• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar hamileliğini öğrenen herkesi tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin :) Ben 3 gün önce regl oldum aranızdan ayrıldım :) ama inanın gönlümden aralık ve ocak hamileliği geçiyor üzülmedim onun için :)) rabbıme emanet olun bebişlerinize ve kendinize iyi bakın bu süreç çok kutsal gereksiz şeylere kafanızı takıp hamılelıgınızı kötü geçirmeyin emi :)

inşaAllah gönlünden geçtiği gibi olur hayırlısıyla canım. :) Haklısın bende sakin olmaya çalışıyorum. Ama basarabilecek miyim zaman gösterecek. :KK53:
Sabh dondum ıse gelırken ıste cok soguktu tıtredm usutmemışımdr ınş arada usume arada sıcak basması gelıyo

Bende aynen senin gibiyim bi yanıyorum bi üşüyorum. :)

Bulantı daha yok cnm ama daha hamılelıgı ogrenmeden ıkı gun once burnum tıkalı cok ya bılmıyorum nabıcamı zor nefes alıyorum

Yüzünü Buhara tutabilirsin canım. Belki açılır rahatlarsın. Benimde alerjim var. Herşeye burnum tıkanıyo. Alerji ilaçlarimi kullanamiyorum gebelikte. Miden bulanmazsa soğanı kesip başucuna koyabilirsin gece. Yada bişey daha vardı. Kekik mi kaynatiliyodu bulunduğun odaya koykuyodu nefes açıyordu o da. Tam emin değilim ya kekik ya da başka bişey. Bilen varsa söyler umarım.

inşaAllah gönlünden geçtiği gibi olur hayırlısıyla canım. :) Haklısın bende sakin olmaya çalışıyorum. Ama basarabilecek miyim zaman gösterecek. :KK53:

Bende aynen senin gibiyim bi yanıyorum bi üşüyorum. :)

Yüzünü Buhara tutabilirsin canım. Belki açılır rahatlarsın. Benimde alerjim var. Herşeye burnum tıkanıyo. Alerji ilaçlarimi kullanamiyorum gebelikte. Miden bulanmazsa soğanı kesip başucuna koyabilirsin gece. Yada bişey daha vardı. Kekik mi kaynatiliyodu bulunduğun odaya koykuyodu nefes açıyordu o da. Tam emin değilim ya kekik ya da başka bişey. Bilen varsa söyler umarım.
Ahahaha be ıldugumuz belırsız benımde burnum tıkalı cok ya ogrendımden berı sorey verıyokarmı bebege zarar vermeyen

Kizlar merhaba ben de Ekim annesi olacagimi ogrendim yeni. 3 gun once idrar testinde cift cizgiyi gormustum bugun de kan testinde hcg sonucum 1468 cikti. son adet tarihime gore 4+5 gunluk hamileyim. Benim de 2015 Mart dogumlu bir kizim var bu ikinci gebeligim. Rabbim herkese saglikli ve rahat bir gebelik nasip etsin insallah.

Kizlar merhaba ben de Ekim annesi olacagimi ogrendim yeni. 3 gun once idrar testinde cift cizgiyi gormustum bugun de kan testinde hcg sonucum 1468 cikti. son adet tarihime gore 4+5 gunluk hamileyim. Benim de 2015 Mart dogumlu bir kizim var bu ikinci gebeligim. Rabbim herkese saglikli ve rahat bir gebelik nasip etsin insallah.
Hayırlı olsun canım:)
Benimde 2015 mayıs doğumlu oğlum var, inşallah banada nasip olur :)

Kızlar koyulasma nasıl ıkı gun once bırı dıgerı sımdı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 45
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah

:anneadayı::KK200::KK200:Kizlar benimde muhtemel dogum tarihi 01.10.2018 gorunuyor 25 aralikta en son adet oldum 25 ocakda idrar testinde ogrendim ve 1 bucuk senedir deneme sonucu cok sevindimm 26 ocak da kanda beta hcg 353 cikti degerim suan hesaplamama gore 5 hafta olarak gorunuyor sizce degerim iyi mi daha da artmistir heralde simdiye yarin doktora gidicem keseyi gorurmuyum acaba cok heyacanliyim hadi mutlulugumuzu paylasalalim hep beraber takip edelim ❤❤

Eklentiler

• IMG-20180125-WA0014.jpg
    IMG-20180125-WA0014.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 49
Back