• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Allqh sana bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım. Merak etme en doğru zamanı bekliyor meleğin :KK200:
Amin insallah şu an öyle belim ağrıyor ki uzandim kaldım.hayırlısı olsun ben zaten panik atak hastasıyım bu kadar arayı da o yüzden verdim.ilk gebeliğim çok fenaydi iki aydır da denedik eşim çok istediği için Allah biliyorya içimden hiç hazır hissetmedim galiba hiçte hazır hissedemeyecegim

Bulanti icin henuz erken mi ?? Ilk cocuguma hamileyken bulantim olmamisti..bir de ben haftaya 5+4 te filan gideyim diyorum..gtmisken hem kalp atisini da duymak istiyorum .. keseyi gorup bebek icin beklemek cok stresli ..siz naptiniz

Kaç çıktı kan değeri benim 1 hafta var adetime idrarda yaptım çift çizgi çıktı sonra kan tahlili yaptırdım 60:KK66:
Kan tahliki yaptırmadim canim. Salı günü erge gebelik testi yaptım. Çift çizgi. Cuma günü yani adet olmam gerekn gün ucuz testlerden yaptım o da cift çizgi. 8 haftalıkken falan doktora gitmeyi düşünüyorum. Hem kese gözükür hem kalp atışı duyulur hemde o zamana kadar doktor arayışına devam ederim. :işsiz:

Bulanti icin henuz erken mi ?? Ilk cocuguma hamileyken bulantim olmamisti..bir de ben haftaya 5+4 te filan gideyim diyorum..gtmisken hem kalp atisini da duymak istiyorum .. keseyi gorup bebek icin beklemek cok stresli ..siz naptiniz
Kişiye göre değişiyo canım bulanti. Hatta ayni annenin farklı hamiliklerinde de öyle. Oglumda 7. Hafta bulantı kusma başladı. Kızım da 6. Haftanın ilk günlerinde. İnşaallah bende hamileliğimde hiç bulantı yaşamadım diyen annelerden olurum :D hepimiz inşaallah.

Amin insallah şu an öyle belim ağrıyor ki uzandim kaldım.hayırlısı olsun ben zaten panik atak hastasıyım bu kadar arayı da o yüzden verdim.ilk gebeliğim çok fenaydi iki aydır da denedik eşim çok istediği için Allah biliyorya içimden hiç hazır hissetmedim galiba hiçte hazır hissedemeyecegim

Canım annelik hamilelik... Her safhasında zorluk var. Ama seninde bildiğin gibi çok çok çok güzel. Ve ilk evladını düşününce de. İnsanın kardeşi olması bambaşka birşey. Kardeşim kaza geçirdi bu hafta. Ben o gün anladım ki kardeş canmış. :(

Kizlar bende carsamba gunu normal gebelik testinde gormustum cift cizgiyi.
Bu sabah yine yaptim daha koyuydu.
Kan verdim 65,97 cikti❤
Batım 28 Ocak normalde.

Bi onceki dış gebelikti,gecirdigim icin tekrar olma riski artik daha fazla ama insallah iyi olacak hersey,iyi hissediyorum❤Dualarınızı esirgemeyin❤
masallah canim. saglikli sekilde kat kat artsin insallah...

Selam kızlarr bende 2018 ekim anneleri başlığı altında olmaya talibim. Son denememizide yaptık bu ay için. Şimdi beklemedeyiz. İnşallah bir dahaki gelişimde hamileyim derim:dua: taze hamişleride çokk tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim:dua::anneadayı::KK200:

Selam kızlarr bende 2018 ekim anneleri başlığı altında olmaya talibim. Son denememizide yaptık bu ay için. Şimdi beklemedeyiz. İnşallah bir dahaki gelişimde hamileyim derim:dua: taze hamişleride çokk tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim:dua::anneadayı::KK200:
Amin canım tez zamanda inşallah :anneadayı:

Amin canım. Aramiza katılırsın inşaallah. :KK200:

Kızlar test yaptm nıye hala sılık 30. Gun adetmyenı yenı gecıyo oyuzdenmı acaba ya

Eklentiler

• D4623DF5-F1F1-4EBA-B85E-A5EF6BA0DF19.jpeg
    D4623DF5-F1F1-4EBA-B85E-A5EF6BA0DF19.jpeg
    38,6 KB · Görüntüleme: 44
Ben de beklemeyi dusunuyorum.Ilk gebeligimde 6. hafta gidip kalp atisini da duymustum. Mide bilantisina gelince ilkinde 6.hafta basladi cok agir gecti.Simdi adet gecikmesinden once aksamlari midem bulandi ilginc bir sekilde.

Back