Gec dogum yaptiriyormus diye okudum ama bi dr. Bilen kisi agzindan bir yazi diil.Canim yalnız manda yoğurdunu hamileyken tüketmenin yarar ya da zarariyla ilgili bir şeyler okumuştum. Google'dan bi arastir istersen. Yeni ögrendigimde üç dört kaşık ben de yemistim de
GünaydınGünaydınlar kızlar
Ben hastane dr gidiyorum tam teşeküllü oluyor,mesela tahlil isteniyor koşuşturmuyorsun,özel muayenede tahlil falan istenecekse hastane ve sağlık ocagına gidiyorsun, bence hAstane ortamı daha iyi,tabi tercih meselesiKizlar bisi sorucam sizler ozel muayinhaneyemi gidiyorsunuz?
Yoksa hastane ortaminda bir doktorami?
Ya da hangisini tercih edersiniz secim yapmam gerek.
Fikre ihtiyacim var.
Ben de hastane tercih ediyorum canım böyle durumlarda Allah korusun ama acil durumlarda bu kez sıkıntı olabiliyor. İyi bir dr güzel bir hastane daha iyiKizlar bisi sorucam sizler ozel muayinhaneyemi gidiyorsunuz?
Fikre ihtiyacim var.
Evet hatirliyorum o yazilariaman aman söyleme öyle şeyler.
ben bir kere gereksiz muhabbet burdaki gebelere evham yapıyor yazmayın giresimiz gelmiyor dedim de taşlandım resmen :)
O gunden ıtıbaren ıcıme dogan hersey oluyor Allaha cok sukur bebeklerımıze kavusalım bununyadıgım gunu hıc unutmuyorum kızlarMerhaba kızlar bu topık bana sıcak gelıcek gıbı geldı ıcımden bır ses ekım annesı olcagımı soyluyordun yumurtladım kısmet tabı bata 10 gun var
gozlerim doldu cok tesekkur ederim... Allah isteyen herkese verson insallahbu günün en güzel haberi senden :)
sen ne tatlı ne kadar şanlı ve seçilmiş bir annesin.
Yüce Rabbim sana ne güzel bir aile bahşetmiş kalabalık kalabalık.
Sağlıkla kucağına al inşallah günüm aydınlandı
Benim de bulantı bu hafta tavan yaptı.. Dayanmak oldukça zorlaştı.Kizlar koku hassasiyeti Beni mahvediyor, hersey ama hersey kokuyor. Sampuan, sabun, bulasik, camasir deterjanlari hepsini kokusuz aldim degistirdim. Kimyasalar hicbsy kullanmiyorum ama evim ve herseyim kokuyor ya. Ailemden de uzaktayiz annemlere geceyim deme luksum yok. Bide folic asit icemiyorum son gunler. Yani hap yutamiyorum. Direk Geri cikiyor . Artik dun biraz maden suyunda eritip icmeyi denedim. Oldu gibi. Ama oyle icmenin de zarari varmi yada faydasi oluyormu folic asidin bilmiyorum ama hic icememekten iyidir diye ictim. Vitamin de vermisti doktor ama onu oyle eritipde icemiyorum hem buyuk hem gelatinli bsy.
Kizlar bisi sorucam sizler ozel muayinhaneyemi gidiyorsunuz?
Fikre ihtiyacim var.
Cok haklisiniz saolun ya siz hastane ortamina gidenler olarak aydinlattiniz beni.Ben hem hastane hekimine hemde özel muayenehaneye gittim. Özel muayenede 10 sn bile bakmadı bebeğe göremiyorum dedi bıraktı. Hastanede doktor detaylı kontrol etti ve hep açıklayıcı oldu. Benim düşüncem şu; hastane her zaman daha iyidir. Bir problem olsa gitsen daha rahat ilgilenirler, ve o doktorun üzerinde bir merci daha var ama muayenhane öyle değil.
Cok haklisiniz saolun ya siz hastane ortamina gidenler olarak aydinlattiniz beni.
Bugun baslamicam ozaman o dr. Hastane dr. Gidicem aklimda baska dr. zaten B plani yani.
Fiyat farki yok aslinda 20tl oynuyo arada.Rica ederim ne demek. Hatta dün şikayet etmiştim burada bir doktoru gittim kadının yerine 250 tl para aldı bak abartısız 10 sn bakti bıraktı. Hani bir açıklama bir ilgi değil mi özel bir yer sonuçta. 90 tl verip gittiğim hastane çok daha iyi ondan.
Fiyat farki yok aslinda 20tl oynuyo arada.
Ama dogum yari yariya.
Biri 1.500 digeri 3000tl sezaryen.
Ben doktorlarla gereksiz sohbeti sevmem zaten.
Aklimdakileri sorarim testlerimi takip etsin yeter bana.
Zirt pirt arayan rahatsiz eden 473638982 tane soru soran bir tip diilim.
Her ay rutin kontrol etsin aciklama yapsin yeter.
Binlerce kez Şükürler olsun ki duydum,bugün de duydum.8+3 olmuşum haberim yok :) dün 7+6 iken bugün 8+3 dendi çok ilginç
Daha once hamilelik geciren tecrubeli arkadaslara benim ozel bi sorum olacakti. Iliski istegim yok denecek kdr az hamileligimi ogrendigimden beri, ama 3 ay olunca Geri gelmesinden umutluyum. Ama yine de ara sira iliski olunca fark ettim. Iliski sonrasi rahim kasilmasi hissediyorum kisa sureligine. Bu normalmidir? Oyle olunca daha bi korktum ben.
Kizlar bisi sorucam sizler ozel muayinhaneyemi gidiyorsunuz?
Fikre ihtiyacim var.
Kızlar gece yat mide bulantısı , gündz kalk mide bulantısı sürekli acıkıp birsey yiyememek buzdolabını acınca öğürmek kusmak ..
ne olacak böyle ? Doktor metpamid verdi kullanabilirsin dedi . Ama kullanmak istemiyorum direniyorum böyle giderse ne kadar daha dayanırım bilmiyorum.
Herkesde hep kurslarda zaten :)Aynen tabi öyle, işte diyetisyen önerdi efendim kurslar varmış anlattı anlattı şişirdi beni daha 6 haftalık bu bebek ne doğumu ne kursu. Hastane candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?