• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Benimde yarin kontrolum var.6+1 oluyor :) umut oldun bana :) Eylul'de dış gebelik gecirmistim tekrarlama ihtimali var ama o zamandaki gb olumsuz hicbisy olmadi simdiye kadar,insallah sevindirir haberler❤
Folik asitide o zaman mudahaleler sebepli vermisti toparlanmana yardimci olsun diye,basladim.
İnşallah hayırlısıyla görürsün

Senden guzel haberler bekliyoruuuuum❤

Kesenin rahimde gorunmesi yanlis bi yerde olmamasi dis gebelik riskini kaldiriyor ortadan aslinda.Bir doktora daha gorunsen mi ki?

Belki de kalp atışını bile duyarsın :) 6+4te duymustum kızımda❤

Kızlarrrrrr ❤️❤️❤️❤️
Evde dandik marka normal bi test vardı ondan yaptımm çift çizgi çıktıııı :KK70:
Ayyyy bu anı bi kere daha yaşadım ama sonra devamı gelmedi yaaa inşallah bu sefer vardır ne olur dua edin kızlar, sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapcam :))))))
Ayy Allahım inşallah vardır yaaaa :)))))
Ağzımdaki ekşi tat gaz ve şişkinlik beni çok rahatsız ettiği için bi deneyim şansımı deneyim dedim, bat 9 şubat :))) plojovic plojovic Masal806 Masal806 ayy kızlarrr çok heyecanlı ben nasıl sabahı beklicem :)))

Kızlarrrrrr ❤️❤️❤️❤️
Ayyyy bu anı bi kere daha yaşadım ama sonra devamı gelmedi yaaa inşallah bu sefer vardır ne olur dua edin kızlar, sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapcam :))))))
Ağzımdaki ekşi tat gaz ve şişkinlik beni çok rahatsız ettiği için bi deneyim şansımı deneyim dedim, bat 9 şubat :))) plojovic plojovic Masal806 Masal806 ayy kızlarrr çok heyecanlı ben nasıl sabahı beklicem :)))
Ahh muzum benimm ❤️❤️❤️ 8 gün kalmış olmasına rağmen çift çizgi çıkması mükemmel bişey ❤️❤️ Bende haberini bekliyorum yarın ver bi kan testi yahu ❤️

Canım sağol arada eylül annelerine de yazıyorum her iki ayda da dolanıyorum kese görüldü canım haftaya kontrolüm var bakalım senin nasıl gidiyor
Sevindim :) ben henüz gitmedim. Acele etmek istemedim açıkçası. P. Tesi gitmeyi düşünüyorum. Yazarım mutlaka :)

Ahh muzum benimm ❤️❤️❤️ 8 gün kalmış olmasına rağmen çift çizgi çıkması mükemmel bişey ❤️❤️ Bende haberini bekliyorum yarın ver bi kan testi yahu ❤️
Saol canım benimm :)))) ilk bebişide 3 haftalıkken öğrendim meğer erken döllenmeymiş :)))) belki bu da öyledir ve adet döngüm 25 gunde bir olduğu için bat gunumde bile 3+4 gibi oluyor :))
Yarın çok erkenden il dışına gidicez ama ctesi işyeri için rapor alcaktım bu da bahanesi oldu sebep olarak gaz sancısı, mide ekşimesi derim araya kan tahlilini sıkıştırırım :D

Kızlarrrrrr ❤️❤️❤️❤️
C
Ayy çok komik ama psikolojik mide bulantılarım başladı :KK70: ağzımda ekşime var. Kendime gülüyorum ne safız yaa :)))))) napcan umut fakirin ekmeğidir demişler :))) bat ne zaman senin canım.
Canim benim bat 23 ocakti, bata 1 gun kala ogrendim hamile oldugumu, ertesi sabah kan verdim ve gebeligim kesinlesti. Insallah sende mucizene kavusursun bu ay.

Kızlarrrrrr ❤️❤️❤️❤️
Maşallah Güneşcim hadi hayırlısı kesin var çıkmış çünkü için rahat olsun

Saol canım benimm :)))) ilk bebişide 3 haftalıkken öğrendim meğer erken döllenmeymiş :)))) belki bu da öyledir ve adet döngüm 25 gunde bir olduğu için bat gunumde bile 3+4 gibi oluyor :))
Yarın çok erkenden il dışına gidicez ama ctesi işyeri için rapor alcaktım bu da bahanesi oldu sebep olarak gaz sancısı, mide ekşimesi derim araya kan tahlilini sıkıştırırım :KK70:
Ayyy hadi hayırlısı ❤️ İnşallah vardır :) çok öptümm

Kızlarrrrrr ❤️❤️❤️❤️

Guzel haberlerini bekliyodum zaten. Senden çok umitliydim. :rolleyes:

Kızlarrrrrr ❤️❤️❤️❤️

Belirtilerde gayet guzel :)
Insallah sabaha seviniyoruuuzz :)
Cabuk uyu hemen sabah olsun 'bir cocukluk kandirmacasi':KK48:

Hayirli aksamlar arkadaslar bizde 4+3üz carsamba kese görmeye cagirdi doktor kalp atisida duyulurmu?5+2oluyoruz. Degerlerimde 2ye katlaniyorsa ozaman 15000 felan olmali. Kese gozukurde kalp duyulurmu acabaa...:) ayy cok heyecanliyim dua ediinn edelim birbirimizeeee. Insallah bu sefer benimledir bebegim..

Hayirli aksamlar arkadaslar bizde 4+3üz carsamba kese görmeye cagirdi doktor kalp atisida duyulurmu?5+2oluyoruz. Degerlerimde 2ye katlaniyorsa ozaman 15000 felan olmali. Kese gozukurde kalp duyulurmu acabaa...:) ayy cok heyecanliyim dua ediinn edelim birbirimizeeee. Insallah bu sefer benimledir bebegim..
Gönlünce olsun herşey canım. Ben 6. Haftanın içinde duyulur diye biliyorum ama emin değilim. Inşaallah duyarsınız ilk atışları. :) :KK200:

Back