• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

ben doktorumun özeline gidiyorum yarın hastanede gebe polikliniğine randevum var usg çekilirse sorarım kaç mm diye Nazz3416 Nazz3416

Evet az da olsa duyduk :)derinden gelşyor baya küçük olduğu için
Oooooo süper görüyor musun nasıl büyüdüler 1 haftada masaallah ;)
Benimki de öyleydi canim sen boyuna o bu bakma. Benim önceki gebeligim sorunlu idi kürtaja kadar her hafta çağırdı hastanede yatırdı bu defa 1 ay sonra gel dedi tamam dedim sıkıntı yok
Çok yoğun olmasa erkende çağırırdı ama yoğun biliyorum 1 aya şükrettim ben ;)
Yarın kan tahlillerine gidecegim benim toksoplazma bagisikligim var ama diğerlerini bilmiyorum hic
Mutlu olalım bundan sonra Allahın izni ile herşey süpperrrr olacak ;)

Oooooo süper görüyor musun nasıl büyüdüler 1 haftada masaallah :KK66:
Benimki de öyleydi canim sen boyuna o bu bakma. Benim önceki gebeligim sorunlu idi kürtaja kadar her hafta çağırdı hastanede yatırdı bu defa 1 ay sonra gel dedi tamam dedim sıkıntı yok
Çok yoğun olmasa erkende çağırırdı ama yoğun biliyorum 1 aya şükrettim ben :KK66:
Yarın kan tahlillerine gidecegim benim toksoplazma bagisikligim var ama diğerlerini bilmiyorum hic
Mutlu olalım bundan sonra Allahın izni ile herşey süpperrrr olacak :KK66:
Evet herşey yolunda dedi doktorumda ama sen sabredemezsin 1 ay 2 hafta sonra gel dedi :) zaten sabredemem evet hem daha net duymuş oluruz kalp atışlarınıda inşallah

benim geç döllenme canım mesela ve adetime 5 gün kala cıktı o yüzden hiç belli olmuyor bu döllenme işi
Aa INŞALLAH canım ya kızım abla oluyor diye çok sevinmistik hayırlısı artık

Ben Hatay. İskenderun Palmiye hastanesi Sedef Binöz doktorum

Arkadaşlar içinizde benşm gibi kahverengi lekelenme yaşayanlar,benşm Dr bugün bana yapıcak bişey yok ilacı içeceksin sadece düşerse düşer kalırsa kalır düşük önlenemez dedi üzerine basa basa.Benim Dr mu çok geniş sizinkiler de öyle mi lütfen bişey deyin çok canım sıkılıyor.günde 2 progestan içiyordum 3 e de çıkarmadı iğneye de karşı ve sizin Dr ların söylediklerinden Hiçbirini söylemiyor.kese mi yerleşiyor ? Hayır .kese büyüyo ondan mi bu leke ? Hayır.sebepsiz diyo Ayrıntılı Düşünme diyo ağrımayan başım ağrıyor yeni verdiği ultrason resmine bakasım gelmiyo bişeyler söyleyin lütfen :KK43:

Back
X