2018 Ekim Anneleri

Iste bu beni dusunduruyor.
Misal benden testler istedi genelde hastanelerde isleyis su o hastanenin dr muayine oluyorsun o yonlendiriyor yani muayine acman gerek.
Direk ben sunu yaptircam diyince yapmiyor bazi yerler.
Ben hastane aricam testi yaptircam sonucunu alicam dr. Randevumu beklicem ya da resmini aticam bana dusununce mantikli gelmedi.

Direk ayni hastane doktorun istedigi Rutin kontrolleri o hastanede yaptirdigimda doktorun pc. Duser.

Nerede yaptircam diye dusunmem diye dusundum.

Ewt doğru haklısın canım. Muayanenin tek dezavantajı bu. Ama bnm dr um kan alıyo kendi laboratuara gönderiyo sonuç çıkıncada arıyo yorumluyo.
Dr umdan memnun olduğum için gidiyorum yoksa bnde hastane tercih ederdim.

Kızlar bnde idrarda hafif enfeksiyon çıkmış. Dr bol su iç dedi. SiZin kan sonuçlarınız nasıl çıkmıştı özellikle toxoplasma ve rubella ıgg

Toxoplazma hem kedi hemde çiğ et ve iyi pişmemiş etlerden bulaşır arkadaşlar ,hem de iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerden :)

Kızlar bnde idrarda hafif enfeksiyon çıkmış. Dr bol su iç dedi. SiZin kan sonuçlarınız nasıl çıkmıştı özellikle toxoplasma ve rubella ıgg
Ben ilk kontrole gittiğimde benim de hafif enfeksiyon çıkmıştı. Dr ultrason da bakıncada akıntın var dimi çok hafif enfeksiyonun var diye göstermişti

Ben ilk kontrole gittiğimde benim de hafif enfeksiyon çıkmıştı. Dr ultrason da bakıncada akıntın var dimi çok hafif enfeksiyonun var diye göstermişti

Bende toxo negatif ama rubella baktırmadım çok pahalı burda testler ... bende de idrarda enfeksiyon çıktı ilaç verdi kullanmıyorum bol su içiyorum ,çünkü idrar verdiğim zaman lekelenmem olmuştu ondan kaynaklı diye düşünüyorum

Toxoplazma hem kedi hemde çiğ et ve iyi pişmemiş etlerden bulaşır arkadaşlar ,hem de iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerden :)
Aynen.. Ama yine de dr pastırma,sucuk,salam sosis vs en aza indirgeyerek yemeyi tavsiye ediyor..

Ewt bnde negatif çıkmış. Dr kedi köpeğe yaklaşma. SebZeleri 10 dk sirkeli suda bekletip iyice yıka ve çiğ çok pişmemiş et yeme dedi.

Ben rubellada baktırdım. Rubella Igg pozitif. Rubella Igm negatif çıkmış. Dr normal dedi.

Bende de akıntı var.
Ben henuz test falan yaptirmadim dr. Ne isterse ona gore yaptircam.

Ben de yediklerime dikkat etmeye calisiyorum.

Sut icemiyorum diye sutlac yaptim.
Yayla corbasi yaptim.
Her gun 1 kase yogurt yemeye calisiyorum.
3-4 ceviz ici yiyorum.

Sucuk salam sosis yemedim iyice pisirmek lazim sanirim.

Ekmek arasi vs. Yonelmek istemiyorum.
1 kase koyu bir corba iciyorum hem tok tutsun hemde saglikli bisiler olsun diye.

Kilo da benim icin onemli.

Balik, et, tavuk turevlerini canim hic istemiyor.
Annemler et almis illa yiceksin diyorlar.
Ama canim istemiyor zorlamak istemiyorum kendimi.

Pekmez 1 kasik tuketmeye calisicam belki usumeme iyi gelir.

Bir de aklima takilanlari not aldim dr. Sorcam unuturum ben.

Arkadaşlar bulanti icin bileklik kullanan var mi? Gercekten iyi geliyor mu? Yan etkisi var mi? Önümüzdeki hafta dr a da sorucam da fikir almak istedim sizden de. Cok bulantim var ve bir de iki yasinda oglum var. Cocukla bile doğru düzgün ilgilenemiyorum.

Kızlar,
Birde benm hamile kalmadan 1 ay öncede vajina kaşıntısı vardı ve orası kabarmıştı. Hatta idrarımla birlikte kanama geliyodu sildiğimdede aynı şekilde. Dr um ilaç vermedi sirkeli su ile yıka dedi ve 3-4 yıkamada kaşıntı kabarıklık geçmişti.
Acaba enfeksiyondan dolayı mı bnden kan şeklinde lekelenme geliyo. Olabilir mi acaba yaa

Eger hala enfeksiyon var ise idrar testinde cikar.
Bir yaptirip dr. Sor derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…