Cocuk yemiyor bende artikHoşgeldin selamlar nasılsın neler yaptiniz,? Ben de baya bir süre girememistim bu kıştan beri giriyorum. Hepsi iştahsız bu yavruların
Ayy maşallaj bu enerji de ne böyle yaBenim kuzu hiç durmadigi için sadece banyodayken oturuyorum benim için banyo kurtarıcı oldu günde iki kez küveti yada havuzu dolduruyorum. İki yaş sendromu nasıl sizlerde bizde fena ki nasıl! Bez istemiyo WC ye götürüyorum başka bişey istiyor. İstediğini yapıyorum bu defa başka, hiç bitmiyo, yapma dediğimiz herşeyi artık yapiyo önceden söz dinlerdi yine boyle hareketliydi.
Kafasını vura vura morartti bugün. Bacaklarında desen morluktan gozukmuyo evin içinde ucuyo adeta yürümüyor. Geçen namaz kılarken koltuğa cikti kafası aşağıya gelecek şekilde ayağıyla kendini bir itti dannn.
Ertesi gün buzdolabından ağır ağzına kadar dolu 2 litrelik cam surahiyi kaldırıp ayağına düşürdü kalp krizi gecirecektim nefesim kesildi.
Oyuncak kutularını boşaltıp içine girip defalarca düşmesi, koşarken uçup düşmeleri hiç bitmiyor,
Yine koltuğa çıkıp en son havada uçarken gördümbanyoda maşrafa ile kendi su döküyor.
İki yaşına girecek hâlâ çok zor uyutuyorum kollarım belim kopuyo, emerken kafamın üstüne bile çıkıyor
12ye doğru yatıp sabah 7-8 civarında kalkiyo, gece uyanmalari binbesyuz. Gece Uyanık kalması azaldı ama çok sık uyaniyo. Düzelir umuduyla devam...
Şimdiden konuşuyorum yakında memeye baybay güle güle diyeceğiz diye. Dişlerin hepsinin çıkmasını bekliyorum
Evet maşallah yine duştan sonra bezi takmami istemedi kucağıma aldım o sırada dilini ısırdı nasıl ağladı kanadı baya çok korktum evde tektim.Ayy maşallaj bu enerji de ne böyle ya
Çok şükür canım Allah'ım bugunumuzu aratmasın.Cocuk yemiyor bende artik
Boyu uzunama belki ondan
Sen nasilsin canim
Bir benzer versiyonu bende varBenim kuzu hiç durmadigi için sadece banyodayken oturuyorum benim için banyo kurtarıcı oldu günde iki kez küveti yada havuzu dolduruyorum. İki yaş sendromu nasıl sizlerde bizde fena ki nasıl! Bez istemiyo WC ye götürüyorum başka bişey istiyor. İstediğini yapıyorum bu defa başka, hiç bitmiyo, yapma dediğimiz herşeyi artık yapiyo önceden söz dinlerdi yine boyle hareketliydi.
Kafasını vura vura morartti bugün. Bacaklarında desen morluktan gozukmuyo evin içinde ucuyo adeta yürümüyor. Geçen namaz kılarken koltuğa cikti kafası aşağıya gelecek şekilde ayağıyla kendini bir itti dannn.
Ertesi gün buzdolabından ağır ağzına kadar dolu 2 litrelik cam surahiyi kaldırıp ayağına düşürdü kalp krizi gecirecektim nefesim kesildi.
Oyuncak kutularını boşaltıp içine girip defalarca düşmesi, koşarken uçup düşmeleri hiç bitmiyor,
Yine koltuğa çıkıp en son havada uçarken gördümbanyoda maşrafa ile kendi su döküyor.
İki yaşına girecek hâlâ çok zor uyutuyorum kollarım belim kopuyo, emerken kafamın üstüne bile çıkıyor
12ye doğru yatıp sabah 7-8 civarında kalkiyo, gece uyanmalari binbesyuz. Gece Uyanık kalması azaldı ama çok sık uyaniyo. Düzelir umuduyla devam...
Şimdiden konuşuyorum yakında memeye baybay güle güle diyeceğiz diye. Dişlerin hepsinin çıkmasını bekliyorum
Ah ah bu akşam banyoya tekrar girmek istedi tam kapıyı kapatacakken ayağını kapının altına soktu maşallah öyle hızlı ki yetişmek imkansız benim de sürekli ödüm kopuyorBir benzer versiyonu bende varsürekli bir yerlere tırmanma peşinde. Kedim kötü örnek oluyor bu konuda. Yatak odasında komedin üzerinden tuvalet aynasına çıkıp üzerine düşürdü aynayı. Aşırı ağır birde. Sese koştuk gittim yerde yatıyor ayna üstünde verilmiş sadakamız varmış dedim. Düştü burnu kanadı bir defa. Bir kez de dudağını patlattı Sürekli düşmekten alnı yanakları kafası bacakları mor oluyor. Bir dişi hafif kırık o nasıl oldu bilmiyorum. Allah emanetler ya. Ufacık bir ses de stres oluyorum artık. Paranoyak oldum iyice.
Bir benzer versiyonu bende varsürekli bir yerlere tırmanma peşinde. Kedim kötü örnek oluyor bu konuda. Yatak odasında komedin üzerinden tuvalet aynasına çıkıp üzerine düşürdü aynayı. Aşırı ağır birde. Sese koştuk gittim yerde yatıyor ayna üstünde verilmiş sadakamız varmış dedim. Düştü burnu kanadı bir defa. Bir kez de dudağını patlattı Sürekli düşmekten alnı yanakları kafası bacakları mor oluyor. Bir dişi hafif kırık o nasıl oldu bilmiyorum. Allah emanetler ya. Ufacık bir ses de stres oluyorum artık. Paranoyak oldum iyice.
Bizimkilerin arpası fazla geliyor herhalde :)Ah ah bu akşam banyoya tekrar girmek istedi tam kapıyı kapatacakken ayağını kapının altına soktu maşallah öyle hızlı ki yetişmek imkansız benim de sürekli ödüm kopuyor
Her daim tetikte olmak lazımAh ah bu akşam banyoya tekrar girmek istedi tam kapıyı kapatacakken ayağını kapının altına soktu maşallah öyle hızlı ki yetişmek imkansız benim de sürekli ödüm kopuyor
Ya bir de bizim motor gelişim geriydi. 9 ayda falan döndü. O bebe şimdi bunları yapıyorBizimkilerin arpası fazla geliyor herhalde :)
Bir saniye ayrilmiyorum ki yanından. Yıldırım hızıyla hareket halindeyiz her daim.Her daim tetikte olmak lazım
Ya bir de bizim motor gelişim geriydi. 9 ayda falan döndü. O bebe şimdi bunları yapıyor
Kizlar hayretle okuyorum bu yazdiklariniziEyluste hareketli ama bu kadar degil yinede bide ben 1 sn dahi yalniz birakmiyorum. Yapabilecegi seylere ses cikarmiyorum ama kendini yaralayacak seylerde buraya cikilmaz diye uyariyorum yeltenemiyor cocugum belki yalniz kalsa affetmez
Canım bende sürekli peşindeyim. Ne oluyorsa gözümün önünde oluyor zaten. Bir defa işte yatak odasına zıbın almaya girdim peşimden geldi bende aldım döndüm çantasına koydum ve gümbürtü koptu. Bir-iki dakika bile değildir aradaki zaman. Sürekli mutfak masasına çıkıyor mesela kaç defa sandalyeden düştü. İşi gücü bırakıp keyfi çatar ve indirebilirsem öyle işime devam ediyorum ama yinede düşüyorBugun bi arkadasima gittim kizi 4 yasina girecek bi ara basladi eylus evin icinde dolanmaya tabi arkadasimin kizida pesinden eee ben dururmuyum bende basladim peslerindenbende mi evham var normali bu mu bilmiyorum ama ayrilamiyorum pesinden duser eder bisey olur diye
Daha çok bize vuruyorBir saniye ayrilmiyorum ki yanından. Yıldırım hızıyla hareket halindeyiz her daim.
Bir yerde okudum kendine vurunca 'evet kendine vuruyorsun görüyorum' deyip başka şey hakkında konuşuyorum o zaman birakiyo vurmayı aklınızda olsun kizlar işe yaradi bugün. Normalde başka birşeye dikkatini çekmeye çalışıyordum yada yapma vurma diyordum işe yaramıyordu. İlgi çekmek için yapıyorlarmış bilmiyorum daha ne kadar ilgilenmem lazım kendimle ilgili hiçbir şey yapmıyorum hep ilgileniyorum.
Bizimki dun ikinci kattaki kaydiraktan kosarak indi. Tum park biran sessizlige burundu. Yarisinda dustu tabi ama allah korudu birsey olmadi, birgun kalpten goturecek bu cocuklar bizi. Kendine vurmak yerine bize vuruyor aynen. Isiriyor tirmaliyor. Kolumda surekli dis izi. Ne yaptiysam yanlis oldugunu ogretemedim. Tepkisiz kaldim, kizdim, canimin acidigini belirttim, oturdum konustum yok aylardir bu haldeyiz. Artik pes ettim ben de. Bana zarar verdigi zaman yere birakiyorum yada ayriliyorum yanindan.Canım bende sürekli peşindeyim. Ne oluyorsa gözümün önünde oluyor zaten. Bir defa işte yatak odasına zıbın almaya girdim peşimden geldi bende aldım döndüm çantasına koydum ve gümbürtü koptu. Bir-iki dakika bile değildir aradaki zaman. Sürekli mutfak masasına çıkıyor mesela kaç defa sandalyeden düştü. İşi gücü bırakıp keyfi çatar ve indirebilirsem öyle işime devam ediyorum ama yinede düşüyor
Sandalyeyi çekip ocakla bile oynamaya başladı. Erkekler yaramaz olur derlerdi de inanmazdım.
Daha çok bize vuruyorbir tane kitapta istenmedik davranışlara yaklaşımları çok güzel anlatmıştı. Yapabiliyor muyum. Malesef hayır. O an aklıma gelmiyor nedense.
bizde aynı şeklide vurdugu zaman oyunu bırakıyoruz ondan uzaklasıyoruz yaptıgının kotu bırsey oldugunu fark etsın diye.Bez atlasıda cok rahatsız etmeye başladı kasıyıp duruyo terledıkce kızartmıs hep.Lazımlık aldım bende ama yapmıyor yapsa bende cıkarıcam bezi ama evde olmayıp çalişinca o kadar da ilgilenemiyosun başkasınada çiş temizle ordan burdan demek zor.Bakıcımda benı ortada bıraktı gıtti cok dertlıyımBizimki dun ikinci kattaki kaydiraktan kosarak indi. Tum park biran sessizlige burundu. Yarisinda dustu tabi ama allah korudu birsey olmadi, birgun kalpten goturecek bu cocuklar bizi. Kendine vurmak yerine bize vuruyor aynen. Isiriyor tirmaliyor. Kolumda surekli dis izi. Ne yaptiysam yanlis oldugunu ogretemedim. Tepkisiz kaldim, kizdim, canimin acidigini belirttim, oturdum konustum yok aylardir bu haldeyiz. Artik pes ettim ben de. Bana zarar verdigi zaman yere birakiyorum yada ayriliyorum yanindan.
Benim oğlum da hiç bez takmak istemiyo. Daha baslamadik önce memeyi bırakmamız lazım son dişi kaldı o da çıksın onu bekliyorumKizlar istemeden bezi biraktik galiba, oyle bir amacim yoktu aslinda. Zaten sadece disarisi ve gece uyurken bez takmaya baslamistim ankarada, cuma aksami yazliga geldik. Burasi cok sicak. Deniz de hemen pisik oluyor sicakta. Bez ekstra sicaklik demek. Yaparsa yapsin altina dedim, cumadan beri hic bez takmiyorum.3,5 gun oldu. 2-3 kez kacak oldu tabi, buna da sukur. Ama burda yanyana yatiyoruz, gece uyaninca hemen lazimliga oturtuyorum. Ankarada ayri odalardayiz orda uyaninca hissetmeyebilirim, donusumuze 10-12 gun var umarim burada iyice alisir da ankarada farkli odalarda yattigimizda sorun olmaz. Yazliga gelecegiz burda istedigim bezi bulmam zor olur diye bez stoklayip gelmistimbezler hep elimde kaldi
Bakici isi zor, umarim gonlune gore birini bulursun. Sen her cis yada kaka hissettiginde lazimliga oturtmaya calis ama oturtmazsa zorlama. Bizimki ilk 14 ay klozeti kabul edip sonra reddetti, 20. Ayda birden bire yeniden kabul etti ve asamali bir sekilde biraktik bezi. Gerci ben hic birakmis gibi hissetmiyorum. Stokladigim bezleri bir sure daha saklayacagim, sanki yeniden baglayacakmisim gibi geliyorbizde aynı şeklide vurdugu zaman oyunu bırakıyoruz ondan uzaklasıyoruz yaptıgının kotu bırsey oldugunu fark etsın diye.Bez atlasıda cok rahatsız etmeye başladı kasıyıp duruyo terledıkce kızartmıs hep.Lazımlık aldım bende ama yapmıyor yapsa bende cıkarıcam bezi ama evde olmayıp çalişinca o kadar da ilgilenemiyosun başkasınada çiş temizle ordan burdan demek zor.Bakıcımda benı ortada bıraktı gıtti cok dertlıyım
Ben de emzigi birakmak icin once memeyi birakmayi bekliyorum ama memeyi hic birakcak gibi degil. Sanki 3 yasina kadar emecek gibi hissediyorum. Ben de pek biraktirmak istemiyorum acikcasi cunku meme benim icin 3-5 dk mola demek. Emerken sabit duruyor enazindan benim de popom koltuk/yer vs goruyorBir saat bile ayrılmadım hiç. Hic değilse bir saat bir arkadaş, bir komşu, bir akraba ya da aileden birisi olsa kafamı dinlesem ayaklarımı uzatsam. tek başına bakmak yoruyo hele ki maşallah bu enerjiyle. Yalnızız. Annemler memlekette, eşimin ailesi desen hiç ilgilenmiyorlar. Ve sadece anne baba sevgisiyle büyümesini istemiyorum gelişimi için etraftaki herkesin sevip ilgi göstermesi lazım.
Benim oğlum da hiç bez takmak istemiyo. Daha baslamadik önce memeyi bırakmamız lazım son dişi kaldı o da çıksın onu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?