• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar bugün çok fazla akıntım oldu kasıklarıma agrılar girdi normal mi sizce korktumda biraz :(

Yumoş öncesi ve yumoş sonrası olan iki altın vuruştan biri tutarsa aranızdayım :KK70: hadi say say dur şimdi günleri ❤️

Gonulden diliyorum insallah olsun bu ay bebissss❤

Selam kızlarr bende 2018 ekim anneleri başlığı altında olmaya talibim. Son denememizide yaptık bu ay için. Şimdi beklemedeyiz. İnşallah bir dahaki gelişimde hamileyim derim:dua: taze hamişleride çokk tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim:dua::anneadayı::KK200:

Insallah saglikla tutunur yerlesir sevindirir❤❤❤
Guzel haberlerinizi bekliyoruuuzz
Eksilmeden cogalalim topikte❤

Kızlar test yaptm nıye hala sılık 30. Gun adetmyenı yenı gecıyo oyuzdenmı acaba ya

Ayni saatlere ve hepsini birarada cekmeye dikkat et canim.Daha net anlarsin.Kan ver daha net olur ya da boyle stres yapma kendine.Kucuk oranlar birden koyulasmaz.

Kızlar bugün çok fazla akıntım oldu kasıklarıma agrılar girdi normal mi sizce korktumda biraz :KK43:
Yerlestikce akintilar agrilar olur canim❤Buyuyor❤

Kızlar

Eklentiler

• E8DDD129-ABB1-4E56-B0EB-FAA5AD519B5A.jpeg
    E8DDD129-ABB1-4E56-B0EB-FAA5AD519B5A.jpeg
    40,4 KB · Görüntüleme: 63
Gonulden diliyorum insallah olsun bu ay bebissss❤

Insallah saglikla tutunur yerlesir sevindirir❤❤❤
Guzel haberlerinizi bekliyoruuuzz
Eksilmeden cogalalim topikte❤

Ayni saatlere ve hepsini birarada cekmeye dikkat et canim.Daha net anlarsin.Kan ver daha net olur ya da boyle stres yapma kendine.Kucuk oranlar birden koyulasmaz.

Yerlestikce akintilar agrilar olur canim❤Buyuyor❤
Haklısın cnm cok yenı daha ıyuzden hergun koyukastıbı gordum salı kan vercem hayırlısı

Herkese slmlar. Ben 5 haftalık hamileyim. 7 yaşında 1 oğlum var. Ondan sonra bir kimyasal gebelik birde karnımda ölümle sonuçlanan gebeliğim oldu. İnşallah bu sefer Rabbim tamamına erdirir. Bu son gebeliğimi adet günüme 5 gün kala ovulasyon testi ile öğrendim. Sizlerinde aklında olsun

Kızlar test yaptm nıye hala sılık 30. Gun adetmyenı yenı gecıyo oyuzdenmı acaba ya
tatlım 32. Günümdü bugün, sabah ayni seninki gibi silik çıktı, 3. Yapışım 3 u de silik çok sinir bozucu :(( artik test falan yapmicam, kesin sonuç olsun diye çarşamba kan testi yaptıracam, yani değilsem de artik regl olmak istiyorum ya!

tatlım 32. Günümdü bugün, sabah ayni seninki gibi silik çıktı, 3. Yapışım 3 u de silik çok sinir bozucu :KK43:( artik test falan yapmicam, kesin sonuç olsun diye çarşamba kan testi yaptıracam, yani değilsem de artik regl olmak istiyorum ya!
Benim Bat a 5 gün kala çıktı. Ovulasyon testinden anladım ben. Kan verdim hemen çıktı

tatlım 32. Günümdü bugün, sabah ayni seninki gibi silik çıktı, 3. Yapışım 3 u de silik çok sinir bozucu :KK43:( artik test falan yapmicam, kesin sonuç olsun diye çarşamba kan testi yaptıracam, yani değilsem de artik regl olmak istiyorum ya!
Ickere sılıkse vardır kan bern en guzelı

9. Gün 63
11.gün 103
13. Gün 328

Minik mucizem benimle şükürler olsun
Dünden beri aklımdasınız burada okudum hikayenizi ve çok dua ettim sizin için.cok sevindim artmasına Allah sağlıcakla kucağınıza almayida nasip etsin inşallah

Herkese slmlar. Ben 5 haftalık hamileyim. 7 yaşında 1 oğlum var. Ondan sonra bir kimyasal gebelik birde karnımda ölümle sonuçlanan gebeliğim oldu. İnşallah bu sefer Rabbim tamamına erdirir. Bu son gebeliğimi adet günüme 5 gün kala ovulasyon testi ile öğrendim. Sizlerinde aklında olsun
Rabbim saglikla kucağına almayı nasib etain canım. Acaba nasıl öğrendin ovulasyon testiyle

Dünden beri aklımdasınız burada okudum hikayenizi ve çok dua ettim sizin için.cok sevindim artmasına Allah sağlıcakla kucağınıza almayida nasip etsin inşallah

Amin canim inşallah
Önce çok artmamis sonra birden artmasi sorun olur mu acaba
Merkez 10 gün sonra kese için ultrason istedi

Back