7+6da 1.45 cm ddiBende 8.3 mm di 6 hafta 5 günlükken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7+6da 1.45 cm ddiBende 8.3 mm di 6 hafta 5 günlükken
yanımda da değil aklıma geldi amaCogu ultrason kagıdında yazıyor bebısn boyu kızlar
Evet az da olsa duyduk :)derinden gelşyor baya küçük olduğu içinCanim bana hiç mm olarak bisey demedi bende sormadım. Kalp atışını duydun mu
Aynıymis canım benim de 5.90 çıkmıştı 15 gün sonra düştü ama5.93 cikmisti canim
Oooooo süper görüyor musun nasıl büyüdüler 1 haftada masaallahEvet az da olsa duyduk :)derinden gelşyor baya küçük olduğu için
İnşallah benimde duser canım keşke daha once yaptırsaydimAynıymis canım benim de 5.90 çıkmıştı 15 gün sonra düştü ama
Düşer canım sıkıntı yapma ilaçlarını ihmal etme. Düzenli de kontrol ettir tshİnşallah benimde duser canım keşke daha once yaptırsaydim
Evet herşey yolunda dedi doktorumda ama sen sabredemezsin 1 ay 2 hafta sonra gel dedi :) zaten sabredemem evet hem daha net duymuş oluruz kalp atışlarınıda inşallahOooooo süper görüyor musun nasıl büyüdüler 1 haftada masaallah
Benimki de öyleydi canim sen boyuna o bu bakma. Benim önceki gebeligim sorunlu idi kürtaja kadar her hafta çağırdı hastanede yatırdı bu defa 1 ay sonra gel dedi tamam dedim sıkıntı yok
Çok yoğun olmasa erkende çağırırdı ama yoğun biliyorum 1 aya şükrettim ben
Yarın kan tahlillerine gidecegim benim toksoplazma bagisikligim var ama diğerlerini bilmiyorum hic
Mutlu olalım bundan sonra Allahın izni ile herşey süpperrrr olacak![]()
6 haftalıksa erken bile sayılır :) hiçte gerekli değil yani.Kızlar dr dan geldim . 6 haftalık dedi ama kalp atışını duyamadık haftaya çağırdı hayırlısı artık. Bu haftalarda illa duyulması gerekir mi kalp atışının?
Aa INŞALLAH canım ya kızım abla oluyor diye çok sevinmistik hayırlısı artıkbenim geç döllenme canım mesela ve adetime 5 gün kala cıktı o yüzden hiç belli olmuyor bu döllenme işi
Kızlar hangı sehırdesınız belkı aynı doktora gıdenlerımız fln vardır aramızda. Paylassakmı?6 haftalıksa erken bile sayılır :) hiçte gerekli değil yani.
Evet canım güzel olurKızlar hangı sehırdesınız belkı aynı doktora gıdenlerımız fln vardır aramızda. Paylassakmı?
Ben bursa ozel dr a gıdıyorum nıhat gok cok memnunumBen ıstanbul sefaköy medipole gidiyorum
bende hataylıyım ama yurtdışında yaşıyorum akademi hastansnde çalışmıştım kadın doğum polikliniğindeBen Hatay. İskenderun Palmiye hastanesi Sedef Binöz doktorum