Hayırlısı olsun inşallah.Taşınmanın güzel yani ne var ne yok ayıklıyorsun somra da bir ferahlama geliyor
Sağol canım da işte ankara dan çıkamıyorum. Eşim ankara da özelde. Bizim kurum da özel sektöre eş tayinini kabul etmiyor. Maliye de müfettişim. Yani mecburen istanbul biraz çalışıp sonra ankara ya tayinimi ç3kmeye çalışıcaz. Hiç olmadı dava açıcam. Bakalım kısmet
Sağol canımmHayırlısı olsun inşallah.
Beraber uyuyoruzBen de yatak alınca yatağına alıştırmayı orada uyutmayı istiyorum artık. Şimdiye kadar aramızda yattı. Nasıl alıştırdın kendi yatağında uyutmayı? Maşallah bu arada
Anladım canımm. Büyük bir ihtimal defne bera da öyle yapacak.. ben yanında olduğum müddetçe sıkıntı yok.Beraber uyuyoruz
Kızım emerek uyuduğu için yerini yadırgamıyor genelde ben yanında olayım yeter.
Bizim yatağın ayak ucuna kurduk, uyutup kalkıyorum yanından ağladığında tekrar yanına gidiyorum %90 uyuyakaliyorum zaten onunla yoksa sabah kalkıp bize bakıp anne kalk baba kalk diye uyandırıyor.
Birde sevdi yatağını pembeli pencereli bişey aldık. Rahatça hopluyor, atıyor kendini, istediği gibi hareket ediyor o yüzden de çabuk alıştı.
Hayırlı olsun canım nereye taşınıyorsunuz? Çok zor taşınmak benim gözüm kesmiyo, kira feci arttiAllah kolaylık versin. Biz de salı taşınıyoruz.
Allah kolaylık versin canım yardımcı olan var miİyiyiz canımm çok şükür. Bir.hafta sonra taşıncaz, onunla uğraşıyoruz. Defne bera da ne yapsın işi gücü muzurluk iyice fena oldu bu bebelerbarış ne yapıyo, nasıl küçük beyefendi
Bizimki de kaykayı söylüyor bu aralar, bezi de çıkarmak istiyor. Ben lavaboya gidecekken o da bezini tuttu. Babası onun da cisi geldi galiba bezini çıkarıp deneyelim dedi ilk kez wc ye yaptı miniğim çok mutlu olduTemmuz sonu tatil için geliyor canım, geri gidecek yineordan bakınca güçlü görünüyorum demek
Deniz artık bezi bırakıyor mubravo size. Benim bıdık 6 aydan beri her bez değişiminde klozete oturduğu halde cesaret edemiyorum. Nadiren söylüyor çişini, kakayı da çoğu kez yaptıktan sonra söylüyor sanırım tek başıma baş etmek zor olacak. Babası gelsin girişiriz inşallah..
Nilsibel Hermione Granger kolay gelsin kızlar. En ufak bir aksilik olmadan, güle oynaya taşınırsınız inşallah
Şimdi gördüm msj i bir kismet olmadı, biraz duzelse salgın bulusurduk ne guzel. esinle ikiniz mı hallediyorsunuz hem de bebekle tekrar Allah kolaylık versin canım.Yok canım kimse gelmedi. 3 sene önce 4 günde ansızın taşınmıştık. Bu sefer 10 günde yavaş yavaş ayıklaya ayıklaya hazırlanıyoruz. Mutfağın yarısı ve yatak odası kaldı. Nil paketlediklerimizi geri çıkarmasa iyi. Ne kadar gereksiz eşya var. Bir sürü şey attım.
Tayinin hayırlı olsun. Sen ne iş yapıyordun? İstanbul’da nereye geleceksin?
S Semabuse ile yakındık ama korona girdi araya görüşemedik. Şimdi çoook uzağa taşınıyoruz.
Sağol canım. Annem geldi yardıma sağolsunAllah kolaylık versin canım yardımcı olan var mi
Küçükçekmece. Geldiğimiz yere dönüyoruz. Kendi evimiz.Hayırlı olsun canım nereye taşınıyorsunuz? Çok zor taşınmak benim gözüm kesmiyo, kira feci artti
İstanbul a tek mi geliceksiniz esin gelemiyor mu? Hangi vergi dairesinde olucaksinTaşınmanın güzel yani ne var ne yok ayıklıyorsun somra da bir ferahlama geliyor
Sağol canım da işte ankara dan çıkamıyorum. Eşim ankara da özelde. Bizim kurum da özel sektöre eş tayinini kabul etmiyor. Maliye de müfettişim. Yani mecburen istanbul biraz çalışıp sonra ankara ya tayinimi ç3kmeye çalışıcaz. Hiç olmadı dava açıcam. Bakalım kısmet
Deniz de böyle illa ben olucam üstümde uyuyor zaten çoğu zaman.Anladım canımm. Büyük bir ihtimal defne bera da öyle yapacak.. ben yanında olduğum müddetçe sıkıntı yok.uyandığında emmeden asla uyumuyor. Babasına dokundurmuyor bile kendine gece ille ben olcam yanında.
Ay ne güzel bıraktı Eylüş memeyiSelamlar herkese, tasinan arkadaslara Allah kolaylik versin 1 kez tasindim ki esyam cok cok az ona ragmen yorucuydu tez zamansa su gibi aksin insallah. Bizim uykularimiz masallah memeden sonra baya guzel. Cocuk uykuyu aliyor mutlu uyaniyor bende ayni sekilde. Gece yatarken su istiyor su icip tekrar yatiyor ama yaninda beni istiyor illa bana dokunuyor aramizda yatiyor zaten yatagini ayirmam lazim biliyorum ama beraber uyumak cok guzel degil mi yaemzirdigimi unuttum bile diyebilirim hatta memeden sonra resmen bebeklik gitti cocuk oldu gibi geliyor gozume. 3 aydir evdeyiz eve cok alistim bakalim ise baslayinca nasil olacak.. yarin her zamanki dr muza goturecegim Eylusu hem bi genel baksin 2 yas oncesi hemde sormam gerekenler var bunlarin basinda istahsizlik var peynir yumurta hic yemiyor her ogunumuz savas alani gibi oluyoruz
Ay ne güzel bıraktı Eylüş memeyiMaşallah kuzuma, keşke benimki de böyle olsa. 1 saatte en az 10 kere emiyor, yemek yiyelim diyince ağlıyor. Masaya bile oturmak istemiyor. Dişler sıkıntılı, alt azılar yavaştan çıkıyor ama yan 2 kesici henüz yok. Öndeki 2 tavşan dişiyle canıma okuyor emerken
İstanbul a tek mi geliceksiniz esin gelemiyor mu? Hangi vergi dairesinde olucaksin
Deniz de böyle illa ben olucam üstümde uyuyor zaten çoğu zaman.
Gece emmesini kesmek istiyorum artık ama zor geliyor çok o ağlamalarına dayanamıyorum
En azından yatağına alışınca odasını ayırmak daha kolay olur gibi düşünüyorum.
Kıyamam kuzuma yaa. İşte dişleri bir çıksa ikiniz de rahatlayacaksınız inşallahAy ne güzel bıraktı Eylüş memeyiMaşallah kuzuma, keşke benimki de böyle olsa. 1 saatte en az 10 kere emiyor, yemek yiyelim diyince ağlıyor. Masaya bile oturmak istemiyor. Dişler sıkıntılı, alt azılar yavaştan çıkıyor ama yan 2 kesici henüz yok. Öndeki 2 tavşan dişiyle canıma okuyor emerken
Babadan uzak olmak kötü olmuş. Defne Bera ya annen mi bakicak. Vergi dairesiyle çok işim oluyor keşke maltepe de olsaydın :)Haliç vergi denetim kurulu başkanlığında olacam. Bağcılarda. Kızım ve ben gideriz sadece. Kurulda Allahtan ikiz kız kardeşim de çalışıyor. Onlarda kalıp beraber gider geliriz. Bir müddet. Sonra inşallah Ankara olur
Emdikleri müddetçe hep bizi isticek bu bıdıklar anlaşıldı
Kıyamam kuzuma yaa. İşte dişleri bir çıksa ikiniz de rahatlayacaksınız inşallah
Ben yarın işe başlıyorum ve bakicim hasta olmuş ne güzel dimi
Aynen kötü oldu bakalım inşallah 1 ayı geçmez.Babadan uzak olmak kötü olmuş. Defne Bera ya annen mi bakicak. Vergi dairesiyle çok işim oluyor keşke maltepe de olsaydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?