Iste bu beni dusunduruyor.Ewt cnm. Tabiki de bi ihmal yada başka bişey görürsem elbette değiştiririm bende. Dr önemli birde sağlık bu ihmale gelmez kesinlikle.
Birde artısı dr um kan alıp labaratura gönderiyo ve sonuç için arıyo. Başka bi yere gidip kan vermekle falan uğraşmıyorum.
Pişmiş ette toxoplasma olmaz, ölür. Paçanga bu, çiğ pastırma yemeye benzemez. Yani ha haşlanmış tavuk yetmişsin ha paçanga
NeysePişmiş ette toxoplasma olmaz, ölür. Paçanga bu, çiğ pastırma yemeye benzemez. Yani ha haşlanmış tavuk yetmişsin ha paçanga
Iste bu beni dusunduruyor.
Misal benden testler istedi genelde hastanelerde isleyis su o hastanenin dr muayine oluyorsun o yonlendiriyor yani muayine acman gerek.
Direk ben sunu yaptircam diyince yapmiyor bazi yerler.
Ben hastane aricam testi yaptircam sonucunu alicam dr. Randevumu beklicem ya da resmini aticam bana dusununce mantikli gelmedi.
Direk ayni hastane doktorun istedigi Rutin kontrolleri o hastanede yaptirdigimda doktorun pc. Duser.
Nerede yaptircam diye dusunmem diye dusundum.
=)Evet:)
Ben ilk kontrole gittiğimde benim de hafif enfeksiyon çıkmıştı. Dr ultrason da bakıncada akıntın var dimi çok hafif enfeksiyonun var diye göstermiştiKızlar bnde idrarda hafif enfeksiyon çıkmış. Dr bol su iç dedi. SiZin kan sonuçlarınız nasıl çıkmıştı özellikle toxoplasma ve rubella ıgg
Ben ilk kontrole gittiğimde benim de hafif enfeksiyon çıkmıştı. Dr ultrason da bakıncada akıntın var dimi çok hafif enfeksiyonun var diye göstermiştiKızlar bnde idrarda hafif enfeksiyon çıkmış. Dr bol su iç dedi. SiZin kan sonuçlarınız nasıl çıkmıştı özellikle toxoplasma ve rubella ıgg
Bende toxo negatif ama rubella baktırmadım çok pahalı burda testler ... bende de idrarda enfeksiyon çıktı ilaç verdi kullanmıyorum bol su içiyorum ,çünkü idrar verdiğim zaman lekelenmem olmuştu ondan kaynaklı diye düşünüyorumKızlar bnde idrarda hafif enfeksiyon çıkmış. Dr bol su iç dedi. SiZin kan sonuçlarınız nasıl çıkmıştı özellikle toxoplasma ve rubella ıgg
Aynen.. Ama yine de dr pastırma,sucuk,salam sosis vs en aza indirgeyerek yemeyi tavsiye ediyor..Toxoplazma hem kedi hemde çiğ et ve iyi pişmemiş etlerden bulaşır arkadaşlar ,hem de iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerden :)
Toxoplazma hem kedi hemde çiğ et ve iyi pişmemiş etlerden bulaşır arkadaşlar ,hem de iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerden :)
Bende toxo negatif ama rubella baktırmadım çok pahalı burda testler ... bende de idrarda enfeksiyon çıktı ilaç verdi kullanmıyorum bol su içiyorum ,çünkü idrar verdiğim zaman lekelenmem olmuştu ondan kaynaklı diye düşünüyorum
Aynen.. Ama yine de dr pastırma,sucuk,salam sosis vs en aza indirgeyerek yemeyi tavsiye ediyor..
Eger hala enfeksiyon var ise idrar testinde cikar.Kızlar,
Birde benm hamile kalmadan 1 ay öncede vajina kaşıntısı vardı ve orası kabarmıştı. Hatta idrarımla birlikte kanama geliyodu sildiğimdede aynı şekilde. Dr um ilaç vermedi sirkeli su ile yıka dedi ve 3-4 yıkamada kaşıntı kabarıklık geçmişti.
Acaba enfeksiyondan dolayı mı bnden kan şeklinde lekelenme geliyo. Olabilir mi acaba yaa
Eger hala enfeksiyon var ise idrar testinde cikar.
Bir yaptirip dr. Sor derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?