• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Carsamba gel keseyo gorelım dedı 35. Gunum cnm 6 7 gune yakın oldu gecelı batın tam tarıhını kestıremıyorum duzensızdı

Yarin 7.gunum olacak geçeli benimde canim.
28 Aralıktı sat.
Kontrolum var yarin sabah.
Hayirli haberlerin olsun canim seninde.

Ay kuzum ya benim normal şartlarda satıma göre 5+4üm. Pzt 175 Çarşamba 454 çıktı betam. Ama ağustos eylül ekim kasım aralık hep birgün gecikerek adet görmüşüm. Ben işi sağlama alıp 12 belki 15 şubatta kontrele gitmeyi düşünüyorum. Çünkü çarşamba doktorum2 hafta sonra herşey gözükür dedi. 12 şubatta 7+0 olucam 15inde gidersemde 7+3 Heyecanım çok bakalım nolucak.

Masallah ❤ ben ilkinde 6+4te gidip 1 kerede herseyi duymustum :)
Bunda Eylul'de dış gebelik gecirdigim icin en azindan gidip keseyi gormek istiyorum dogru yerde mi diye :))))))
Guzel haberler almaya baslayacaz insallah❤

Kilo alımın çok düzgün şekilde gitmiş. Bravo sana. Darısı başıma

Aslinda planli gitmedi iyi de yerdim ama yediklerime dikkat ediyordum.Hareketliydimde cok :)
Bunda dikkat etmeyi dusunuyorum yine de galiba ister istemez :)))))) toparlaniliyor gerci ama yasında etkisi olur belki sansimi cok zorlamayim :))))

Pazartesi sabah 14
Salı gece 62
Cuma sabah 193 bana normal ilerliyor gibi geldi sizce de öyle mi kızlar?

Maşallah bence de gayet guzel artiyor.
Sıkı sıkı tutunuyor bir bebis daha annesine:KK36:
Iyi haberler al hep insallah❤

28 Aralıktı sat.

Bunda Eylul'de dış gebelik gecirdigim icin en azindan gidip keseyi gormek istiyorum dogru yerde mi diye :))))))

Aslinda planli gitmedi iyi de yerdim ama yediklerime dikkat ediyordum.Hareketliydimde cok :)
Bunda dikkat etmeyi dusunuyorum yine de galiba ister istemez :)))))) toparlaniliyor gerci ama yasında etkisi olur belki sansimi cok zorlamayim :))))
Ay ilk gebeliğimde de ben o civarlarda duymuştun ganlış hatırlamıyosam. Herhangi bişey ters gitmiyosa, kanama vs. olabildiğince geç gitmek isterim. Git gel git gel yapmamak için ☺️

28 Aralıktı sat.

Hadı ıns kuzummguzel hbrler ver tamammı ıste bende batı hesaplayamıyorum duznsız oldu ıcın bıkac ay

kızlar bugün keseyi gördüm cok küçük dedi kese.dış gebelik korkum bitti en azından. 10 gün sonra gel dedi. 5 inci haftanınn içindeyim.inşallah kalp atısınıda duyarım
Cok guzel en son bat kacto senın benı carsamba cagardı kese ıcın net gozuksun dıye

dün gittim keseyi göremedi kan verdim bida progesterona falan bakıldı kese olmayınca.ama neyseki bugün gözüktü.1 ocak benim
Isttenmı gordu kereyı kac coktı pekı betan 30 aralık bnm bat baksa gorurmuydu acaba 2114 cıktı bugun benım

Ben geldim tekrar.. kizlar bakin bastan anlatiyim size benim hikayemi....kizlar bebis olduysa olabilecegi tek gun 18 ocak. O gun olmustur.. 18 ocak da regl lime 10 gun vardi.. o gun tuttuysa bebis cok yeni oluyor.. degerim 23.9 cikti.. ama buyuk ihtimalle kimyasal gebelik bi kac gune kanaman baslar dedi ebe.. kanama pazartesiye kadar baslamazsa tekrar kan vericem.. dun gece 4 5 kez pembe leke oldu bugun hicbirsey yok.. sizce hamilelik kanama baslamadigina gore devam mi ediyodur beta yukselir mi kanama 1 2 gune baslar mi.. araya haftasonu girdi uff muallakda kalmayi hic sevmiyorum.. bu arada 6 yil one 10 gun gunum gecmisti test yaptigimda cift cizgiydi. 11. Gun dr usg ile bakti kese gorunmemisdi kana bakti 329 gibi bisey cikmisti dusukmus normalde 11 gun gecmis sat in uzerinden 1 hafta sonra gel bakalim demisti keseye gittigimde kese gorunmustu.. gec dollenmeydi sanirim.. buda oyle bisey mi olacak acep.. bekliyorum bakalim...

Kızlar kilolar ne durumda :)
60 la başladık, 58 e düştüm bile. Iştah sıfır. Buun ilk bulantı başladı. Ama şiddetli değildi. Iki üç güne başlar. 50 ye kadar düşerim. :D güleyim mi aglayayim mı? :işsiz:

Oğlum da 52 ile hamile kalmıştım. 49 a düşmüştüm 74 le doğuma girmistim. Kızım da 58 le hamile kalmıştım 50 ye düşmüştüm 64 le doğuma gitmiştim.

Bakalım bu minikte neler bekliyo beni ya da belki minikler:halay::rolleyes:

60 la başladık, 58 e düştüm bile. Iştah sıfır. Buun ilk bulantı başladı. Ama şiddetli değildi. Iki üç güne başlar. 50 ye kadar düşerim. :KK70: güleyim mi aglayayim mı? :işsiz:

Oğlum da 52 ile hamile kalmıştım. 49 a düşmüştüm 74 le doğuma girmistim. Kızım da 58 le hamile kalmıştım 50 ye düşmüştüm 64 le doğuma gitmiştim.

Ne ara kılo verdn kız hemencık erken cok bılgınc nde bısey yok

Ben geldim tekrar.. kizlar bakin bastan anlatiyim size benim hikayemi....kizlar bebis olduysa olabilecegi tek gun 18 ocak. O gun olmustur.. 18 ocak da regl lime 10 gun vardi.. o gun tuttuysa bebis cok yeni oluyor.. degerim 23.9 cikti.. ama buyuk ihtimalle kimyasal gebelik bi kac gune kanaman baslar dedi ebe.. kanama pazartesiye kadar baslamazsa tekrar kan vericem.. dun gece 4 5 kez pembe leke oldu bugun hicbirsey yok.. sizce hamilelik kanama baslamadigina gore devam mi ediyodur beta yukselir mi kanama 1 2 gune baslar mi.. araya haftasonu girdi uff muallakda kalmayi hic sevmiyorum.. bu arada 6 yil one 10 gun gunum gecmisti test yaptigimda cift cizgiydi. 11. Gun dr usg ile bakti kese gorunmemisdi kana bakti 329 gibi bisey cikmisti dusukmus normalde 11 gun gecmis sat in uzerinden 1 hafta sonra gel bakalim demisti keseye gittigimde kese gorunmustu.. gec dollenmeydi sanirim.. buda oyle bisey mi olacak acep.. bekliyorum bakalim...

Senin yumurtlamanda gec galiba canim o tarihte tutuyorsa adete 10 gun kala,ve anca yerlesiyordur miniğin.Galiba o lekelenmede yerlesme sebepli
Bence de bekle❤

60 la başladık, 58 e düştüm bile. Iştah sıfır. Buun ilk bulantı başladı. Ama şiddetli değildi. Iki üç güne başlar. 50 ye kadar düşerim. :KK70: güleyim mi aglayayim mı? :işsiz:

Oyy ne aksiyonlu minişler:))))) iyi sonradan toparliyormussun cok sukur
Bu sefer daha kisa surer insallah

Cnm mlrelini bozmak istemem de düşük başlamış işte bnm de öyle olmuştu, başlayıp duruyor sonra tekrar başlıyor, kanama binde bir yerleşme , hatta on binde bir düşüğün başlamış, 4 kez düşük yaşadım ben hemen hepsi böyle oldu , pembeden kahverengi sonrada işte kanama oluyor.

Insallaaahh❤
Belli olmuyor bazen duyuluyor bazen daha geçe sarkabiliyor.
Seni kese icin cagirmis bana umut oldu cumartesiye :) Bakalim gidip geleyim haber veririm.
Kizimda 6 haftalıkken duymustuk kalp atışını.
Simdi onu beklerimde bi gideyim kesinlessin diye can atıyorum❤
Aynen haber ver canim insallah hakkinda hayirlisi

Back