• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Yani canım olmuşsa 20 ocaktan önce olmuştur

Kızlar 8 gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu Kesilmişti.8 gündür yaptığım tek farklı şey azıcık avm ye yürüyüp azıcık dolaşmak olmuştu.son Yarım saat içinde tekrar oldu çok moralim bozuldu randevum yarınken bekleyemedim doktora geldim.Kese büyüdüğü için olsbilir mi bu leke dedim hayır dedi sebebi belli değildir bu lekelerin dedi.progestan iyi geldi aslında 3 e mi çıkarsak dedim gerekli olsa ben zaten en başta üç derdim dedi.prgestanın Bayağı zarar-ı da var dedi.kesede çok şükür bir sorun görmedi Allaha emanet bebeğim 13.6 mm olmuş 7+ 6 haftalık çıktım bu sefer de.Sanırım bana ilaç içmek ve dua etmek Düşüyor sadece :KK43::dua:

Gecmis olsun canim.En azindan kisa kisa dolasman con yorulmaman getektigini biliyorsun dikkat edersin zaten artik❤
Bidaha olmaz insallah.

Tsh bende 1.005 çıkmış normaldir herhalde değil mi

Ilk 3 ay 2.5 altinda olmasi normal;)

Uyku hali yapıyor , Hormon ilacı bu aşırı kullanımı zaten zararlı sonuçta kimyasal ilaç kullanıyoruz değil mi:) bebeklerimiz için değer ... allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin çok Sağol.benimki 100 MG hiçbir şekilde başım da dönmüyor aslında düşük doz olduğu için.Canım inşallah hepimiz de Sağlıcakla gerçekten de Ekim anneleri oluruz

ama benim ki kabus değildi ki :) aksine çok güzeldi.:dua::dua:
aaa oylemi cok etkiledi diyince benim direk aklima kabus geldi. :)

Gece kalkip esimi koklamisligim vardi pide kokuyor diye :))))))))
Valla degisik bi hal.

Ben daha gormedim.Ama kızımda gormustum birebir aynisi doğmuştu :)))) cok farkli bi his.
Hayir olsun ruyan insallah.

Gozunaydiinnn ❤❤cok sevindim canimm
tesekkur ederim canim

Gecmis olsun canim.En azindan kisa kisa dolasman con yorulmaman getektigini biliyorsun dikkat edersin zaten artik❤
Bidaha olmaz insallah.

Ilk 3 ay 2.5 altinda olmasi normal:KK66:
Sağol canım amin.Raporum pazartesi günü bitiyor bakalım nolcak okulda sandalyeye çakılıp kalcam öyle görünüyo

3,9mm bebek 6 haftalık gibi dedi doktorum şuan ama ilerleyen haftalarda belirleriz duruma göre haftasını belki yakalar dedi 1 hafta geride yani şuan 2 hafta sonra da tekrar kontorlle gideceğim
Sizde kaç mm di bebek kızlar turuncu_girl turuncu_girl SaskinAnne SaskinAnne

Kızlar 8 gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu Kesilmişti.8 gündür yaptığım tek farklı şey azıcık avm ye yürüyüp azıcık dolaşmak olmuştu.son Yarım saat içinde tekrar oldu çok moralim bozuldu randevum yarınken bekleyemedim doktora geldim.Kese büyüdüğü için olsbilir mi bu leke dedim hayır dedi sebebi belli değildir bu lekelerin dedi.progestan iyi geldi aslında 3 e mi çıkarsak dedim gerekli olsa ben zaten en başta üç derdim dedi.prgestanın Bayağı zarar-ı da var dedi.kesede çok şükür bir sorun görmedi Allaha emanet bebeğim 13.6 mm olmuş 7+ 6 haftalık çıktım bu sefer de.Sanırım bana ilaç içmek ve dua etmek Düşüyor sadece :KK43::dua:

Benimde kanamam o gun 1 saat avm de dolaşmaktan sonra akşaminda ve ertesi gün olmuştu.. artik dolaşmaktan korkuyorum hepmi böyle olucak diye.. yat yat nereye kadar illaki kalkilcak..

Benimde kanamam o gun 1 saat avm de dolaşmaktan sonra akşaminda ve ertesi gün olmuştu.. artik dolaşmaktan korkuyorum hepmi böyle olucak diye.. yat yat nereye kadar illaki kalkilcak..
Aynen ya bilsem ki işe yarayacak ücretsiz izne ayrılmayı bile geçiriyorum aklımdn:(Allah günah yazmasın ama hevesim kaçtı resmen :(

3,9mm bebek 6 haftalık gibi dedi doktorum şuan ama ilerleyen haftalarda belirleriz duruma göre haftasını belki yakalar dedi 1 hafta geride yani şuan 2 hafta sonra da tekrar kontorlle gideceğim
Sizde kaç mm di bebek kızlar turuncu_girl turuncu_girl SaskinAnne SaskinAnne
Canim bana hiç mm olarak bisey demedi bende sormadım. Kalp atışını duydun mu

Kızlar dr dan geldim . 6 haftalık dedi ama kalp atışını duyamadık haftaya çağırdı hayırlısı artık. Bu haftalarda illa duyulması gerekir mi kalp atışının?

Back
X