- 8 Ocak 2018
- 581
- 318
- 18
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok parlamış ben pek birşey göremedim.
tatlım üzülmeni istemem ama 3 kere test yaptım ucu de silik çıktı, seninkinden çok daha belirgin bir siliklikti, sonuç??? Hastalandım umutlanma derim ve test yapıp heyecanlandirma kendini, 5.hafta bitince kan testine git
Bence çok iyi.Kizlar benimde muhtemel dogum tarihi 01.10.2018 gorunuyor 25 aralikta en son adet oldum 25 ocakda idrar testinde ogrendim ve 1 bucuk senedir deneme sonucu cok sevindimm 26 ocak da kanda beta hcg 353 cikti degerim suan hesaplamama gore 5 hafta olarak gorunuyor sizce degerim iyi mi daha da artmistir heralde simdiye yarin doktora gidicem keseyi gorurmuyum acaba cok heyacanliyim hadi mutlulugumuzu paylasalalim hep beraber takip edelim ❤❤
Hayırlısı olsun sizin için. Rabbim gönlünüze göre versinHerkese merhaba hic aklima gelmezdi tekrar yazacagim buraya ama 4 gun geciken regl 2 gundur devam eden bulanti sonunda sabah test yaptim ve silik cizgiyi gordum.. planli istenilen bir gebelik degil.. kan testi yapmaya hic gucum yok hayirlisi olur ins
Adete uc gun varken erken gebelik trsti yaptım belirgi bı şekilde çıktı canım 5 gün kala yaparsan çıkabilir. Erken olanlardan amaArkadaşlar hayırlı haberlerle gelin adetime 9 gün var sizce belli olur mu? idrar testinde çok merak ediyorum .
Tamam canım insAllah çıkar.Adete uc gun varken erken gebelik trsti yaptım belirgi bı şekilde çıktı canım 5 gün kala yaparsan çıkabilir. Erken olanlardan ama
Benim Bat a 5 gün kala çıktı. Ovulasyon testinden anladım ben. Kan verdim hemen çıktı
bende sürekli oluyor kasık be karın ağrıları hep dinleniyorumKızlr kasık ve karın ağrıları ne durumda bnm ara ara oluyor ,oğlum kucağımdan inmiyor.bas bas bağırıyor napacaksam. İlk gebeler tadını çıkarınYaramazlarla çok zor
cok sevindim masallah canim.
ben daha beklemedeyim. doktorun dedigi yarihe henuz 8 gun var canim. catlama sonrasi 7.ci gun henuz.
merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza geçen hafta beta hcg yaptırdım 246 cıktı dün ikinci kan testimi verdim ama hala cıkmamış meraktan kalbim çarpıntı yaptı sabahtan beri.. acaba yükseldimi cunku bir kaç ay önce kimyasal gebelik geçirdim umarım aynısı olmaz yine.cok heycanlıyım yemek yemeden kesildim valla
Herkese merhaba hic aklima gelmezdi tekrar yazacagim buraya ama 4 gun geciken regl 2 gundur devam eden bulanti sonunda sabah test yaptim ve silik cizgiyi gordum.. planli istenilen bir gebelik degil.. kan testi yapmaya hic gucum yok hayirlisi olur ins
Tamam canım insAllah çıkar.
Kızlr kasık ve karın ağrıları ne durumda bnm ara ara oluyor ,oğlum kucağımdan inmiyor.bas bas bağırıyor napacaksam. İlk gebeler tadını çıkarınYaramazlarla çok zor
Selam kızlar ben de iki saat önce gebe olduğumu öğrendim inşallah hepimize hayırlısıyla kucagimiza almak da nasip olur. betahcg55 sizin kaç çıkmıştı acaba yaptigim ovulasyon testine göre 13 günlük gebeyim
Ben ilk hamileligimde adet sancisi gibi sancilar cekmistim 15 gun.Simdi oyle birsey yok ya da henuz baslamadiKızlr kasık ve karın ağrıları ne durumda bnm ara ara oluyor ,oğlum kucağımdan inmiyor.bas bas bağırıyor napacaksam. İlk gebeler tadını çıkarınYaramazlarla çok zor
Tebrik ederim canim.Saglikla gelsinSelam kızlar ben de iki saat önce gebe olduğumu öğrendim inşallah hepimize hayırlısıyla kucagimiza almak da nasip olur. betahcg55 sizin kaç çıkmıştı acaba yaptigim ovulasyon testine göre 13 günlük gebeyim
Canim hic kan testi yaptirmadim.Ilkinde de 6 haftalik olunca gitmistim doktora.Bir aksilik olmazsa ins yine oyle yapmayi dusunuyorum.Cok kafana takip huzursuz olma.Degerin iyi ama gunune gore nasildir bilmiyorum.Sadece biraz rahat ol demek istedim.Hersey yolundadirKızlar betam 632,11 33. Gunum son battan nasıl sızce