2018 Ekim Anneleri

Merhaba güzel anneler benim dün doktor kontrolüm vardı. Bebeğimiz gayet sağlıklı tam olması gerektiği gibi dedi doktor :) kalp atışını duyduk yavrumun ben tüm kontrol boyunca ağladım :) duyamamaktan çok korktum sanırım orda patladım :)

Antalya’da medicalpark a gidiyorum. Doktorum sadece kontrol etti. Tahlillerini git devlette yaptır dedi biz birşey demeden :) Allah razı olsun. Bir çok testi de dışarda yaptırırsınız ben burda sonucuna bakarim dedi.

Canımm sen hiç kullandın mı ilaç mide için ?

Günaydın kızlar ben de 7+5 teyim. Koku hasssasiyeti beni öldürecek dayanamıyorum sürekli bulantım var günün her saati, kusmuyorum da bilerek tutuyorum kendimi kusunca midem iyice harap oluyor. Ne olur yardım edin koku hassasiyeti için ne yapabilirim? Her gün ağlıyorum yapamıyorum ben hamilelik falan diye Bi de aşırı acıkıyorum midem kazınıyor elim ayağım titriyor açlıktan yemek yiyorum bi sürü ama iki saat sonra bi anda yine aynı açlık hissi. Daha bu kadar erken dönemde bebek benden bu kadar çok şey almıyordur herhalde?

Selam kızlar, pazartesi kontrolümüz var. Keseyi görürüz inşallah. O günde 7. Haftaya giriyoruz inşallah herşey yolundadır. Kızlar hamile kalmadan önce folik aside başlamıştım ama akşamları yemekten sonra içiyorum siz nasıl kullanıyorsunuz sabah mı akşam mı içiyorsunuz?
Yazın başka bir folik asit içiyordum onu sabah aç karnına kullanıyordum çok kilo yapmıştı bıraktım sonra.. Bunu yemekten sonra içmek daha iyi geldi.

Kizlar bisi sorucam sizler ozel muayinhaneyemi gidiyorsunuz?
Yoksa hastane ortaminda bir doktorami?
Ya da hangisini tercih edersiniz secim yapmam gerek.
Fikre ihtiyacim var.

Ben özel muayeneye gidiyorum. Dr umdan memnunum. Her Zaman arayabiliyorum. İlgili ve çok açıklayıcı.
Kan geldiğinde dr umu aradım beta hcg istedi yaptırdım neyse artmıştı. Ertesi gün gitmek istedim ama dr muayene dışında olacağı için eşim özel bir hastaneden randevu almış içim rahat etsin diye. Gittik muayene saatinden 40 dk sonra aldı. Ve kanamam olduğunu ama betahcg min arttığını söyledim. Dr alttan bakmamız lazım dedi. Ben baktırmadım ve kadın resmen beni dövecekti. Surat yaptı ve isteksiz isteksiz üstten baktı keseyi görmüştük. Dr un o tavrından dolayı hastaneye gitmem kesinlikle. Birde özel sigortam var hamilelerde geçerli olmuyormuymuş neymiş kayıttada sıkıntı yaşadık.
Bence hastanenin bi önemi yok. Önemli olan dr unun iyi olması. Bence tabi.

Sanirim bu tamamen doktorla alakali bir durum.
Daha onumde kocaman aylar var.

Bi denicem hastanedeki doktoru bakalim memnun kalacakmiyim.

Sabah kahvaltidan sonra demisti bana dr.
Karnimi doyurunca oglen gibi iciyorum ben.
Mesela yarim saat once ictim bugun

Sea bant diye bişey varmış bileklik o baya bi iyi geliyormuş bulantilara yan etki vs yokmuş ben almadim ama henüz. Bi araştır istersen

Selam kızlar ben kendimde bişey farkettim sizinle de paylaşmak istedim. Sade gazoz bana çok iyi geliyor bulantı hissetmiyorum içince. Asitli olduğu için zararlı belki ama beni gerçekten çok rahatlatıyor çay bardağı ile içiyorum aralarda

Folıc 1 ıcıyorum bn sabah kahvaltıdan sonra gunde 1 tane.memnunum

Kesinlikle. Dr iyiyse hastanede olur özel muayenede
Kesınlıkle dr la alakalı doktor ıyıyse gerısı bos. Bnde oZel muayenehaneye gıdıyorum.bu dr unu bulana kadar bnde baya dr gezdım.daha oncede yazmıstım.bırde basımdan aylae once bır dusuk vakası gecmıstı.ozel hastahanesınden devlet hast. Bır suru dr gezdım o donm.amma sımdı drumdan cok memnunum allah bın kere razı 7lsun onddan.tahlıllerı bnde develette yaptırdım.goturdum.kendısı bu yolu onerıyor zatn.dr ck onmlı.kesınlıkle

Canım bn bekarken adet düzensizliği için gidiyodum dr uma. Özel hastanedeydi sonra muayene açtı devam ettim. Pko görünümü vardı yumurtalıklarımda . Kendiliğimden adet olabildim bu dr umla memnun kaldım ve ilk klomenle hamile kaldım memnunum bırakmak istemedim.

Canımm sen hiç kullandın mı ilaç mide için ?

Kullanmadım hiç gerek olmadı.Yani suan zorlaniyorum ama yedikten sonra garip bi tatsizlik ve zorlanma oluyor midemde.
Ama kotu olsam kullanirim inan.Zaten ufaklikta var evde bazi seyler mecburen oluyor,ayaklaniyorum.
Bilekligide arastirabilirsin arkadaslarinda dedigi gb belki yarar isine cok icinde rahat eder
Insallah gecicidiride şu ilk donemden sonra rahat edersin biraz

Almiyor ama vucutta o kadar cok degisim var ki.Hormonlar kopuk ucurtma :))))))
Insallah gecicidir 3 aydan sonra rahat edersin.

Yatmadan önce içiyorum ben:)

Ne kdr guzel guvenmıssin demekki

Bnm kurtarıcımda soda sadesınden

Ne kdr guzel guvenmıssin demekki

Ewt cnm. Tabiki de bi ihmal yada başka bişey görürsem elbette değiştiririm bende. Dr önemli birde sağlık bu ihmale gelmez kesinlikle.
Birde artısı dr um kan alıp labaratura gönderiyo ve sonuç için arıyo. Başka bi yere gidip kan vermekle falan uğraşmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…