2018 Ekim Anneleri

Herkese merhaba hic aklima gelmezdi tekrar yazacagim buraya ama 4 gun geciken regl 2 gundur devam eden bulanti sonunda sabah test yaptim ve silik cizgiyi gordum.. planli istenilen bir gebelik degil.. kan testi yapmaya hic gucum yok hayirlisi olur ins

Bence çok iyi.

Herkese merhaba hic aklima gelmezdi tekrar yazacagim buraya ama 4 gun geciken regl 2 gundur devam eden bulanti sonunda sabah test yaptim ve silik cizgiyi gordum.. planli istenilen bir gebelik degil.. kan testi yapmaya hic gucum yok hayirlisi olur ins
Hayırlısı olsun sizin için. Rabbim gönlünüze göre versin

Arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin adetime 9 gün var sizce belli olur mu? idrar testinde çok merak ediyorum .
Adete uc gun varken erken gebelik trsti yaptım belirgi bı şekilde çıktı canım 5 gün kala yaparsan çıkabilir. Erken olanlardan ama

Aramıza yeni katılan arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasib etsin. Hepimize sorunsuz bulantisiz bi hamilelik nasib etsin.

Kızlr kasık ve karın ağrıları ne durumda bnm ara ara oluyor ,oğlum kucağımdan inmiyor.bas bas bağırıyor napacaksam. İlk gebeler tadını çıkarınYaramazlarla çok zor

Selam kızlar ben de iki saat önce gebe olduğumu öğrendim inşallah hepimize hayırlısıyla kucagimiza almak da nasip olur. betahcg55 sizin kaç çıkmıştı acaba yaptigim ovulasyon testine göre 13 günlük gebeyim

cok sevindim masallah canim.
ben daha beklemedeyim. doktorun dedigi yarihe henuz 8 gun var canim. catlama sonrasi 7.ci gun henuz.

Saglikla olsunda insallah varsin bekleyelim :) sen biraz biraz anliyorsundur,en onemli belirti hisler derim hep❤

Bende Eylul'de dış gebelik gecirmistim canim.
Hic gecirmeyene gore riskim daha fazla artik ama en guzeli iyi hisset bekle kendine zehir etme❤

Allah hayirlisiyla saglikla nasip etsin canim,sende rahatlarsin insallah en kisa zamanda❤ Bazı nasipler planlarımızdan daha güzeldir ve hayırlıdır❤

Tamam canım insAllah çıkar.

Bata 4 gun kala normal gebelik testinde cikti canim benim.
Ilk kizimda hic cikmamisti degerim yuksek olmasina ragmen :) degisik isler

Kızlr kasık ve karın ağrıları ne durumda bnm ara ara oluyor ,oğlum kucağımdan inmiyor.bas bas bağırıyor napacaksam. İlk gebeler tadını çıkarınYaramazlarla çok zor

Ara ara oluyor :) insallah dogru yerdesindir ve buyuyorsundur diyorum :)
Ilk gebelik prenseslik ama bence de :)

Son adet gunune gore hesaplamalisin canim.
Benim deger beklenen adetten 2 gun once 65,97 cikti.Degerler biraz kisisel

Ben ilk hamileligimde adet sancisi gibi sancilar cekmistim 15 gun.Simdi oyle birsey yok ya da henuz baslamadi
En korktugum mide bulantilari bu defa olmasa keske. Cok fenaydi

Tebrik ederim canim.Saglikla gelsin
Ben hic kan testi yaptirmadim . Idrar testinde gordum.5 gun once adet olmaliydim.Bir kizim var.Biraz buyusun de keseyi gormeye giderim ins.

Kızlar betam 632,11 33. Gunum son battan nasıl sızce
Canim hic kan testi yaptirmadim.Ilkinde de 6 haftalik olunca gitmistim doktora.Bir aksilik olmazsa ins yine oyle yapmayi dusunuyorum.Cok kafana takip huzursuz olma.Degerin iyi ama gunune gore nasildir bilmiyorum.Sadece biraz rahat ol demek istedim.Hersey yolundadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…