2018 Ekim Anneleri

Hayırlımolsun cnm 3 minik,ekim çok güzelmolur ama kışa toprlarlar yazın al öık bnm oğlum yzın ortasında doğdu çok sıkıcı idi tüm yaz balkonda geçmişti

Evet ilk kizimda agustos dogumlu cok zordu sicak memleketdeyiz birde ekim guzel olur..

saol canim. insallah vardir artik. hcg ignesi oldugum icin henuz testlere de guvenemiyorum. daha var anlayacagin.
bir yanim var diye digeri yok diyor
2 yumurtaydi ya belki biri olmustur

Ben
Canim 7 şubat adet günüm bugün normel testden yaptim ama malesef negatif gerçi adete 7 gün kaldı ama yine de üzüldüm sen ne yaptın tatlım
Canım iki gun kala yapıyorum ben testim i genelde..gun sayıyorum.. 7 gun kala cıkmaz test dört gün geçmesi gerekir.. Eczacı m hep uyarıyor beni

Kizlar merhaba bulantilariniz ne durumda var mi bulantisi baslayan. Ben bugun tam 5 haftalik oldum hala hic belirtim yok goguslerim disinda. Sizde durumlar nasil

Benim dikkatimi ceken cok anlik gelip gecen bi bulanti var ama insallah olmaz diyorum.Kızımda hamileliğim sikayetsiz gecmisti.Yani belli basli seyler vardi da bulanti kusma vs olmadi hic. :) ayakta uyurdum :)
Bu sanki biraz zotlayacak gb geliyor.
Bide 7-8 haftalar daha cok baslar genelde

Kızımda doğru çıkmıştı :) yani tesaduf mudur dogru mudur bilememde :)

saol canim. insallah vardir artik. hcg ignesi oldugum icin henuz testlere de guvenemiyorum. daha var anlayacagin.
bir yanim var diye digeri yok diyor
2 yumurtaydi ya belki biri olmustur
En guzeli gununu beklemek canim
Iyi hissediyorum❤
Eksilmeden cogaliriz insallah burada.

insallah canim

Ben de adetime beş gün kala evde idrar testi yaptım çok silik belli belirsiz çıktı kan verdim değerim 14 çıktı. Ertesi gün idrar testi yaptım daha net çıktı çizgim. Kan verdim değerim 62ye yükselmişti. 2018 Ekim annesiyim kızlar hepimize kolay gebelikler diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…