• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Yok canım ben de yarın gidiyorum bebeği görürüm inşallah keseyi gördüm
Seninle aramız yok denecek kadar az canım. Ben henüz gitmedim Dr a. Sadece kan testi yaptırdım. Bir oğlum var sonrasında düşük ve ölümle sonuçlanan gebeliklerim oldu. O nedenle biraz zaman geçsin diye bekliyorum. Haftaya p. Tesi gitmeyi düşünüyorum. Şayet gidersen benden önce bilgi verirsen sevinirim.

Seninle aramız yok denecek kadar az canım. Ben henüz gitmedim Dr a. Sadece kan testi yaptırdım. Bir oğlum var sonrasında düşük ve ölümle sonuçlanan gebeliklerim oldu. O nedenle biraz zaman geçsin diye bekliyorum. Haftaya p. Tesi gitmeyi düşünüyorum. Şayet gidersen benden önce bilgi verirsen sevinirim.
Tabiki canım gönlünü ferah tut her gebelik aynı olmaz Allahım kucağına almayı nasip etsin amin

Kızlar bende persembe günü kontrole gideceğim inşallah keseyi görebilirim persembe 4+5 olmus oluyor gözükür mü sizce

Kızlar bende persembe günü kontrole gideceğim inşallah keseyi görebilirim persembe 4+5 olmus oluyor gözükür mü sizce
Benim gözükmüştü canım ama gözükmezse telaş etme geç döllenme olabiliyor

Gonulden diliyorum insallah olsun bu ay bebissss❤

Insallah saglikla tutunur yerlesir sevindirir❤❤❤
Guzel haberlerinizi bekliyoruuuzz
Eksilmeden cogalalim topikte❤

Ayni saatlere ve hepsini birarada cekmeye dikkat et canim.Daha net anlarsin.Kan ver daha net olur ya da boyle stres yapma kendine.Kucuk oranlar birden koyulasmaz.

Yerlestikce akintilar agrilar olur canim❤Buyuyor❤
ama merak esiyorum test sonucunu arkadasim. kaca katladi?

Çok şaşkınım.
6 Eylül
4 Ekim
1 Kasım
2 Aralık
3 Ocak
29. Günde olurken 31,32,33. Gün derken bugün 26. Gün ve kahverengi lekelenmem oldu kasık ağrısıyla. Normalde ya sabah uyanır uyanmaz ya da gece olurdum regli. Saatini bile bilirim. Ayrıca telefondan kullandığım takvimlerden biri 4 gün diğeri 6 gün var gösteriyor. Öğlen 4 gibi lekelendim. O saatten bunsaate yine kahverengi leke var ama böyle adet akıntısı gibi gibi de gelmiyor. Hiç düzensiz olmayan adetim korunmayı bıraktıktan sonra gecikmeye başlarken bu ay böyle erkenden tuhaf şekilde geldi. Acaba rahim artık kendini mi hazırlıyor? Kızıma hamile kalmadan önce 30 günde bir olurdum hiç sekmezdi. Son adetim 5 gün gecikmişti. Sonraki ay olmamıştım ve hamileydim. Aradan 5 buçuk yıl geçti acaba tembelleşti mi? Bide neden kırmızı değil de kahverengi?

Hayirli aksamlar arkadaslar cuma günü kan degerim 137ydi bugün 687 olmuş ikiz olabilirmi acaba Çok şükür arkadaşlar benim sat 2ocak. 9ekim gozukuyor dogumum. Haftaya carsamba kese görmeye gel dedi cok korkuyorum gozukmesse diye

İyi aakşamla kızlarr..adet gunum 8 subat ki inşaallhh adet olmasam mm bende aranızdayım.1 yıl önce hamile kaldım. İkili test yaptırmaya gittim. 15 haftadaydım. Kalbi durmuştu. Kaybettim yavrumu.neyse kürtaj oldum. 6 ay korundum.sonra basladık 3 ay sonra hamile kaldım. Adetime 1 hafta vardı. Beta 186 cıktı. Adet gunü adet oldum. 150 ye düştü. Sonra bir hafta sonras*26 oldu. Ve sıfırlandı. 2 ay korundumkorundumTesadüf kan verdim pıhpıhtılaşma cıktı. Ve benim hikayem de böyle umutla bekliyorum :) anne olmayı

İyi aakşamla kızlarr..adet gunum 8 subat ki inşaallhh adet olmasam mm bende aranızdayım.1 yıl önce hamile kaldım. İkili test yaptırmaya gittim. 15 haftadaydım. Kalbi durmuştu. Kaybettim yavrumu.neyse kürtaj oldum. 6 ay korundum.sonra basladık 3 ay sonra hamile kaldım. Adetime 1 hafta vardı. Beta 186 cıktı. Adet gunü adet oldum. 150 ye düştü. Sonra bir hafta sonras*26 oldu. Ve sıfırlandı. 2 ay korundumkorundumTesadüf kan verdim pıhpıhtılaşma cıktı. Ve benim hikayem de böyle umutla bekliyorum :) anne olmayı
Benimle aynısın bende 2 düşük yaşadım şimdi adet tarihim 8 şubat bekliyorum ins ikimiz ıcinde hayırlısı olsun bende de kan pıhtılaşma cıktı yeni senin de mi ilk bebegin ?

Hayirli aksamlar arkadaslar cuma günü kan degerim 137ydi bugün 687 olmuş ikiz olabilirmi acaba Çok şükür arkadaşlar benim sat 2ocak. 9ekim gozukuyor dogumum. Haftaya carsamba kese görmeye gel dedi cok korkuyorum gozukmesse diye
Gözükür canım merak etme değerindeki güzel yükselmiş maşsllah

Benimle aynısın bende 2 düşük yaşadım şimdi adet tarihim 8 şubat bekliyorum ins ikimiz ıcinde hayırlısı olsun bende de kan pıhtılaşma cıktı yeni senin de mi ilk bebegin ?
Canım aynıyız Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.. Evet ilk olacak canım...

Back