2018 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar nasılsınız? Ben dün doktora gittim. Doktor çok yoğundu ve çok fazla bekledim. Alelacele baktı bana ve keseyi göremedi. Bu arada karından baktı, vajinal usg yapmadı. Cumartesi günü tekrar çağırdı. Eğer karından göremezse vajinal bakacakmış. Ama bhcg artış hesaplaması yaptı ve cumartesi karından görünür dedi.

Yerlesme kanamasi olabilir. bir de hamilelikten bir onceki adet gecikmesi icin rahim kendini hazirliyor diyorlar. Benim son adetim de 4 gun gecikmeli geldi gecen ay, bu ay cok sukur hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba ekim anneleri :) ne kadar güzel sayınız baya varmış, eski topiklerden tanıdığım arkadaşlarda var çok mutlu oldum. Hepinizin gözü aydın sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah hepinizde yavrularınızı Hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bulantısız bi hamilelik diliyorum:)

Merhaba kızlar bende araniza yeni katildim cuma günü beta hcg 236 cıktı hamileligimi öğrendim dün tekrar beta hcg testi yaptirdim 910 cıkmış sizce gidişat normal mi klomen ile iki yumurtam olusmustu ocagin 9undan sonra bebek yapmaya başlamıştık daha çok küçük kesesi falan belli olmaz degil mi

aa çok sevindim canım sağlıcakla kucakla inşallah :) Darısı başımıza :)

Kese için henüz erken canım haftaya kadar sabır

merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza geçen hafta beta hcg yaptırdım 246 cıktı dün ikinci kan testimi verdim ama hala cıkmamış meraktan kalbim çarpıntı yaptı sabahtan beri.. acaba yükseldimi cunku bir kaç ay önce kimyasal gebelik geçirdim umarım aynısı olmaz yine.cok heycanlıyım yemek yemeden kesildim valla

Ayni heyecani bende yasadim ama bugun yukselmis cikti insallah seninki de yükselmiştir iyi düşün iyi olsun

kese beta hcg 1500 ün üzerinde oluncamı gözüküyordu. of su sonucum bir cıksaydı

Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın içini ferah tut dua et canım

Beklendiği gibi yükselmiş için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…