2018 Ekim Anneleri

Merhaba canım değerin çok güzel yükselmiş maşallah
İkiz olsun tek olsun farketmez
Sağlıklı olsun yeter ki
Bende hafta çarşamba gidicem kese için dr a
İnşaALLAH ikimizde görürüz kese veya keselerimizi

İnşallah buaksam benımde degerım yuksek cıkar umarım
İnşallah canım bende 2 gün sonra gideceğim içimde nasıl bir heyecan var anlatamam :) rabbim isteyen herkese yasatsın bu duyguyu bebişlerimizde güzelce tutunsun bize keseleri de görelim Allahın izniyle kalp atışını da duyalım bizden mutlusu olur muuu :)

Bugun saf saf sırıtoyorum testlerıme bakıyorum koyulasmaya ahahah ocomızde tatlı mınnqcık mucızeler var ya daha nolsn allahn ıznıyle gorelm senın kac gunluk oldu bakalm bnmkı nekdr

Aynen öyle canim farketmez tabikide ama yuksek cikinca sasirdim dün okudumda yuksek cikinca mol gebelik felnda olabiliyormus cok korkuyorum ya.. HAKKIMIZda hayirlisi neyse o olsun insallah goruruz keseleri

Aynen öyle canim farketmez tabikide ama yuksek cikinca sasirdim dün okudumda yuksek cikinca mol gebelik felnda olabiliyormus cok korkuyorum ya.. HAKKIMIZda hayirlisi neyse o olsun insallah goruruz keseleri

AY aynısını bana da hastane söyledi
Bi moralim bozuldu sorma ya
Resmen sevincim mutluluğum kursağımda kaldı
Ama sonra toparladım kendimi öyle bir şey olmayacak
Bebeğim benimle diyerek pozitif enerji gönderdim minik mucizeme
Korkmayalım cesaretli olalım
Buraya kadar geldik ya
Bundan sonrasını da yüce rabbim nasip edecek artık

Hepinizin bebeği hayırlı olsun.Rabbim sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirip hayırlısıyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah.ben yarın keseyi görmeye gidicem insallah gorurum...

Ay hadi bakalım Allahın izni ile görürsün bebeğini
Güzel düşünelim güzel olsun inşALLAH

ama merak esiyorum test sonucunu arkadasim. kaca katladi?

Canim kan vermedim bidaha.Iyi hissediyorum.Zaten olumsuzsa ugrasacam dedim simdi bi sakin olayim :)
Ama gebelik testi yaptim koyulasiyor mu diye
Benim bat pazar gunuydu testide dun aksamustu yaptim

Carsamba cok silik Cuma daha belirgindi iste bu da pazartesi.
Cuma gunu kontrole gitmeyi dusunuyorum bakalim ne olacak 5 haftayi doldurmus oluyor bi sans :)

Sen nasilsinn?

cok sevindim masallah canim.
ben daha beklemedeyim. doktorun dedigi yarihe henuz 8 gun var canim. catlama sonrasi 7.ci gun henuz.

Kızlar ben daha gitmedim doktora diğer hafta cuma gitsem diyorum direk,sanırım 2. Bebeğin rahatlığı:) varmı benle aynı olup gören bebeği
Hahhah ben de ayniyim 6. haftanin bitmesini beklicem doktora gitmek icin direk kalp atisini duyarim allah kismet ederse. gercekten ikinci cocukta bir rahatlik geliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…