2018 Ekim Anneleri

Cnm ben dün yaptordım 1100 civarı çıktı hcg,az önce doktora gittim geç döllenme4+3 gibi dedi ona canım sıkıldı evet adetlerim zaten 30 -32 günde bir ama genede sıkıcı pazartesi tekrar gitcem inşallah kese büyümüştür sen hiç gitmedin mi cnm

Herkese merhaba bhcg olmasi gerektiginden dusuk cikti sanirim dusuk ile sonuclanacak hayirlisi olsun ins. Planli bir gebelik degildi. Kanama baslamazsa pazartesi yukselip yukselmedigine bakilacak
Cnm bana da 1100 ile 4+3 dedi inş bir sorun çıkmaz düşecekse de kürtajsız düşsün kendiliğinden hayırlısı

kızlar kesenin şekli nasıl olmalı benim değerim dörtbinlerde ama kesem tam yuvarlak değil.onuda sıvı kesesine benzetti. eğer o keseyse yuvarlak olmadığı için risklimi. su damlası gibi şekli var
Cnm domtorun tecrübeli mi değilse değiş derim her şekil olabşliyor bnm oğlumda fasulye idi yuvarlak oldu daml oldu oldu da oldu bunlrda anlam yok haftsına göre içinde bebek varmı o önemli takma

Ben ocak 2017de oğlumu doğurdum, temmuzda ilk reglimi görmüştüm her geçen ay birgün gecikti. Yani ağustosta 26.gün eylülde 27.gün ekimde iki kereye denk gelmiş reglim bi başı bi sonu 28. Gün ve 29.gün kasım 30.gün aralık 31.gün. Ocaktada 32.gün regli görüceğim düşünülürse 4gün gecikme yaşamışım ve 175 çıktı. Ama 2 gün sonra yani dün 454 çıktı. Bana demesi 2 hafta sonra gel ultrasona bakalım artık herşey gözükğr dedi bebek kalp atışı falan. Senin değerin yine benden yüksek gerçi iki günde iki katı artması yeterli ama bilemedim. Diyorum ya aslınd çok zaman önce yaşamadım gebelik ama hatırlamıyorum işte. Acaba geç döllenmemi.
Ayrıca senin değerin artmış mı yoksa düşmüş mü neden yani canın sıkkın onu anlayamadım

Cnm geç döllenme dedi de ya değilse ona sıkıldım

Kızlar herekese soruyorum doktor 4+3 dedi ama keseyi gördü karından tuhaf değil mi Bu kasar erken karından görünür mü doktorummu değişssem

Akinti oluyor evet.Bata daha da artiyor ama anliyorsun farkli bisy :) Hadi bakalim az az farkediyorsundur kucucuk degisiklikleri aslinda.Insan netlesene kadar konduramiyor iste.

Gözünaydınnnnnn :)))❤
Aynen bugun cok arttı daha da miktarı fazlaydı ama kokusuz ve beyaz. Ve karnımda guruldamalar var, İnşallah bebiştir :)) bu arada erken testten aldım yarın sabah şafak operasyonu yapcam inşallah:)))))

Kızlar herekese soruyorum doktor 4+3 dedi ama keseyi gördü karından tuhaf değil mi Bu kasar erken karından görünür mü doktorummu değişssem
Daha iyi işte benim de bu hafta da karından gözüktü şanslısın

Aynen bugun cok arttı daha da miktarı fazlaydı ama kokusuz ve beyaz. Ve karnımda guruldamalar var, İnşallah bebiştir :)) bu arada erken testten aldım yarın sabah şafak operasyonu yapcam inşallah:)))))
Güneçcim inşallah bu ay bekliyoruz seni

Zeynep sıkılma karından gözükmesi daha iyi aynı hafta da gözüktü benim de doktorun iui

Sağol canım... o kadar kötüyümki tarifi yok bunun ne umutlarla hayallerle baslıyosun bu yola.. hayırlısı buymuş ne deyim

Üzme kendini lütfen.. Inşallah en kısa zamanda yeniden ve sağlıklı bir gebelik yaşarsın.
merhaba kızlar
ben bugün bir hafta kala öğrendim gebeliğimi
testlerim bunlar
nasipse ekim 17 ye geliyor doğum
herkese sevgiler
Tebrik ederim canım. Hayırlı olsun : )

Tuhaf bence de 4+3 ün karından görünmesi tuhaf.. Karından görünmeye başlamışsa zaten haftasıyla uyumludur gibi geliyor bana.

Zeynep sıkılma karından gözükmesi daha iyi aynı hafta da gözüktü benim de doktorun iui
Aman ne bilim cnm ya aslında 2 hafta geçmeden gitmemek gerekşyor morel bozmamak için kşmyasalsa gecikti dersin biter gider,dayanmak gerek böyle dinleyince insan kendini demorolize oluyor başka da bişi olduğu yok.

Aman ne bilim cnm ya aslında 2 hafta geçmeden gitmemek gerekşyor morel bozmamak için kşmyasalsa gecikti dersin biter gider,dayanmak gerek böyle dinleyince insan kendini demorolize oluyor başka da bişi olduğu yok.
Kuzum 2 gün arayla 2 katına çıktıysa beta hcg bence üzme ve sıkma canını. Rabbim hayırlısını versin. Ayrıca Almanyada kuzenim var onlar ilk testlerden sonra 12.haftaya kadar bekliyolar usg için düşün senin bi evladın daha var diye okudum yanlış okumadıysam onunla ilgilen 2 hfta sonrada git usgden bak Ben öyle yapucam çünkü :)

kızlar kesenin şekli nasıl olmalı benim değerim dörtbinlerde ama kesem tam yuvarlak değil.onuda sıvı kesesine benzetti. eğer o keseyse yuvarlak olmadığı için risklimi. su damlası gibi şekli var

Ben baska bir doktorada gorunmenden yanayim canim.

Herkese merhaba bhcg olmasi gerektiginden dusuk cikti sanirim dusuk ile sonuclanacak hayirlisi olsun ins. Planli bir gebelik degildi. Kanama baslamazsa pazartesi yukselip yukselmedigine bakilacak

Hayirlisiyla hic mudahaleye gerek kalmaz canim insallah olumsuzsa.

Canim arkadasimda cok erken gordu.Buyuk ihtimalle kalp atisinida erken duyarsiniz.
Bi olumsuzluk yoktur insallah.Dollenme ile alakali diye biliyorum.

Ooo sabah heyecanli haberler bekliyoruuuzz :))❤

Sağol canım... o kadar kötüyümki tarifi yok bunun ne umutlarla hayallerle baslıyosun bu yola.. hayırlısı buymuş ne deyim

Bilmem mi bi dua ediyordum iyi bisy olsun diye sonra bi baktim düşsün diye dua eder olduk..Caresizlik kötü.
Ama sen yine de dua et ki mudahaleye gerek kalmadan insallah cabucak atlatirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…