slm güzel anneler ve minnoş bebekleri.
bikac sayfa geriye dogru okudum da.
hâlâ emen bebekler yada tuvalet konusulmuş.
bizde hâlâ emiyoruz.
memene diye sayikliyor.keyfime göre bazen veriyorum bazen oyaliyorum.2 yaşta tamamen kesmeyi düsünuyorum.doğum gününden 1 gün sonra yani.
duyduklarim icindr en masumu göğse sirke surmek oldugunu düsünuyorum.hem hijyenik hemde cocuk artik tadini sevmedigi icin uzaklassin istiyorum.
yani cocukla inatlasmadan kötü olmadan.
tuvalet konusu ise bizde zorlama yok.ne zaman metehan eliyle siyirir birakmak siterse o zaman diye düsünuyorum.
bu aralar da sanki bezi cikartıp yikariktan sonra bezini geri giymek istemiyor.öyle gezmek istiyor.bazen birakiyorum.gecen biraktim.2 yere kakasini yapti.
sorun etmedim.zaten butün halilarimin üzerinde savan yada hali örtusu var.cikarip yikiyorum.
parkeyi de silerim bitti.
lazimlik almistik.ara sira oyun gibi oturuyor.ona kaka yapilacagini biliyor ama biz yap diyince sinirlenip kalkiyor.en iyisi zorlamamak.
konusmada bi sorun var mi bilmiyorum.cünkü hic bi cocukla kiyaslama yapmadim.
bu onun gelisimi.
doğal olarak ağzindan biseyler döküluyor.
baba gitti,kamyon durdu,anne duydun mu?
domates,süt,şu,bu,
hatta benim adimi söyleyip cagiriyor.o kadar tatli söyluyor ki.ölüyorum.dili bi tatli ki.
parçalicam en sonunda
sinir mevzusuna gelirsek metehanda da sinir var.baya atarli.ama derdini anlatamayinca oluyor bence.
sokaktan eve gitmiyor.cocuklarla iletisimi cok iyi.dost canlisi.hep seviyor.gülumsuyor.
abi abla diye cağıriyor.
diger cocuklar da metehani seviyor.her aksam sitenin bahcesine indiriyorum.kumda bahcede debeleniyor.hava karariyot.eve zor getiriyorum.
bizde gündüz uykusu 1 kere.tahminen 1 bucuk saat.
aksam da belli degil.bazen 9 ila 11 arasi.
elimden tutup kendisi yatak odamiza getiriyor.anne del
sabah 8 e kadar yatiyor.bazen 9.
uyaninca önceden durmazdi.artik kendi kendie oyuncaklari alip oynuyor.bizi kaldirmiyor.bu iyi oldu.
böylece artik sabah uykusu uyuyabiliyorum 10 a kadar.
yeme icmesi de bizimle.2 öğun
ve aralrda meyve ve aburcubur süt meyve suyu.
bizdeki durumlar böyle.
yasayıp gidiyoruz çekirdek aile