• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Hayirli aksamlar arkadaslar bizde 4+3üz carsamba kese görmeye cagirdi doktor kalp atisida duyulurmu?5+2oluyoruz. Degerlerimde 2ye katlaniyorsa ozaman 15000 felan olmali. Kese gozukurde kalp duyulurmu acabaa...:) ayy cok heyecanliyim dua ediinn edelim birbirimizeeee. Insallah bu sefer benimledir bebegim..
Insallaaahh❤
Belli olmuyor bazen duyuluyor bazen daha geçe sarkabiliyor.
Seni kese icin cagirmis bana umut oldu cumartesiye :) Bakalim gidip geleyim haber veririm.
Kizimda 6 haftalıkken duymustuk kalp atışını.
Simdi onu beklerimde bi gideyim kesinlessin diye can atıyorum❤

Canım bu lanet testler beni bi kere yanılttı o yüzden tam emin değilim ama ağzımdaki metalimsi bi tat ve bir kac yogun belirti beni umutlandırıyor ❤️❤️❤️ :)))))
Bende de ilk belirti metalik tattı ben ondan anlamıştım idrar testleri de genelde yanıltılmıyor canım

Kuzum 2 gün arayla 2 katına çıktıysa beta hcg bence üzme ve sıkma canını. Rabbim hayırlısını versin. Ayrıca Almanyada kuzenim var onlar ilk testlerden sonra 12.haftaya kadar bekliyolar usg için düşün senin bi evladın daha var diye okudum yanlış okumadıysam onunla ilgilen 2 hfta sonrada git usgden bak ❤️ Ben öyle yapucam çünkü :)
Evet cnm aynen çok şükür bir yavrum var.öyle yapcam doktorlar cidden tedirgn edecek bişi buluyolar şak diye de diolar

Yılın sazanı !!! :sinirli:
Yanlış alarm kızlar dün ki yaptığım test ovulason testiymiş hiç üstüne bakmamışım. Erken gebelik testim negatif cıkınca tekrar baktığımda farkettim. Pes diyorum artık bu kaçıncı hayal kırıklığı... Nese bi süre buralardan uzak durup aklıma getirmemeye çalışcam. Sizlere sağlıklı hamişlikler...:işsiz:

Yanlış alarm kızlar dün ki yaptığım test ovulason testiymiş hiç üstüne bakmamışım. Erken gebelik testim negatif cıkınca tekrar baktığımda farkettim. Pes diyorum artık bu kaçıncı hayal kırıklığı... Nese bi süre buralardan uzak durup aklıma getirmemeye çalışcam. Sizlere sağlıklı hamişlikler...:işsiz:
o_Oo_Ouzulme nolur. :(

Ben hamileliğimi bata 5 gün kala ovulasyon ile öğrendim. Yapmaya devam et istersen. Bu şekilde koyu çıkmaya devam eder belki

Ben 67 kilo ile basladim 4 haftalik hamileyim hala 67 kiloyum :)
Ben oğlumda çok zayıf hamile kalmıştım. Ama sigarayı ve işi bırakınca 40 kilo ile tamamladım. Birde boyum çok uzun 183.haliyle yürüyen bi devdim. Sonraki hamilelikler kısa sürdü. Onlarda kilo almamıştım. Bunada da bi değişiklik yok kilomda ama çok korkuyorum:)

Aaaa boyle olmaz amaaa
Daha gunune var zaten moralini bozma canimm❤ o iyi hislerini,belirtileri bi testle hiçe sayma;)

Kızlar betqm 2114 kusur cıktı ıkıngun sonra

Bat ne zamandi canim senin?
Kontrolun ne zaman bide?

Kızlar kilolar ne durumda :)

3 kilo fazlayla kaldim hamile suan :)
Kizimda 14 kilo almistim.4.ayda baslamistim her ay 2ser kilo aldim son 2 ay 3er kilo almistim :)))yani ondan 55le kalip 69la doguma girmistim
Simdi 58le kaldim artma yok tabii daha :)
Sonrasini dusununce cok stres yapamiyorum kilo isini :)))))

Aaaa boyle olmaz amaaa
Daha gunune var zaten moralini bozma canimm❤ o iyi hislerini,belirtileri bi testle hiçe sayma:KK66:

Kontrolun ne zaman bide?

Kizimda 14 kilo almistim.4.ayda baslamistim her ay 2ser kilo aldim son 2 ay 3er kilo almistim :)))yani ondan 55le kalip 69la doguma girmistim
Carsamba gel keseyo gorelım dedı 35. Gunum cnm 6 7 gune yakın oldu gecelı batın tam tarıhını kestıremıyorum duzensızdı

Kuzum bi bekle bat’ına daha var, bu ay olmasa bidahaki aya olmadı bi dahaki aya ❤️ İllaki olucak Rabbim ol derse olur ❤️ Lütfen sıkma canını, üzme kendini. ❤️

Aaaa boyle olmaz amaaa
Daha gunune var zaten moralini bozma canimm❤ o iyi hislerini,belirtileri bi testle hiçe sayma:KK66:

Kontrolun ne zaman bide?

Ay kuzum ya benim normal şartlarda satıma göre 5+4üm. Pzt 175 Çarşamba 454 çıktı betam. Ama ağustos eylül ekim kasım aralık hep birgün gecikerek adet görmüşüm. Ben işi sağlama alıp 12 belki 15 şubatta kontrele gitmeyi düşünüyorum. Çünkü çarşamba doktorum2 hafta sonra herşey gözükür dedi. 12 şubatta 7+0 olucam 15inde gidersemde 7+3 Heyecanım çok bakalım nolucak.

Aaaa boyle olmaz amaaa

Kontrolun ne zaman bide?

Kilo alımın çok düzgün şekilde gitmiş. Bravo sana. Darısı başıma

Back