Bananek_ hayirli olsun, saglikli huzurla anali babali buyusun yavrularin:) sana bol sabir bol enerji diliyorum:)
plojovic de demis(buarada selam, yaz arada:) ) sabah islak uyaniyorsa bez birakma vakti degildir diye sen de vazgecmissin zaten benim de kucuk bir tavsiyem olcak tuvalet iletisimini arastirsan gec oldu demeden ona baslasan? Gelecek yaza biraktirmayi dusunuyormussun, kis boyunca tuvalet iletisimi yaparsin. Yas itibariyle biraz zor olcak ama denemek de fayda var. ben cok ekmegini yedim, tuvalet egitimi vermeden kendi kendine birakti bezi oglum. Artik cevremdeki her anneye her hamileye siddetle tavsiye ediyorum:)Alıştırma kilotu almazsam koltuklar falan mahvolur diye korkuyorum:)) alıştırma kilotu bez kadar rahat değil çocuk çiş yapınca rahatsız oluyor sadece dışarıya geçirmiyor diye biliyorum dediğin gibi 2-3 tane alir denerim. Genel olarak etrafimda ki insanlar hava sicakken alistirmak daha kolay diyor halilarida kaldırma acisindan daha iyi olur kışın bide işe baslicagim. Bu yaz şansımı deneyeceğim baktım ki olmuyor öbür yaza yada ilkbahara denerim . Bide benim kızım çok su içiyor gece yatmadan önce hemen bezini değiştiriyorum sabah bir bakıyorum bez çok şişmiş beni korkutan gece tuvaleti .
Benimkiler tam tersi emin ol o da sinir bozucu oluyor. Kayinbabam her gorusmemizde (yani haftada bir falan) hala emiyor dimi diye soruyor evet emiyor diyorum iyi iyi diyor sonra cevredeki herkesi benim torun hala emiyor anne sutu cok guzel diye anlatiyor ama sokaktaki bakkala kadar bakkal niye benim memelerden haberdar olsun ya bide bikmadan usanmadan her hafta bunu soruyor en son baba ben birakirsa sana soylerim surekli sormana gerek yok dedim o da tamama tamam dedi ama ertesi hafta yine sordu.. meme biraktirma gibi bi dusuncem yok suan, kendi kendine biraksin istiyorum ama kayinbabama inat arada biraktirasim geliyorİnşallah VosVos35 ve benimki de kendiliğinden bırakır. Ben hiç sabırlı değilim. Ağlamasına dayanamam. Nasıl bıraktırcam bilmiyorum. Bıraktırmıyım, laftan anlayınca bırakır belki diyorum ama insanlar şimdiden ‘bu kadar büyük bebek meme mi emer, ayıp’ falan diyorlar. Onları taktığımdan değil de, benim tersim pistir. Hiç yoktan konu komşuyla papaz olmak İstemiyorum.