- 31 Mayıs 2015
- 664
- 689
- 103
Ben 9 gun once ogrendim silik cizgi cikti. Bugun de dijital olan test cubuklarindan aldim direk yazdi pregnant diye emin oldumSiz adetten kaç gün önce öğrendiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 9 gun once ogrendim silik cizgi cikti. Bugun de dijital olan test cubuklarindan aldim direk yazdi pregnant diye emin oldumSiz adetten kaç gün önce öğrendiniz?
Cok erken ogrenmisiz ikiz falan mi acaba )hayırlı olsun
bendede adete 8gün kala çift çizgi çıktı
Selam Kızlar bata 8 gun var. Dün bi gaz sancısı tuttu kıvrandım resmen saatlerce napsam gitmedi. Aşırı şişkinlik vardı. Bide akıntım var. Adet belirtilerine benzer başlayan kasık agrısı bel ağrısı şikayetlerim bu ay yok. Tam tersi oldu. Koku hassasiyetim var birde. Hadi hayırlısı.
Daha usg de belli olmaz haftaya gidecegım:)Cok erken ogrenmisiz ikiz falan mi acaba )
Haftaya usg ile belli olacakCok erken ogrenmisiz ikiz falan mi acaba )
Ben 4_5 gün önce ovulasyon testi ile öğrendim. 2 gün kalada sanırım kan verdim 49 çıkmıştıSiz adetten kaç gün önce öğrendiniz?
Bugün Dr gittim ve keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar çağırdı ınsallah kalp atışlarıni duyarız ve sağlıklı bir şekilde büyüyüp dogar
Aminn kaçıncı haftada gittin dr .son adet kaçtıBugün Dr gittim ve keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar çağırdı ınsallah kalp atışlarıni duyarız ve sağlıklı bir şekilde büyüyüp dogar
5. HaftadaHadi gözün aydın bakalım
İnşallah kalp atışlarını da duyarsın 2 hafta sonra
Sende kese kaç haftalıkken gözüktü
26 aralık benimki5. Haftada
Aminn kaçıncı haftada gittin dr 5+2 haftalik oldu
Ayy çok komik ama psikolojik mide bulantılarım başladı ağzımda ekşime var. Kendime gülüyorum ne safız yaa :)))))) napcan umut fakirin ekmeğidir demişler :))) bat ne zaman senin canım.Benim de adet belirtilerim pek olmadı bu ay, dediğin gibi koku hassasiyetim oldu.
Su kesesi ne yaaa ilk defa duydum. Insallah kanda cikarkızlar merhaba
bugün doktora gittim alttan keseye baktı ama su kesesinede benziyo dedi. beta hcg ye bida bakılacak kan verdim. dış gebelik olabilirmi
Siz çok erken ögrenmisiniz inşallah bende öğrenirim bugünBen 9 gun once ogrendim silik cizgi cikti. Bugun de dijital olan test cubuklarindan aldim direk yazdi pregnant diye emin oldum