• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

merhaba kızlar
ben bugün bir hafta kala öğrendim gebeliğimi
testlerim bunlar
nasipse ekim 17 ye geliyor doğum
herkese sevgiler

Eklentiler

• 60818AB7-E76C-40C6-8692-46F68333AC55.jpeg
    60818AB7-E76C-40C6-8692-46F68333AC55.jpeg
    35,6 KB · Görüntüleme: 61
  • 4E5260CF-B5A0-41EF-9588-878C368C6A32.jpeg
    4E5260CF-B5A0-41EF-9588-878C368C6A32.jpeg
    17,7 KB · Görüntüleme: 66
Ağzımda ekşimsi bi tat başladı ama çok komik değilmi eğer bebiştense daha 3 haftalık :KK70: affedersin kokusuz akıntımda var ama hadi hayırlısı.

Akinti oluyor evet.Bata daha da artiyor ama anliyorsun farkli bisy :) Hadi bakalim az az farkediyorsundur kucucuk degisiklikleri aslinda.Insan netlesene kadar konduramiyor iste.

merhaba kızlar
ben bugün bir hafta kala öğrendim gebeliğimi
testlerim bunlar
nasipse ekim 17 ye geliyor doğum
herkese sevgiler

Gözünaydınnnnnn :)))❤

Canim bende gecen hafta cuma günü test yaptim pozitif cikti beta hcg de 236 cikti pazartesi de 910 cıktı simdilik daha cok küçük klomen ile hamile kaldim bende cok istiyodum Allah nasip etti

hayırlı ugurlu olsun canım :)

N Nurr05 Nur diger taraftada yazdigim icin yazmadim ama tekrar gecmis olsun.
Kan takibin yapilmali 2 gunde 1.
Deger dusuyorsa kendiliginden beklenir dusmesi ama her doktorun onerisi farkli canim genelde acilen kanamayla gidersen mudahalede seni daha cok zorlayabilir onun yuzunden genelde kurtaj oneriyorlar.

Diger turlu bi secenekte eger degerin az az hala artmaya devam ediyorsa buyuk ihtimalle dış gebeliktir.Onun icin yeterli takip sonrasi igne vurmayi onerirler.Igneden sonra ne zaman kanaman baslarsa dusukte o zaman oluyor.Sonra yine sifirlanana kadar takip ediliyorsun.(Eylul'de gecirdim)

Allah saglikla atlatmani nasip etsin

Kızlr kasık ve karın ağrıları ne durumda bnm ara ara oluyor ,oğlum kucağımdan inmiyor.bas bas bağırıyor napacaksam. İlk gebeler tadını çıkarın☺️Yaramazlarla çok zor
Kuzum selam, ilk mesajını göremedim sanırım kaçırdım. Özellikle sana yazma sebebeim sanırım satlarımız aynı. Ama benimki geç döllenmemidir acaba diye düşünüyorum. Eğer mesajımı görürsen cevap vermeni dilerim ❤️
Şimdi ben cumartesi test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm. Pzartesi test yaptırdım beta 175 çıktı çarşambada 454 senin durumun ne diye merak ettim. 12 şubatta kendi doktoruma gidicem doğum yaptığım hastaneye be 7+0 olucak. İlk gebelik gibi heyrcanlıyım. Öpüyorum, herkesi ve minnik bebişlerini ❤️

kızlar kesenin şekli nasıl olmalı benim değerim dörtbinlerde ama kesem tam yuvarlak değil.onuda sıvı kesesine benzetti. eğer o keseyse yuvarlak olmadığı için risklimi. su damlası gibi şekli var

Herkese merhaba bhcg olmasi gerektiginden dusuk cikti sanirim dusuk ile sonuclanacak hayirlisi olsun ins. Planli bir gebelik degildi. Kanama baslamazsa pazartesi yukselip yukselmedigine bakilacak

Back