Kızlar hamileliğini öğrenen herkesi tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin :) Ben 3 gün önce regl oldum aranızdan ayrıldım :) ama inanın gönlümden aralık ve ocak hamileliği geçiyor üzülmedim onun için :)) rabbıme emanet olun bebişlerinize ve kendinize iyi bakın bu süreç çok kutsal gereksiz şeylere kafanızı takıp hamılelıgınızı kötü geçirmeyin emi :)
Sabh dondum ıse gelırken ıste cok soguktu tıtredm usutmemışımdr ınş arada usume arada sıcak basması gelıyo
Bulantı daha yok cnm ama daha hamılelıgı ogrenmeden ıkı gun once burnum tıkalı cok ya bılmıyorum nabıcamı zor nefes alıyorum
Ahahaha be ıldugumuz belırsız benımde burnum tıkalı cok ya ogrendımden berı sorey verıyokarmı bebege zarar vermeyeninşaAllah gönlünden geçtiği gibi olur hayırlısıyla canım. :) Haklısın bende sakin olmaya çalışıyorum. Ama basarabilecek miyim zaman gösterecek.
Bende aynen senin gibiyim bi yanıyorum bi üşüyorum. :)
Yüzünü Buhara tutabilirsin canım. Belki açılır rahatlarsın. Benimde alerjim var. Herşeye burnum tıkanıyo. Alerji ilaçlarimi kullanamiyorum gebelikte. Miden bulanmazsa soğanı kesip başucuna koyabilirsin gece. Yada bişey daha vardı. Kekik mi kaynatiliyodu bulunduğun odaya koykuyodu nefes açıyordu o da. Tam emin değilim ya kekik ya da başka bişey. Bilen varsa söyler umarım.
Hayırlı olsun canım:)Kizlar merhaba ben de Ekim annesi olacagimi ogrendim yeni. 3 gun once idrar testinde cift cizgiyi gormustum bugun de kan testinde hcg sonucum 1468 cikti. son adet tarihime gore 4+5 gunluk hamileyim. Benim de 2015 Mart dogumlu bir kizim var bu ikinci gebeligim. Rabbim herkese saglikli ve rahat bir gebelik nasip etsin insallah.
Canim benimde muhtemel dogum tarihi 1 ekim en son ne zaman adet oldun ?Merhaba kızlar benimde 2. Gebelik.temmuz 2015 doğumlu bir oğlum var.doğum 1 ekim görünüyor.inş sorunsuz problemsiz geçer burdan birbirimize morel ve destek olalım
Maşallah canım gayet belli artık doktora git benceKızlar koyulasma nasıl ıkı gun once bırı dıgerı sımdı
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallahKizlar merhaba ben de Ekim annesi olacagimi ogrendim yeni. 3 gun once idrar testinde cift cizgiyi gormustum bugun de kan testinde hcg sonucum 1468 cikti. son adet tarihime gore 4+5 gunluk hamileyim. Benim de 2015 Mart dogumlu bir kizim var bu ikinci gebeligim. Rabbim herkese saglikli ve rahat bir gebelik nasip etsin insallah.
Yarın gıdıyorum cnm artıkMaşallah canım gayet belli artık doktora git bence
Zaten hamile olduğun belliydi canım çok mutlu oldumYarın gıdıyorum cnm artık
Arkandan gelıyorum cnm bıhafta aramız sen nasılsın bebeği gordnmuZaten hamile olduğun belliydi canım çok mutlu oldum
Yok canım ben de yarın gidiyorum bebeği görürüm inşallah keseyi gördümArkandan gelıyorum cnm bıhafta aramız sen nasılsın bebeği gordnmu
Cokguzel haber ıns kalp atısına da cnm dua edıyorum hepımıze benımkı yarın gosterırmıkı kendını ahahahYok canım ben de yarın gidiyorum bebeği görürüm inşallah keseyi gördüm
25 aralık sat cnm kaçıncı bebeğin olacakCanim benimde muhtemel dogum tarihi 1 ekim en son ne zaman adet oldun ?
Senin kac haftalik canim ne zmaan en son adet oldun ?Yok canım ben de yarın gidiyorum bebeği görürüm inşallah keseyi gördüm
Ilk goz agrimm tirtilimm ❤❤❤❤❤❤25 aralık sat cnm kaçıncı bebeğin olacak
Hayırlı olsun cnmIlk goz agrimm tirtilimm ❤❤❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?