- 25 Kasım 2014
- 93
- 93
- 38
- 39
Benimde yarin kontrolum var.6+1 oluyor :) umut oldun bana :) Eylul'de dış gebelik gecirmistim tekrarlama ihtimali var ama o zamandaki gb olumsuz hicbisy olmadi simdiye kadar,insallah sevindirir haberler❤
Folik asitide o zaman mudahaleler sebepli vermisti toparlanmana yardimci olsun diye,basladim.
İnşallah hayırlısıyla görürsün
Senden guzel haberler bekliyoruuuuum❤
Kesenin rahimde gorunmesi yanlis bi yerde olmamasi dis gebelik riskini kaldiriyor ortadan aslinda.Bir doktora daha gorunsen mi ki?
Belki de kalp atışını bile duyarsın :) 6+4te duymustum kızımda❤
5+3 canimKaç haftalık hamilesin canım
Ahh muzum benimmKızlarrrrrr
Evde dandik marka normal bi test vardı ondan yaptımm çift çizgi çıktıııı
Ayyyy bu anı bi kere daha yaşadım ama sonra devamı gelmedi yaaa inşallah bu sefer vardır ne olur dua edin kızlar, sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapcam :))))))
Ayy Allahım inşallah vardır yaaaa :)))))
Ağzımdaki ekşi tat gaz ve şişkinlik beni çok rahatsız ettiği için bi deneyim şansımı deneyim dedim, bat 9 şubat :)))plojovic Masal806 ayy kızlarrr çok heyecanlı ben nasıl sabahı beklicem :)))
Sevindim :) ben henüz gitmedim. Acele etmek istemedim açıkçası. P. Tesi gitmeyi düşünüyorum. Yazarım mutlaka :)Canım sağol arada eylül annelerine de yazıyorum her iki ayda da dolanıyorum kese görüldü canım haftaya kontrolüm var bakalım senin nasıl gidiyor
Saol canım benimm :)))) ilk bebişide 3 haftalıkken öğrendim meğer erken döllenmeymiş :)))) belki bu da öyledir ve adet döngüm 25 gunde bir olduğu için bat gunumde bile 3+4 gibi oluyor :))Ahh muzum benimm8 gün kalmış olmasına rağmen çift çizgi çıkması mükemmel bişey Bende haberini bekliyorum yarın ver bi kan testi yahu
CKızlarrrrrr
Ayyyy bu anı bi kere daha yaşadım ama sonra devamı gelmedi yaaa inşallah bu sefer vardır ne olur dua edin kızlar, sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapcam :))))))
Ağzımdaki ekşi tat gaz ve şişkinlik beni çok rahatsız ettiği için bi deneyim şansımı deneyim dedim, bat 9 şubat :)))plojovic Masal806 ayy kızlarrr çok heyecanlı ben nasıl sabahı beklicem :)))
Canim benim bat 23 ocakti, bata 1 gun kala ogrendim hamile oldugumu, ertesi sabah kan verdim ve gebeligim kesinlesti. Insallah sende mucizene kavusursun bu ay.Ayy çok komik ama psikolojik mide bulantılarım başladıağzımda ekşime var. Kendime gülüyorum ne safız yaa :)))))) napcan umut fakirin ekmeğidir demişler :))) bat ne zaman senin canım.
Canım maşallah senin de bayanbüyümüş maşallahSevindim :) ben henüz gitmedim. Acele etmek istemedim açıkçası. P. Tesi gitmeyi düşünüyorum. Yazarım mutlaka :)
Maşallah Güneşcim hadi hayırlısı kesin var çıkmış çünkü için rahat olsunKızlarrrrrr
Ayyy hadi hayırlısıSaol canım benimm :)))) ilk bebişide 3 haftalıkken öğrendim meğer erken döllenmeymiş :)))) belki bu da öyledir ve adet döngüm 25 gunde bir olduğu için bat gunumde bile 3+4 gibi oluyor :))
Yarın çok erkenden il dışına gidicez ama ctesi işyeri için rapor alcaktım bu da bahanesi oldu sebep olarak gaz sancısı, mide ekşimesi derim araya kan tahlilini sıkıştırırım
Kızlarrrrrr
Ayy canımm cok saol :)))))Guzel haberlerini bekliyodum zaten. Senden çok umitliydim.
Olacak inşaallah. Döngün kısa. Gözükmesi çok normal. Bence kesin var. Hadi inşaallah sağlıkla kucağına alırsın. :)Ayy canımm cok saol :)))))
Bende her ay hayal kırıklığı yaşıyorum umarım bu ay gerçek olur hayallerim
Canım bu lanet testler beni bi kere yanılttı o yüzden tam emin değilim ama ağzımdaki metalimsi bi tat ve bir kac yogun belirti beni umutlandırıyorMaşallah Güneşcim hadi hayırlısı kesin var çıkmış çünkü için rahat olsun
İnşallah canım cok saoll amn inşallah :))))Olacak inşaallah. Döngün kısa. Gözükmesi çok normal. Bence kesin var. Hadi inşaallah sağlıkla kucağına alırsın. :)
Kızlarrrrrr
Gönlünce olsun herşey canım. Ben 6. Haftanın içinde duyulur diye biliyorum ama emin değilim. Inşaallah duyarsınız ilk atışları. :)Hayirli aksamlar arkadaslar bizde 4+3üz carsamba kese görmeye cagirdi doktor kalp atisida duyulurmu?5+2oluyoruz. Degerlerimde 2ye katlaniyorsa ozaman 15000 felan olmali. Kese gozukurde kalp duyulurmu acabaa...:) ayy cok heyecanliyim dua ediinn edelim birbirimizeeee. Insallah bu sefer benimledir bebegim..
Ben agzimda metalik tat hissetmistim.Eksimsi de kurtarir benceKızzz cok tuhaf durumlar var eğer bebiş yoksa üzülürüm, ağzımda ekşimsi tat var cok garip :)))) hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?