• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Evet herşey yolunda dedi doktorumda ama sen sabredemezsin 1 ay 2 hafta sonra gel dedi :) zaten sabredemem evet hem daha net duymuş oluruz kalp atışlarınıda inşallah
Vajinal mi muayene etti

Arkadaşlar içinizde benşm gibi kahverengi lekelenme yaşayanlar,benşm Dr bugün bana yapıcak bişey yok ilacı içeceksin sadece düşerse düşer kalırsa kalır düşük önlenemez dedi üzerine basa basa.Benim Dr mu çok geniş sizinkiler de öyle mi lütfen bişey deyin çok canım sıkılıyor.günde 2 progestan içiyordum 3 e de çıkarmadı iğneye de karşı ve sizin Dr ların söylediklerinden Hiçbirini söylemiyor.kese mi yerleşiyor ? Hayır .kese büyüyo ondan mi bu leke ? Hayır.sebepsiz diyo Ayrıntılı Düşünme diyo ağrımayan başım ağrıyor yeni verdiği ultrason resmine bakasım gelmiyo bişeyler söyleyin lütfen :KK43:
Bende ilk kanama oldu acil dr gittim,iğne ve progestan verdi sonra ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu ,şu an bişi yok ama hep istirahatteyim, iş yapmıyorum.. kese aşağı yerleşmiş dedi , usg resmini at bakalım kese vs yerleşimi nasıl

Bende ilk kanama oldu acil dr gittim,iğne ve progestan verdi sonra ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu ,şu an bişi yok ama hep istirahatteyim, iş yapmıyorum.. kese aşağı yerleşmiş dedi , usg resmini at bakalım kese vs yerleşimi nasıl
Bana kesenin etrafı düzgün Demişti ama atıyorum yine

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 67
Arkadaşlar içinizde benşm gibi kahverengi lekelenme yaşayanlar,benşm Dr bugün bana yapıcak bişey yok ilacı içeceksin sadece düşerse düşer kalırsa kalır düşük önlenemez dedi üzerine basa basa.Benim Dr mu çok geniş sizinkiler de öyle mi lütfen bişey deyin çok canım sıkılıyor.günde 2 progestan içiyordum 3 e de çıkarmadı iğneye de karşı ve sizin Dr ların söylediklerinden Hiçbirini söylemiyor.kese mi yerleşiyor ? Hayır .kese büyüyo ondan mi bu leke ? Hayır.sebepsiz diyo Ayrıntılı Düşünme diyo ağrımayan başım ağrıyor yeni verdiği ultrason resmine bakasım gelmiyo bişeyler söyleyin lütfen :KK43:
Çok ağır işler yapma cnm dinlen bol bol ve bence başka bir Dr a daha görün Dr daki rahatlığa bak tabi onlar hergün hamiş görmekten bu kdr rahatlar keske empati yapabilseler birazcık

Bende de haftada bir defa geliyo

Sebepsiz değildir ama korkulacak birşey değil kahverengi lekenlenme. Biraz vurdumduymaz geldi konuşma tarzı. Istersen başka bir doktora görün. Bebeğin iyi olmasaydı kesinlikle söylerdi emin ol. Bende Lekenlenme yaşadım ilaç içip uzanıyorum yarın randevum var inşallah görürüm bebeğimi. Için rahat etsin bence başka bir doktor görsün seni neşeli ve pozitif biri

Gayet guzel görünüyor kanama alanı yok.. belki bebek kendine yer açınca öyle oluyor bende öyle hissediyorum dinlen bol bol ev işiymiş,yemekmiş boşver şu 3 ayı atlatalım inşallah
Teşekkür ederim de nerden düşündün ki kanama alanı olmadığını ve yerinin iyi olduğunu ?

Sebepsiz değildir ama korkulacak birşey değil kahverengi lekenlenme. Biraz vurdumduymaz geldi konuşma tarzı. Istersen başka bir doktora görün. Bebeğin iyi olmasaydı kesinlikle söylerdi emin ol. Bende Lekenlenme yaşadım ilaç içip uzanıyorum yarın randevum var inşallah görürüm bebeğimi. Için rahat etsin bence başka bir doktor görsün seni neşeli ve pozitif biri
Teşekkür ederim.Zaten bu Dr doğum yaptırmıyor doğum yapabileceğim başka bir hastane ve doktor buldum paket programına dahil Olmayı düşünüyorum da 3 Ay'ı bir tamamlayayım diyordum bence hemen başlayayım.
Kalp atışını dinletti haftaya Çarşamba gel dedi kanda pıhtılaşma seviyesine bakacakmış

Merhaba güzel anneler :KK66: bende ekim annesi olucam rabbim nasip ederse.

Ben daha ne kese gördüm ne de kalp atışı duydum. Allah nasip ederse cuma günü gideceğim doktora çok heyecanlıyım.

Hayırlısı olsun inşallah, ben de bugün gittim ikinci kontrole, kalp atışını ilk kez duydum çok değişikti, çok ağladım, çok hızlı atıyor sanki kayıt gibi. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Doktorum bir hafta sonra gel bebegi görürüz inşallah demişti kahverengi lekelenmem vardı dünden biri akşam gitcektim ama öğlenden biri rengi dönmüş normal akinti gibi sizce hayla gitmem gerekiyormu yoksa haftaya mi gitsem

Gayet guzel görünüyor kanama alanı yok.. belki bebek kendine yer açınca öyle oluyor bende öyle hissediyorum dinlen bol bol ev işiymiş,yemekmiş boşver şu 3 ayı atlatalım inşallah
Ev işi zaten Yapmıyorum da eşim sabah 7 de çıkıp akşam 7 de geliyo o Yüzden mutfakta sandalyede oturarak yapmaya çalışıyorum bişeyler.doktora dedim ki bu leke ne zamana kadar böyle devam edecek 9 ay mı ? Bilemeyiz dedi her gebelik farklıdır

bende hataylıyım ama yurtdışında yaşıyorum akademi hastansnde çalışmıştım kadın doğum polikliniğinde
Öyle mi memnun oldum. Ben İzmirliyim eşim Hatayli sayesinde bende Hataya yerleştim :)

Teşekkür ederim.Zaten bu Dr doğum yaptırmıyor doğum yapabileceğim başka bir hastane ve doktor buldum paket programına dahil Olmayı düşünüyorum da 3 Ay'ı bir tamamlayayım diyordum bence hemen başlayayım.
Kalp atışını dinletti haftaya Çarşamba gel dedi kanda pıhtılaşma seviyesine bakacakmış

Hemen basla huzur çok önemli bizim için, bir de niye doğum yaptırmıyor jinekolog değil mi. Benim bu gebelikten anladigim doktorun kesinlikle içine sinmesi gerekiyor. Guvenmedin mi hep kuşku içinde kalıyorsun.

Ev işi zaten Yapmıyorum da eşim sabah 7 de çıkıp akşam 7 de geliyo o Yüzden mutfakta sandalyede oturarak yapmaya çalışıyorum bişeyler.doktora dedim ki bu leke ne zamana kadar böyle devam edecek 9 ay mı ? Bilemeyiz dedi her gebelik farklıdır
Daha once de yazmıstım guvrn cok onrmlı bunun ılerıkı donemlrrı de var. Bncede dr degıstır.yaklasım tarzı bana pek hos gelmedı.bnmde kanamam var bnm drum bna uzun uzun anlatıyor kafamda soru ısaretı kalmasın dıye

Back
X