2018 Ekim Anneleri

Kizlar benim çin takvimine göre oğlum kız, kızım oğlan gözüküyordu. Şimdi baktım öylesine. Kız gözüküyo. Tabi bunlar işin gırgırı. Doğrusunu Allah bilir. Hepimizin gönlüne göre olsun. Benim de inşaallah ikiz bebekelrim olur bu hamileliğimde. Amin..

Kızlar ilk günlerde özellikle dikkat etmemiz gereken şeyler var mı çok önemli diyebileceğiniz şeyler ?

Selam Kızlar bata 8 gun var. Dün bi gaz sancısı tuttu kıvrandım resmen saatlerce napsam gitmedi. Aşırı şişkinlik vardı. Bide akıntım var. Adet belirtilerine benzer başlayan kasık agrısı bel ağrısı şikayetlerim bu ay yok. Tam tersi oldu. Koku hassasiyetim var birde. Hadi hayırlısı.

Benim de adet belirtilerim pek olmadı bu ay, dediğin gibi koku hassasiyetim oldu.

Bugün Dr gittim ve keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar çağırdı ınsallah kalp atışlarıni duyarız ve sağlıklı bir şekilde büyüyüp dogar

Hadi gözün aydın bakalım
İnşallah kalp atışlarını da duyarsın 2 hafta sonra
Sende kese kaç haftalıkken gözüktü

5. Haftalik olduysa gidin folik asit kullanmaya başlamanız gerekiyor kalp atışı için beklerken alması gereken folik asidi vücut saglayamiyor

Benim de adet belirtilerim pek olmadı bu ay, dediğin gibi koku hassasiyetim oldu.
Ayy çok komik ama psikolojik mide bulantılarım başladı ağzımda ekşime var. Kendime gülüyorum ne safız yaa :)))))) napcan umut fakirin ekmeğidir demişler :))) bat ne zaman senin canım.

kızlar merhaba
bugün doktora gittim alttan keseye baktı ama su kesesinede benziyo dedi. beta hcg ye bida bakılacak kan verdim. dış gebelik olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…