2018 Ekim Anneleri

Hanmlar bizde adete 2 gun kala korunmayi biraktk ama adet olmadm adetm gecti sizce nedendir?

Kızlar ilk günlerde özellikle dikkat etmemiz gereken şeyler var mı çok önemli diyebileceğiniz şeyler ?
Canım ben ilk hamileliğimin ilk zamanlarında ev taşıdım. Ikinci hamileliğimde oğlum sürekli kucağımda gezdim. Eğer riskli bi gebeliğin yoksa fiziksel olarak dikkat etmen durumlar pek yok. Ama mesela tutupta zıplamak hoplamak ne bileyim yukardaki bi şeye uzanmak için sıçramak tehlikeli olabilir. Ilişki sırasında da psikolojik olarak tedirgin oluyo insan elbette ama bi zararı yok. Mesela gcen ağır biseyi ittim belim kuyruk sokumum ağrıdı. Dinlendim geçti. Yani vücudunu dinle. Sana dinlenmen gerektiğini söylediği an dinlen. Ve kendini hiç üzme. Pozitif ol hep. Güzel bi defter tut. Bebeginle konuş, dertleş. Ben dun hamilelik gunluklerime baktım. Ikisinde de 6. Haftanın içinde bulantilarim başlamış. Oğlumda 13. Haftanın içinde bitmiş. Kızımda 10. Haftanın içinde. Böyle şeylere bakmak içinde not tutmak iyi oluyo.

Doktora daha sonraki haftalarda gidecek arkadaşlar varsa folik asit kullanımına şimdiden baslasinlar. Folik asit çok önemli. Ben 8. Hafta gitmeyi düşünüyorum. Ama folik asit kullanımına iki haftadır devam ediyorum. Hatta hamile kalmayı düşününce kullanmaya başlayıp rahmi hazırlayan var. Bu arada kızlar bol bol karnabahar yiyin. Çok faydaliymis bu haftalarda. Hücre gelişimine acaip katkısı varmış.

5. Haftalik olduysa gidin folik asit kullanmaya başlamanız gerekiyor kalp atışı için beklerken alması gereken folik asidi vücut saglayamiyor

Benimde yarin kontrolum var.6+1 oluyor :) umut oldun bana :) Eylul'de dış gebelik gecirmistim tekrarlama ihtimali var ama o zamandaki gb olumsuz hicbisy olmadi simdiye kadar,insallah sevindirir haberler❤
Folik asitide o zaman mudahaleler sebepli vermisti toparlanmana yardimci olsun diye,basladim.

Ayy çok komik ama psikolojik mide bulantılarım başladı ağzımda ekşime var. Kendime gülüyorum ne safız yaa :)))))) napcan umut fakirin ekmeğidir demişler :))) bat ne zaman senin canım.

Senden guzel haberler bekliyoruuuuum❤

kızlar merhaba
bugün doktora gittim alttan keseye baktı ama su kesesinede benziyo dedi. beta hcg ye bida bakılacak kan verdim. dış gebelik olabilirmi

Kesenin rahimde gorunmesi yanlis bi yerde olmamasi dis gebelik riskini kaldiriyor ortadan aslinda.Bir doktora daha gorunsen mi ki?

Çok iyi bende haftaya çarşamba gidicem o zaman 6+0 olucam inşallah bende görürüm

Belki de kalp atışını bile duyarsın :) 6+4te duymustum kızımda❤

OYYY Süper olur ya
Allahın izni ile duyarım inşallah
Şimdi kese için sitrest yapıyorum
Bir daha kalp atışı için beklemek çok zor olacak benim için
13 Yıldan beri bu anları bekliyorum ben

Hayırlı olsun canımm

plojovic yarın ankaraya gitcez eşimin biraz işi var bizde o ara avmde takılcaz, diyorum ki o arada hemen bi erken gebiş testimi alsam, yeminlen burdaki iki eczaneden artık almaktan utanıyorum:) netten alıncada bolca geliyor o zamanki yat kalk test yapıyorum kafayı yiyiyorum :)) bi kerecikk deneyim dimi :))))

Kızlar ben aranızdan ayrılıyorum bugün test yaptırdım değerim artmamış doğru düzgün bir haftada doktor saglıksız bir gebelik dedi ya kendi düşecek yada iğneyle ilaçla düsürecegiz dedi çok kötüyüm ben. Umarım sizin gebelikleriniz saglıklı olur inşallah benim yasadığımı yasamazsınız Allaha emanet olun

Hayırlısı olsun hakkında canım. Üzülme herşey Allah'tan. O en iyisini bilir.

OYYY Süper olur ya
Allahın izni ile duyarım inşallah
Şimdi kese için sitrest yapıyorum
Bir daha kalp atışı için beklemek çok zor olacak benim için
13 Yıldan beri bu anları bekliyorum ben

Dile kolayy....
Bir Allah bir siz bilirsiniz ne büyük bekleyiş ve sevinç..
Allah sağlıkla hep iyi haberlerini nasip etsin inşallah canım❤

Bence al :) hatta normalindende al yedekte dursun :))))))

Kızlar nasılsınız gorusmeyelı bebısler nasıl varmı yenı hamıleler yenı gelısmeler

Canım içini ferah tut herşeyde bir hayır vardır diye düşün canını sıkma inallah en kısa zamanda Allah evlat verir bu günler unutulur gider

Dile kolayy....
Bir Allah bir siz bilirsiniz ne büyük bekleyiş ve sevinç..
Allah sağlıkla hep iyi haberlerini nasip etsin inşallah canım❤

Bence al :) hatta normalindende al yedekte dursun :))))))
Ağzımda ekşimsi bi tat başladı ama çok komik değilmi eğer bebiştense daha 3 haftalık affedersin kokusuz akıntımda var ama hadi hayırlısı.

Ben bugün test yaptim yine negatif cıktı galiba hamile değilim çok üzüldüm bu kes eminim demistim ama malesef size sağlıklı günler artık düşünmek bile istemiyorum.

ALLah yardımcın olsun ama sana tavsiyem toparlanır toparlanmaz hemen kasım anneleri topiğini açıp yeni aya yeni umutlarla bekliyorsun :)

canım inşallah en kısa zamanda bir daha olur. umudunu kaybetme

Ben bugün test yaptim yine negatif cıktı galiba hamile değilim çok üzüldüm bu kes eminim demistim ama malesef size sağlıklı günler artık düşünmek bile istemiyorum.
Kannver dırek belkı teste cıkmamıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…