Var canim Benim de öyleydi ama yeniBugun sabah tekrar yaptim boyle cikti var degil mi
Olmaz cnm inş her gebelik aynı olacak diye bişi yok sonuçta ilk çocuk kaç yaşında cnm bnm 3 yaşında bir oğlum varBen ilk hamileligimde adet sancisi gibi sancilar cekmistim 15 gun.Simdi oyle birsey yok ya da henuz baslamadi
En korktugum mide bulantilaribu defa olmasa keske. Cok fenaydi
Hayırlı olsun diyebilirz canım bence kesin gebesin, isteyerekmi oldu cnm bu üçüncü mü olacakBugun sabah tekrar yaptim boyle cikti var degil mi
Bugun sabah tekrar yaptim boyle cikti var degil mi
Bence iyi canımKızlar betam 632,11 33. Gunum son battan nasıl sızce
Cnm bnm de bulamtım yok hem daha erken hem de ne güzel işte bulantı berbat bişiKizlar merhaba bulantilariniz ne durumda var mi bulantisi baslayan. Ben bugun tam 5 haftalik oldum hala hic belirtim yok goguslerim disinda. Sizde durumlar nasil
4 yasinda bir kizim var canim.Ins olmazOlmaz cnm inş her gebelik aynı olacak diye bişi yok sonuçta ilk çocuk kaç yaşında cnm bnm 3 yaşında bir oğlum var
Sezen im cnm naptın . Adet inde oynama oldu mu iki aydır.. Test yaptın mı bir deInşallah benim de ilk yarın test yapcm çıkmaz ama yinede yapcm .
Hayırlı olsun diyebilirz canım bence kesin gebesin, isteyerekmi oldu cnm bu üçüncü mü olacak
Oyyy :) hosgeldiniz miniğinle simdiden :)
Sanirim yeni benim hesabima gorede yarin 9 da kan vericem usg yapilcak ama gorulcegini dusunmuyorum kesenin benim tahminime gore 2 haftalik falanVar canim Benim de öyleydi ama yeni
Canim 7 şubat adet günüm bugün normel testden yaptim ama malesef negatif gerçi adete 7 gün kaldı ama yine de üzüldüm sen ne yaptın tatlımSezen im cnm naptın . Adet inde oynama oldu mu iki aydır.. Test yaptın mı bir de
Aynen kese görülmez bende yarın kan vercem insAllah hamileyimdir dua et bana hamillerin duası kabul olur .Sanirim yeni benim hesabima gorede yarin 9 da kan vericem usg yapilcak ama gorulcegini dusunmuyorum kesenin benim tahminime gore 2 haftalik falan
Hayırlımolsun cnm 3 minik,ekim çok güzelmolur ama kışa toprlarlar yazın al öık bnm oğlum yzın ortasında doğdu çok sıkıcı idi tüm yaz balkonda geçmişti3. Olacak nasipse isteyerek degil supriz oldu. 2. Kizimda supriz ve 2011 ekim bebegiydi nasip yine boyleymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?