Kızlar hamileliğini öğrenen herkesi tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin :) Ben 3 gün önce regl oldum aranızdan ayrıldım :) ama inanın gönlümden aralık ve ocak hamileliği geçiyor üzülmedim onun için :)) rabbıme emanet olun bebişlerinize ve kendinize iyi bakın bu süreç çok kutsal gereksiz şeylere kafanızı takıp hamılelıgınızı kötü geçirmeyin emi :)
inşaAllah gönlünden geçtiği gibi olur hayırlısıyla canım. :) Haklısın bende sakin olmaya çalışıyorum. Ama basarabilecek miyim zaman gösterecek.
Sabh dondum ıse gelırken ıste cok soguktu tıtredm usutmemışımdr ınş arada usume arada sıcak basması gelıyo
Bende aynen senin gibiyim bi yanıyorum bi üşüyorum. :)
Bulantı daha yok cnm ama daha hamılelıgı ogrenmeden ıkı gun once burnum tıkalı cok ya bılmıyorum nabıcamı zor nefes alıyorum
Yüzünü Buhara tutabilirsin canım. Belki açılır rahatlarsın. Benimde alerjim var. Herşeye burnum tıkanıyo. Alerji ilaçlarimi kullanamiyorum gebelikte. Miden bulanmazsa soğanı kesip başucuna koyabilirsin gece. Yada bişey daha vardı. Kekik mi kaynatiliyodu bulunduğun odaya koykuyodu nefes açıyordu o da. Tam emin değilim ya kekik ya da başka bişey. Bilen varsa söyler umarım.