol canım benimm :)))) ilk bebişide 3 haftalıkken öğrendim meğer erken döllenmeymiş :)))) belki bu da öyledir ve adet döngüm 25 gunde bir olduğu için bat gunumde bile 3+4 gibi oluyor :))
Yarın çok erkenden il dışına gidicez ama ctesi işyeri için rapor alcaktım bu da bahanesi oldu sebep olarak gaz sancısı, mide ekşimesi derim araya kan tahlilini sıkıştırırım

C
Ayy çok komik ama psikolojik mide bulantılarım başladı ağzımda ekşime var. Kendime gülüyorum ne safız yaa :)))))) napcan umut fakirin ekmeğidir demişler :))) bat ne zaman senin canım.
Canim benim bat 23 ocakti, bata 1 gun kala ogrendim hamile oldugumu, ertesi sabah kan verdim ve gebeligim kesinlesti. Insallah sende mucizene kavusursun bu ay.

Maşallah Güneşcim hadi hayırlısı kesin var çıkmış çünkü için rahat olsun

Ayyy hadi hayırlısı İnşallah vardır :) çok öptümm

Guzel haberlerini bekliyodum zaten. Senden çok umitliydim.

Belirtilerde gayet guzel :)
Insallah sabaha seviniyoruuuzz :)
Cabuk uyu hemen sabah olsun 'bir cocukluk kandirmacasi'

Hayirli aksamlar arkadaslar bizde 4+3üz carsamba kese görmeye cagirdi doktor kalp atisida duyulurmu?5+2oluyoruz. Degerlerimde 2ye katlaniyorsa ozaman 15000 felan olmali. Kese gozukurde kalp duyulurmu acabaa...:) ayy cok heyecanliyim dua ediinn edelim birbirimizeeee. Insallah bu sefer benimledir bebegim..

Gönlünce olsun herşey canım. Ben 6. Haftanın içinde duyulur diye biliyorum ama emin değilim. Inşaallah duyarsınız ilk atışları. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…