• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Bugun sabah tekrar yaptim boyle cikti var degil mi

Eklentiler

• PhotoGrid_1517387693931.jpg
    PhotoGrid_1517387693931.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 84
Ben ilk hamileligimde adet sancisi gibi sancilar cekmistim 15 gun.Simdi oyle birsey yok ya da henuz baslamadi :KK45:
En korktugum mide bulantilari :KK43: bu defa olmasa keske. Cok fenaydi :cry:
Olmaz cnm inş her gebelik aynı olacak diye bişi yok sonuçta ilk çocuk kaç yaşında cnm bnm 3 yaşında bir oğlum var

merhaba kızlar sonucum cıktı artmış :) 1100 olmuş sanırım var bebiş. ama keseyi ve kalp atısını duymadan emin olamıyorum.

Kizlar merhaba bulantilariniz ne durumda var mi bulantisi baslayan. Ben bugun tam 5 haftalik oldum hala hic belirtim yok goguslerim disinda. Sizde durumlar nasil

Merhaba kıxlar bu sabah kan testi verdim 1100 çıktı cuma da gidip keseyi görcem inş.kesin gebeyim bakalım allah sağlıkla almayı basip etsin herkse artık bundan başka düşünmem bakamayız

Bulantı çok zor kızlar. herkes aynı mı olur bilmiyorum ama ilk hamilelikteki kadar zor geçmiyo galiba. Ister istemez daha dirayetli olmaya çalışıyo anne. Psikolojisini bu yönde daha güçlü tutmaya çalışıyo heralde. Oğlumda ilk dört ay kustum. Iki ay yataktan kalkamadım. Kızımda sadece iki hafta ağır geçti. Onun dışında sabah kusması oldu hamilelik boyunca ama işlerimi halledebiliyodum. Şimdi merakla bekliyorum neler yaşayacağım diye. Inşaallah çok hafif atlatıriz hepimiz. Kasık ağrısına gelince. Hiç ağrım yok ama yorulunca oluyo. Dinlenince geçiyo. Genelde kuyruk sokumum ağrıyo. Iki ay civarında mı elimizle hissediyoduk. Unutmuşum herşeyi. Eski günlükleri kurcalamam gerekiyo heralde. :KK51:

3. Olacak nasipse isteyerek degil supriz oldu. 2. Kizimda supriz ve 2011 ekim bebegiydi nasip yine boyleymis
Hayırlımolsun cnm 3 minik,ekim çok güzelmolur ama kışa toprlarlar yazın al öık bnm oğlum yzın ortasında doğdu çok sıkıcı idi tüm yaz balkonda geçmişti

Back