Kannver dırek belkı teste cıkmamıstır
Hayirlis uğurlu olsun Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsinmerhaba kızlar
ben bugün bir hafta kala öğrendim gebeliğimi
testlerim bunlar
nasipse ekim 17 ye geliyor doğum
herkese sevgiler
Hayirlis uğurlu olsun Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin
Bugün kan verdim ama sonuç yarın çıkacak umudum kalmadı hayırlısı artıkKannver dırek belkı teste cıkmamıstır
Canim bende gecen hafta cuma günü test yaptim pozitif cikti beta hcg de 236 cikti pazartesi de 910 cıktı simdilik daha cok küçük klomen ile hamile kaldim bende cok istiyodum Allah nasip ettisağolasın canım sende durumlar nedir
Ağzımda ekşimsi bi tat başladı ama çok komik değilmi eğer bebiştense daha 3 haftalıkaffedersin kokusuz akıntımda var ama hadi hayırlısı.
merhaba kızlar
testlerim bunlar
herkese sevgiler
Canim bende gecen hafta cuma günü test yaptim pozitif cikti beta hcg de 236 cikti pazartesi de 910 cıktı simdilik daha cok küçük klomen ile hamile kaldim bende cok istiyodum Allah nasip etti
Sağolasın canimhayırlı ugurlu olsun canım :)
Bat a 5 gün kala testte çıktı. 2 gün kala kan verdim 49 Du.Kan testi kaç çıktı cnm
Sağlıcakla kucağına al inşallah. Hayırlı olsunmerhaba kızlar
testlerim bunlar
herkese sevgiler
Kaç haftalık hamilesin canımBugün Dr gittim ve keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar çağırdı ınsallah kalp atışlarıni duyarız ve sağlıklı bir şekilde büyüyüp dogar
Kuzum selam, ilk mesajını göremedim sanırım kaçırdım. Özellikle sana yazma sebebeim sanırım satlarımız aynı. Ama benimki geç döllenmemidir acaba diye düşünüyorum. Eğer mesajımı görürsen cevap vermeni dilerimKızlr kasık ve karın ağrıları ne durumda bnm ara ara oluyor ,oğlum kucağımdan inmiyor.bas bas bağırıyor napacaksam. İlk gebeler tadını çıkarınYaramazlarla çok zor
Yok deme oyle cnm hepımız pozıtıfımgormek ıcın ugtasıyoruz allahın ıznıyle ınsBugün kan verdim ama sonuç yarın çıkacak umudum kalmadı hayırlısı artık
Evet kuzum allahın ııznıyle yoksam hamılemsn kızkuzum sende mi burdasın?? :) ekime geliyor dimi doğumun
Evet kuzum allahın ııznıyle yoksam hamılemsn kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?