2018 Ekim Anneleri

Canim yalnız manda yoğurdunu hamileyken tüketmenin yarar ya da zarariyla ilgili bir şeyler okumuştum. Google'dan bi arastir istersen. Yeni ögrendigimde üç dört kaşık ben de yemistim de
Gec dogum yaptiriyormus diye okudum ama bi dr. Bilen kisi agzindan bir yazi diil.
Bana batil inanc gibi geldi yine doktoruma sorarim.

Kizlar bisi sorucam sizler ozel muayinhaneyemi gidiyorsunuz?
Yoksa hastane ortaminda bir doktorami?
Ya da hangisini tercih edersiniz secim yapmam gerek.
Fikre ihtiyacim var.

Fikre ihtiyacim var.
Ben hastane dr gidiyorum tam teşeküllü oluyor,mesela tahlil isteniyor koşuşturmuyorsun,özel muayenede tahlil falan istenecekse hastane ve sağlık ocagına gidiyorsun, bence hAstane ortamı daha iyi,tabi tercih meselesi

Fikre ihtiyacim var.
Ben de hastane tercih ediyorum canım böyle durumlarda Allah korusun ama acil durumlarda bu kez sıkıntı olabiliyor. İyi bir dr güzel bir hastane daha iyi

Merhaba kızlar bu topık bana sıcak gelıcek gıbı geldı ıcımden bır ses ekım annesı olcagımı soyluyor dun yumurtladım kısmet tabı bata 10 gun var
O gunden ıtıbaren ıcıme dogan hersey oluyor Allaha cok sukur bebeklerımıze kavusalım bununyadıgım gunu hıc unutmuyorum kızlar

gozlerim doldu cok tesekkur ederim... Allah isteyen herkese verson insallah

Benimde arkadasimin basina soyle bisi geldi.
Son ay normal muayineye gitti nts sancilari cikti.
Ama tabi sancisi yok.
Dr. O gun sezeryane aldi onu.
Hastane ortami olmasaydi nolcakti insan dusunuyor.
Bu arada zaten sezeryan olcakti yani keyfi alma durumu yok.
1 hafta sonra alcana once almis oldu.

Günaydın sevgili anneler, güzel bir Hafta sonu geçirmeniz dileği ile pozitif olun güzel şeyler düşünün ki güzel şeyler olsun hayatınızda anın keyfini çıkarın zaman geçiyor ve gelmiyor geri bulantılar olsada olmasa da ya da başka belirtiler mutlu olalım yinede Rabbim evlat gibi bir mucizeyi nasip etmiş bizlere

Benim de bulantı bu hafta tavan yaptı.. Dayanmak oldukça zorlaştı.

Fikre ihtiyacim var.

Ben hem hastane hekimine hemde özel muayenehaneye gittim. Özel muayenede 10 sn bile bakmadı bebeğe göremiyorum dedi bıraktı. Hastanede doktor detaylı kontrol etti ve hep açıklayıcı oldu. Benim düşüncem şu; hastane her zaman daha iyidir. Bir problem olsa gitsen daha rahat ilgilenirler, ve o doktorun üzerinde bir merci daha var ama muayenhane öyle değil.

Cok haklisiniz saolun ya siz hastane ortamina gidenler olarak aydinlattiniz beni.
Bugun baslamicam ozaman o dr. Hastane dr. Gidicem aklimda baska dr. zaten B plani yani.

Kızlar gece yat mide bulantısı , gündz kalk mide bulantısı sürekli acıkıp birsey yiyememek buzdolabını acınca öğürmek kusmak ..
ne olacak böyle ? Doktor metpamid verdi kullanabilirsin dedi . Ama kullanmak istemiyorum direniyorum böyle giderse ne kadar daha dayanırım bilmiyorum.

Cok haklisiniz saolun ya siz hastane ortamina gidenler olarak aydinlattiniz beni.
Bugun baslamicam ozaman o dr. Hastane dr. Gidicem aklimda baska dr. zaten B plani yani.

Rica ederim ne demek. Hatta dün şikayet etmiştim burada bir doktoru gittim kadının yerine 250 tl para aldı bak abartısız 10 sn bakti bıraktı. Hani bir açıklama bir ilgi değil mi özel bir yer sonuçta. 90 tl verip gittiğim hastane çok daha iyi ondan.

Fiyat farki yok aslinda 20tl oynuyo arada.
Ama dogum yari yariya.
Biri 1.500 digeri 3000tl sezaryen.

Ben doktorlarla gereksiz sohbeti sevmem zaten.

Aklimdakileri sorarim testlerimi takip etsin yeter bana.

Zirt pirt arayan rahatsiz eden 473638982 tane soru soran bir tip diilim.
Her ay rutin kontrol etsin aciklama yapsin yeter.

Aynen tabi öyle, işte diyetisyen önerdi efendim kurslar varmış anlattı anlattı şişirdi beni daha 6 haftalık bu bebek ne doğumu ne kursu. Hastane candır

Binlerce kez Şükürler olsun ki duydum,bugün de duydum.8+3 olmuşum haberim yok :) dün 7+6 iken bugün 8+3 dendi çok ilginç

Canim olcumler degisir ve bebegin direkt olcumleri degil aslinda doktorun eli bi nevi.Boyle oynama paylari olacaktir.Oturacak zamanla daha iyi

Canim sonucta etkilendigin icin normal.Goguslerin cok uyarilip fazla hissetmende normal.Ama rahatsiz oluyorum dersen bence bi ara vermen daha iyi

Fikre ihtiyacim var.

Ben doktorumun pesine gidiyorum,özel bi hastanede kendisi :)

Bazen ilacla rahatlamak sana da iyi gelecektir.Vucudun icinde beslenmene iyi gelecektir canim,yoksa bi sure sonra iyice gucsuz kalabilirsin Allah korusun.

Aynen tabi öyle, işte diyetisyen önerdi efendim kurslar varmış anlattı anlattı şişirdi beni daha 6 haftalık bu bebek ne doğumu ne kursu. Hastane candır
Herkesde hep kurslarda zaten :)
Ne abartiyolar ya.
Hersey yolunda gitsin saglikla kucagimiza alalimda kursu onlarin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…