Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sabah dene cnm.Daha yogun hormon icerirYok sımdı yaptm cnm bırazdansıvı almıstım hıc sabah yapmadmmaslındamyapmam lazım
Yumoş öncesi ve yumoş sonrası olan iki altın vuruştan biri tutarsa aranızdayım hadi say say dur şimdi günleri
Selam kızlarr bende 2018 ekim anneleri başlığı altında olmaya talibim. Son denememizide yaptık bu ay için. Şimdi beklemedeyiz. İnşallah bir dahaki gelişimde hamileyim derim taze hamişleride çokk tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Kızlar test yaptm nıye hala sılık 30. Gun adetmyenı yenı gecıyo oyuzdenmı acaba ya
Yerlestikce akintilar agrilar olur canim❤Buyuyor❤Kızlar bugün çok fazla akıntım oldu kasıklarıma agrılar girdi normal mi sizce korktumda biraz
Haklısın cnm cok yenı daha ıyuzden hergun koyukastıbı gordum salı kan vercem hayırlısıGonulden diliyorum insallah olsun bu ay bebissss❤
Insallah saglikla tutunur yerlesir sevindirir❤❤❤
Guzel haberlerinizi bekliyoruuuzz
Eksilmeden cogalalim topikte❤
Ayni saatlere ve hepsini birarada cekmeye dikkat et canim.Daha net anlarsin.Kan ver daha net olur ya da boyle stres yapma kendine.Kucuk oranlar birden koyulasmaz.
Yerlestikce akintilar agrilar olur canim❤Buyuyor❤
Normal canım çünkü tam döngü zamanı adetinKızlar bugün çok fazla akıntım oldu kasıklarıma agrılar girdi normal mi sizce korktumda biraz
tatlım 32. Günümdü bugün, sabah ayni seninki gibi silik çıktı, 3. Yapışım 3 u de silik çok sinir bozucu ( artik test falan yapmicam, kesin sonuç olsun diye çarşamba kan testi yaptıracam, yani değilsem de artik regl olmak istiyorum ya!Kızlar test yaptm nıye hala sılık 30. Gun adetmyenı yenı gecıyo oyuzdenmı acaba ya
Benim Bat a 5 gün kala çıktı. Ovulasyon testinden anladım ben. Kan verdim hemen çıktıtatlım 32. Günümdü bugün, sabah ayni seninki gibi silik çıktı, 3. Yapışım 3 u de silik çok sinir bozucu ( artik test falan yapmicam, kesin sonuç olsun diye çarşamba kan testi yaptıracam, yani değilsem de artik regl olmak istiyorum ya!
Bence korkma normaldir. Benim yumurtlamadan 1-2 gün sonra başlayan kasık ağrılarım hala devam ediyor..Kızlar bugün çok fazla akıntım oldu kasıklarıma agrılar girdi normal mi sizce korktumda biraz
Ickere sılıkse vardır kan bern en guzelıtatlım 32. Günümdü bugün, sabah ayni seninki gibi silik çıktı, 3. Yapışım 3 u de silik çok sinir bozucu ( artik test falan yapmicam, kesin sonuç olsun diye çarşamba kan testi yaptıracam, yani değilsem de artik regl olmak istiyorum ya!
Bnmde dun oldu akıntı ve kasık agrısı aynrn korktm akıntıdanKızlar bugün çok fazla akıntım oldu kasıklarıma agrılar girdi normal mi sizce korktumda biraz
Dünden beri aklımdasınız burada okudum hikayenizi ve çok dua ettim sizin için.cok sevindim artmasına Allah sağlıcakla kucağınıza almayida nasip etsin inşallah9. Gün 63
11.gün 103
13. Gün 328
Minik mucizem benimle şükürler olsun
Rabbim saglikla kucağına almayı nasib etain canım. Acaba nasıl öğrendin ovulasyon testiyleHerkese slmlar. Ben 5 haftalık hamileyim. 7 yaşında 1 oğlum var. Ondan sonra bir kimyasal gebelik birde karnımda ölümle sonuçlanan gebeliğim oldu. İnşallah bu sefer Rabbim tamamına erdirir. Bu son gebeliğimi adet günüme 5 gün kala ovulasyon testi ile öğrendim. Sizlerinde aklında olsun
Dünden beri aklımdasınız burada okudum hikayenizi ve çok dua ettim sizin için.cok sevindim artmasına Allah sağlıcakla kucağınıza almayida nasip etsin inşallah
Masallah cnm cokguzel onsaydıkların yumurtlamadan sonrakı gunlermı9. Gün 63
11.gün 103
13. Gün 328
Minik mucizem benimle şükürler olsun
Cnm bende yumurtlamadan 16.gunum ovuntestı yaptım cok koyuyduRabbim saglikla kucağına almayı nasib etain canım. Acaba nasıl öğrendin ovulasyon testiyle