Ne yaptin? Izin mi aldin yoksa annen gelebildi mi? Cok ters denk gelmis ya.Ben yarın işe başlıyorum ve bakicim hasta olmuş ne güzel dimi
eşim hala evden calısıyor bugunluk ona kaldı artıkNe yaptin? Izin mi aldin yoksa annen gelebildi mi? Cok ters denk gelmis ya.
aynen cok ters zamana geldi umarım yarın gelir.caresizlik ki ne caresizlik başladıgından berı cenazesı o su busu bıtmedı zaten cocuk alıstı bende ıse basladım yenı bırını arasam o daha zor olucakHermione Granger Defne'ye yaz tatili olacak gibi bu süre sanki ne güzel. Yeni evinizde hayırlı olsun.
Nilsibel Allah kolaylık versin, nasıl güzel olur yerleşmek
anabelgunes Cok ters olmuş Çalışmanın bu çaresizlikleri en zoru galiba.
Hermione Granger umarim tayin isini kolayca cozersiniz. Ikizinin de orda olmasi buyuk sans, babanin yerini tutmasa da defne beraya kuzen iyi gelcektir.
İnşallah yaaAynen kuzeniyle en azından vakit geçirir
Çok teşekkür ederimHermione Granger Defne'ye yaz tatili olacak gibi bu süre sanki ne güzel. Yeni evinizde hayırlı olsun.
Gül suyu doğal olanından tabi. İzmir’de isilik olmazsa olmaz şimdilik işe yarıyor daha da ısınırsa hava bilemiyorum ne kadar yararlı olurArkadaslar bizim velet terlemekten isilik olmuş velet diyorum çünkü bi sn yerinde durmuyor :) kırk kere üst değiştiriyoruz. Her akşam da yıkıyorum ama geçmiyor ne iyi gelir. Uyurken bile terledigi için yıkamakta çözüm olmuyor sanirim
Geçmiş olsun canım ❤ kızarık yerlere kantaron yağı sürebilirsin. Pişik ve türevlerine birebirdir. Gün içinde havuz doldurup içinde vakit geçirmesini sağlarsan hem fazla enerjisini atar hem isiliği hafiflerArkadaslar bizim velet terlemekten isilik olmuş velet diyorum çünkü bi sn yerinde durmuyor :) kırk kere üst değiştiriyoruz. Her akşam da yıkıyorum ama geçmiyor ne iyi gelir. Uyurken bile terledigi için yıkamakta çözüm olmuyor sanirim
Biz şimdilik günde 2 kere bebek küvetini ılık suyla doldurup içinde serinliyoruz. Çok sıcak, çok da terliyorlar yazık. Sürekli banyoya koşup bıcı bıcıı diye ısrar ediyorGül suyu doğal olanından tabi. İzmir’de isilik olmazsa olmaz şimdilik işe yarıyor daha da ısınırsa hava bilemiyorum ne kadar yararlı olur
Onu da yapıyordum her yer su oluyor. Balkonda çok sinek arı var bu sene çıkamıyoruz. İlk defa yazlık fikri mantıklı geldiBiz şimdilik günde 2 kere bebek küvetini ılık suyla doldurup içinde serinliyoruz. Çok sıcak, çok da terliyorlar yazık. Sürekli banyoya koşup bıcı bıcıı diye ısrar ediyor
Banyoda oynadığı için sorun olmuyor, silip geçiyorumOnu da yapıyordum her yer su oluyor. Balkonda çok sinek arı var bu sene çıkamıyoruz. İlk defa yazlık fikri mantıklı geldi
artik iyice isindi hava ankarada da.ben de bugun balkona koydum bebek kuvetini.iyi ki atmamisim aylardir banyodabduruyordu.mama sandalyesiyle banyo yapiyor normalde.suyla epey oynadi ordegini yuzdurdu.cok keyifli zaman gecirdik :) cikmak istememe hali cok komik ama :)Banyoda oynadığı için sorun olmuyor, silip geçiyorum
Yazlık benim için hayal olarak kalacak bir fikir olduğu için, eldeki imkanlarla çözümler üretiyorum. Geçen sene abisi terasta şişme havuzda oynardı ama kızım bir kere görürse içinden çıkmaz, üşütür diye korkudan açılışı yapamıyoruz bu sene
Ben duşa kabinde yerde oturtarak yıkıyorum,hatta son üç defadır oturmuyor ayakta duruyor öyle yıkıyorum.artik iyice isindi hava ankarada da.ben de bugun balkona koydum bebek kuvetini.iyi ki atmamisim aylardir banyodabduruyordu.mama sandalyesiyle banyo yapiyor normalde.suyla epey oynadi ordegini yuzdurdu.cok keyifli zaman gecirdik :) cikmak istememe hali cok komik ama :)
Ben dusa kabine sokuyorum suyu incecik acip altina buyukce bir plastik koyuyorum, su oraya doluyor bir kac oyuncagini minik bardaklarini falan da plastigin yanina koyuyorum. onlarla bir sure oynuyor, ben de dusakabinin disinda oturuyorum, sikilmaya baslayinca yanina girip yikiyorum, sonra cani ne zaman cikmak isterse o zaman cikiyor. 1 saat surdugi de oluyor, 15 dk surdugu de.Ben duşa kabinde yerde oturtarak yıkıyorum,hatta son üç defadır oturmuyor ayakta duruyor öyle yıkıyorum.
Suyla oynamayı sevmeyen çocuk yok sanırım
Bizim duşakabin oldukça geniş, teknenin içine bebek küvetini koyup dolduruyorum.Ben dusa kabine sokuyorum suyu incecik acip altina buyukce bir plastik koyuyorum, su oraya doluyor bir kac oyuncagini minik bardaklarini falan da plastigin yanina koyuyorum. onlarla bir sure oynuyor, ben de dusakabinin disinda oturuyorum, sikilmaya baslayinca yanina girip yikiyorum, sonra cani ne zaman cikmak isterse o zaman cikiyor. 1 saat surdugi de oluyor, 15 dk surdugu de.
Ben dusa kabine sokuyorum suyu incecik acip altina buyukce bir plastik koyuyorum, su oraya doluyor bir kac oyuncagini minik bardaklarini falan da plastigin yanina koyuyorum. onlarla bir sure oynuyor, ben de dusakabinin disinda oturuyorum, sikilmaya baslayinca yanina girip yikiyorum, sonra cani ne zaman cikmak isterse o zaman cikiyor. 1 saat surdugi de oluyor, 15 dk surdugu de.
Biz daha yeni duşa kabinde banyo yapmaya başladık. Korkup kaçıyordu hep. Genelde banyo küvetinde oyuncakları ile oynayarak yaptırırdık eşimle. Şimdilerde kabine 2 tane tabure koyuyorum birine kum oyuncaklarını diğerine ben oturup kucağıma oğlumu alıp yıkıyorum. Alıştı çok şükür. Banyo faslımız böyle daha pratik oldu
Evet ben de duşa kabinde oyunlastirarak alistirdim.İki maşrafa var biriyle su döküyorum diğerine köpüklü su yapıp içine de renkli toplarını atıyorum oynuyor.Havalar isindiktan sonra ben de banyo işi bitince bir müddet orada vakit geçirmesine izin veriyorum yoksa çıkmak istemiyor yıkıyor ortalığıBizim duşakabin oldukça geniş, teknenin içine bebek küvetini koyup dolduruyorum.
Banyoda oturup oyununu bitirmesini bekliyorum.
Arada elini uzatıp şampuan istiyor, köpük yapıyor. Minik kaplarla suyu doldurup boşaltıyor.
Çıkmak isterse sesleniyor. Ben de şampuan döküp, durulayıp alıyorum. Ama kabinin dışından
Hoşgeldin selamlar nasılsın neler yaptiniz,? Ben de baya bir süre girememistim bu kıştan beri giriyorum. Hepsi iştahsız bu yavrularınMerhabaaaaaa
Beni hatırlayan var mı nasılsınız
Cook uzun zamandır girmiyordum kk ne. Bir-kac gündür giriyorum size de bir selam vereyim dedim nasılsınız
Zeynep kuşum da bende ıyiyiz. Zeynep çok zayıf ama 9 kilo
1.5 yasta doktora gidecektik ama pandemiden dolayi gidemedik
Özledim de sizleri ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?