Masallah cnm cokguzel onsaydıkların yumurtlamadan sonrakı gunlermı
Tam bilmiyorum ama böyle olduğu oluyor sankiAmin canim inşallah
Önce çok artmamis sonra birden artmasi sorun olur mu acaba
Merkez 10 gün sonra kese için ultrason istedi
Maşallah canım9. Gün 63
11.gün 103
13. Gün 328
Minik mucizem benimle şükürler olsun
Cok guzel cnm masallahHayır transfer den sonra
Adetim bittikten sonra yapmaya başladım ovulasyon testini. Sonra yumurtlama gününü bulunca yapmayı bıraktım. Adete bir hafta kala falan kendimde gariplikler hissedince elimde bir sürü ovulasyon testi vardı bi yapayım dedim. Yaptım koyu çıktı çizgi. Sonra bi iki gün daha yaptım baktım dahada koyunları. Noluyo falan dedim bidaha mı yumurtluyorum. Sonra gebelik testi yapmak aklıma geldi. 4_5 gün kala silikte olsa gördüm ikinci çizgiyi gebelik testinde. Meğersem gebelik hormonu ovulasyon testini etkiliyormuş. Bir çok insan bu şekilde gebeliği erken öğreniyormuş. Hatta kk de bu konuyla ilgili topik çok. Ben şanseseri öğrendimRabbim saglikla kucağına almayı nasib etain canım. Acaba nasıl öğrendin ovulasyon testiyle
Vay be ilk defa duyuyorum iyi oldu öğrendiğim. :)Adetim bittikten sonra yapmaya başladım ovulasyon testini. Sonra yumurtlama gününü bulunca yapmayı bıraktım. Adete bir hafta kala falan kendimde gariplikler hissedince elimde bir sürü ovulasyon testi vardı bi yapayım dedim. Yaptım koyu çıktı çizgi. Sonra bi iki gün daha yaptım baktım dahada koyunları. Noluyo falan dedim bidaha mı yumurtluyorum. Sonra gebelik testi yapmak aklıma geldi. 4_5 gün kala silikte olsa gördüm ikinci çizgiyi gebelik testinde. Meğersem gebelik hormonu ovulasyon testini etkiliyormuş. Bir çok insan bu şekilde gebeliği erken öğreniyormuş. Hatta kk de bu konuyla ilgili topik çok. Ben şanseseri öğrendim
Evet benimde baya bi hamilelik maceram oldu. Bu zamana kadar bilmiyordum :)Vay be ilk defa duyuyorum iyi oldu öğrendiğim. :)
Cok sukur cnimmm insallah sorunsuz kucaginada almayi nasip etsin rabbim9. Gün 63
11.gün 103
13. Gün 328
Minik mucizem benimle şükürler olsun
Cok sukur cnimmm insallah sorunsuz kucaginada almayi nasip etsin rabbim
Arkadaslar benimki de tup bebek dua edin bana bol bol cuma 137 cikmisti yarin katlanmismi diye bakilacak insallah saglikli gebeliktir cok heyecanliyim 4 dis gebelikten sonra cok korkuyorum.. bir sevinemedim dogru duzgun. Kalp atisini duyana kadar kesesini gorene kadar bana rahat yok rabbim nasip etsin butun isteyen kullarina versin insallah.
Arkadaslar benimki de tup bebek dua edin bana bol bol cuma 137 cikmisti yarin katlanmismi diye bakilacak insallah saglikli gebeliktir cok heyecanliyim 4 dis gebelikten sonra cok korkuyorum.. bir sevinemedim dogru duzgun. Kalp atisini duyana kadar kesesini gorene kadar bana rahat yok rabbim nasip etsin butun isteyen kullarina versin insallah.
Üzülme nolur.Veee regl oldum... Adeti gecikmeyen ben, bu ay 34. Günümde hastalandım. İdrar testindeki ikinci silik çizgi, tüm o belirtiler falan her şey yalanmışkendimi psikolojik olarak öyle hazırlamıştım ki oysa... Hatta yetmez gibi eşime de umut verdim burdaki herkese sağlıklı bir gebelik ve doğum sureci diliyorum, bebislerinize dikkat edin kızlar. Aranızda kalabilmeyi çok isterdim ama nasip değilmiş. Hoşçakalın...
Kımyasal gevelık olabılırVeee regl oldum... Adeti gecikmeyen ben, bu ay 34. Günümde hastalandım. İdrar testindeki ikinci silik çizgi, tüm o belirtiler falan her şey yalanmışkendimi psikolojik olarak öyle hazırlamıştım ki oysa... Hatta yetmez gibi eşime de umut verdim burdaki herkese sağlıklı bir gebelik ve doğum sureci diliyorum, bebislerinize dikkat edin kızlar. Aranızda kalabilmeyi çok isterdim ama nasip değilmiş. Hoşçakalın...
Bende çok üşüyorum canım ev sıcak ama ben iki çorapla hırkayla oturuyorumKızlar benım gıbı cok usuten varmı ya cokta yorgunum suan işte masaya kafayo koysam uyurum
Bende çok üşüyorum canım ev sıcak ama ben iki çorapla hırkayla oturuyorum
Bulantı daha yok cnm ama daha hamılelıgı ogrenmeden ıkı gun once burnum tıkalı cok ya bılmıyorum nabıcamı zor nefes alıyorumKızlar bulantısı başlayan var mı? Benim henüz başlamadı ama her sabah korkarak uyanıyorum. Şimdiden pratik biseyler hazirlamak istiyorum çocuklar için. kötü olursam çocukları kurtaracak karın doyurucu fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?