Allah kolaylık versin canım. Benim minik de sürekli banyoda çok seviyo suyu bazen havuz yapıyorum her defasında ağlayarak cikiyo.Okuldan yana içim rahat, çok az çocuk var ve hijyene dikkat ediliyor. Maskeler, dezenfektanlar.. dışarıda ayrı kıyafet, içeride ayrı..
Sıkıntı dolmuşla girmemizden kaynaklanıyor. Bu sabah bir genç bindi, maske çenenin altında.. ikidebir ağzına burnuna dokunuyor, sonra direklere tutunuyor. Yol boyunca aynı şeyi yaptı
Kaç kişi tutunuyor oralara.. içim şişti inene kadar..
Kızım arkamdan çok ağlıyor. Çocuk huysuz şirin oldu 3 günde. Uyumak istemiyor bırakıp giderim diye.. 1 kere yaya gittim kızımı da götürdüm. Yol uzayınca sıkıldı, inmek istedi. Parkların yanından geçerken ağladı.. Çok da yoruldum, 4.2 km mesafe yürüdük gidiş dönüş. Benim gibi evcil anneye ağır oldu. Yaşlanmışım zaar...
2 banyoyu geçen yaz da yapıyorduk biz. Simdi de okul dönüşü bakıyorum çocuğun üstü leş gibi, mecbur yıkıyorum. Erken yıkadıysam akşama kadar tekrar yıkanmak istiyor. Banyoya girip bıcı bıcı diye ısrar ediyor
Ben de mutfağa girince parka gönderdim bugün. Normalde üçümüz gidiyoruz ya da ben götürüyorum. Anne anne deyip eve getirmiş babayı. Bir de ezan duyunca bana söylüyordu dışarda ezanı da duymuş durmadan geldiler anne anne günde bin kez duyduğum en güzel kelime. Bizimki bu ara gece uyanıp saatlerce uyanık kaliyo uyutamiyoruz geri var mı böyle olanBizde de durumlar aynı. Sanırım farklı bir gelişim sürecindeler şu an yakında değişecektir bolca sabır lazım. Düşkünlük durumları değişiyor benim de oğlum babasına çok düşkün mesela ama bendeki durum daha farklı tabi biraz göremesin beni arıyor odalarda bulamazsa ağlamaya başlıyor. Biraz daha büyüdükçe daha belirginleşiyor anne ya da babaya düşkünlük
Ben de yatak alınca yatağına alıştırmayı orada uyutmayı istiyorum artık. Şimdiye kadar aramızda yattı. Nasıl alıştırdın kendi yatağında uyutmayı? Maşallah bu aradaBu ay başında montessori yatak aldık. Yatağını yere koyduk şimdilik inip çıkması rahat olsun ve yan koruyucularından düşmesin diye. İyiki almışım diyorum döne döne rahatça uyuyor. Bende genelde yanında yattığım için iki büklüm olmuyorum.
Küçük yatak almamıştım bi anne yanı vardı ilk doğduğunda ardından beraber yatmaya başlamıştık bizim yatagımızda. Şimdi kendi yatağında uyuyor.
Bebeklikten çıkıp sosyalleşme sürecine giriyorlar aslında. Tam da bu noktada anneden kopma korkusu ile daha çok yapışıyorlarKızımla yapışık ikiz gibi olduk nereye gitsem peşimde. Bağımlı mı oldu acaba babaya da pas vermiyor o da ayrı sorunkızlar babaya düşkün olmaz mıydı insan babası işten gelince sevinmez mi yaa. Çok üzülüyorum endişeleniyorum
Küvete oyuncakları atıyorum, oyun bitince bana sesleniyor, alıyorumAllah kolaylık versin canım. Benim minik de sürekli banyoda çok seviyo suyu bazen havuz yapıyorum her defasında ağlayarak cikiyo.
Nerde ayarladınız canım?meraba kizlar 1 hafta sonrasina tatil ayarladik. apart otel olacak.1+1 seklinde.mutfagimizda yemegimizi pisiricez.nevresim ve havlularimizi goturucez giderken.bebek yokken otel tatilini severdim yemek yapma derdi yok mis gibi diye.ama gecen yaz otel odasinda daraldik ve her ogun yemek icin ustunu giyin bebegi hazirla asagi in kalabaliga gir bi de bebegin yiyecegi seyleri ayarlamasi zor oldu.o yuzden bu sene ev gibi rahat ortam olsun istedim.denize de girilcek sakin yerler bakicaz insallah.
Haydi iyi yolculuklar, eğlenceler.meraba kizlar 1 hafta sonrasina tatil ayarladik. apart otel olacak.1+1 seklinde.mutfagimizda yemegimizi pisiricez.nevresim ve havlularimizi goturucez giderken.bebek yokken otel tatilini severdim yemek yapma derdi yok mis gibi diye.ama gecen yaz otel odasinda daraldik ve her ogun yemek icin ustunu giyin bebegi hazirla asagi in kalabaliga gir bi de bebegin yiyecegi seyleri ayarlamasi zor oldu.o yuzden bu sene ev gibi rahat ortam olsun istedim.denize de girilcek sakin yerler bakicaz insallah.
antalya kaş ta ayarladik canim.Nerde ayarladınız canım?
Kaş çok güzel bir belde ya, ben çok seviyorum. Çok rahat bulursunuz sakin denize girilecek yerler. İyi tatiller şimdiden.antalya kaş ta ayarladik canim.
antalyada yasadigim yillarda gidemedim bi turlu uzak diye bu seneye nasip oldu ins. siz napiyorsunuz defne bera nasil :)Kaş çok güzel bir belde ya, ben çok seviyorum. Çok rahat bulursunuz sakin denize girilecek yerler. İyi tatiller şimdiden.
İyiyiz canımm çok şükür. Bir.hafta sonra taşıncaz, onunla uğraşıyoruz. Defne bera da ne yapsın işi gücü muzurluk iyice fena oldu bu bebelerantalyada yasadigim yillarda gidemedim bi turlu uzak diye bu seneye nasip oldu ins. siz napiyorsunuz defne bera nasil :)
Allah kolaylık versin. Biz de salı taşınıyoruz.İyiyiz canımm çok şükür. Bir.hafta sonra taşıncaz, onunla uğraşıyoruz. Defne bera da ne yapsın işi gücü muzurluk iyice fena oldu bu bebelerbarış ne yapıyo, nasıl küçük beyefendi
Biz deniz 15-16 aylikken 100-200 montessori yataga gectik. Bu yaz bir kac tatilimiz var ve artik park yataga sigmaz gibi geliyor cunku cok donuyor deli gibi yatiyor oyuzden baby plus 150cmlik yatak bariyeri aldik onu tasicaz yanimizda. Haftaya cuma yazliga geccez ilk orda kullancam, kullandiktan sonra yazarim sana ama alcaksan bence sen de 150lik al allah korusun garanti olsunarkadaşlar cocukların yatagını buyuk yatagına cevıren varmı?bizim beşik büyüyenlerden ve yan tahtalarına ayagını vurup korumalarıyla oynamasından bezdiğim için beşiği büyütmeyi düşünüyorum.Yatak barıyerı kullanan var mı hangi ölcülerde almak en ideal olur yoksa daha erken midir?
En azindan artik yapabilecegini biliyorsun:) birdahaki sefere daha rahat birakirsiniz bence:)48 saat olunca yani aksam vakti yatarken emmek istedi emzirdim.simdilik meme birakma isini 1 ay daha erteleyelim bakalim belki 2. azilar cikar :/
Canim senin kocan ne zaman donuyor? Bir rahar nefes alamadin, cok guclusun masallah sanaMaceralı günleroğlum yaz okuluna başladı. Getir götür, 2 arada 1 derede kalıyorum. Pert oldum 3 günde
Bizde dumduz ikea lazimlik var uzun sure bizimki de oturuyodu tam yaparken kalkiyoduAtlasa eğlenceli tuvalet aldik bugün tanıştırdım bütün gün tuvalete ilk seferinde oturup kalkmaktan disari yaptı. Sonrada her seferinde azıcık azıcık yapiyo müzik calicak diye bekliyor az yaptığı için de çalmıyor bi halimiz varki sormayin
yalniz olmadigimi bilmek guzelesim bayramdan sonra 6 gun sabah 8 aksam 19 calisma sistemine gecti.anliycagin sadece pazar gunu babadan fayda var. aksam 9bucuk gibi yatiyor.9bucuk 11bucuk arasi bize kaliyor bazen film kitap vs degerlendiriyorum ama bazen de yorgun oluyorum tabi.sabah gune 6da baslamak cok gicik ama. sabah 8bucukta parka gidiyoruz oyle olunca.
Kolay gelsin canim yine ankara ici ama dimi? Senin is durumlari ne oldu ankaraya tayin durumu var mi?İyiyiz canımm çok şükür. Bir.hafta sonra taşıncaz, onunla uğraşıyoruz. Defne bera da ne yapsın işi gücü muzurluk iyice fena oldu bu bebelerbarış ne yapıyo, nasıl küçük beyefendi
Size de kolay gelsin bebekle tasinmak cok zor. 14 aylikken tasinmistik biz. En guzel yani 3 kilo verdim o donemdeAllah kolaylık versin. Biz de salı taşınıyoruz.
tasinma isleri cok uzun surer bi de yerlesmesi derken kolay gelsin.baris da iyi napsin evde cok hareketli parka gidince yarim saat salincakta salliyorum.kaydiraktan kaymak icin merdiven cikacak ya useniyor :)İyiyiz canımm çok şükür. Bir.hafta sonra taşıncaz, onunla uğraşıyoruz. Defne bera da ne yapsın işi gücü muzurluk iyice fena oldu bu bebelerbarış ne yapıyo, nasıl küçük beyefendi
Temmuz sonu tatil için geliyor canım, geri gidecek yineCanim senin kocan ne zaman donuyor? Bir rahar nefes alamadin, cok guclusun masallah sana
Size de Allah kolaylık versin canım ya bebeyle zor. Yanınıza geldi mı biri. Annem geldi benim de onunla yavaş yavaş kutuluyoruz, hurçluyoruz.Allah kolaylık versin. Biz de salı taşınıyoruz.
Hemen bezi bıraksın gibi bir iddam yokBiz deniz 15-16 aylikken 100-200 montessori yataga gectik. Bu yaz bir kac tatilimiz var ve artik park yataga sigmaz gibi geliyor cunku cok donuyor deli gibi yatiyor oyuzden baby plus 150cmlik yatak bariyeri aldik onu tasicaz yanimizda. Haftaya cuma yazliga geccez ilk orda kullancam, kullandiktan sonra yazarim sana ama alcaksan bence sen de 150lik al allah korusun garanti olsun
En azindan artik yapabilecegini biliyorsun:) birdahaki sefere daha rahat birakirsiniz bence:)
Canim senin kocan ne zaman donuyor? Bir rahar nefes alamadin, cok guclusun masallah sana
Bizde dumduz ikea lazimlik var uzun sure bizimki de oturuyodu tam yaparken kalkiyoduevde iseyip kaka yapmadigi yer kalmadi. Ben de biraz rahatim bu konuda galiba cocugu ciplak saldim eve ama cok sukur birkac gundur lazimlik ve klozeti tekrardan kabul etti. Sadece gece uykusunda ve disari cikarken bez takma gibi bir karar aldim bugun. Hakkimizda hayirlisi
Nilsibel gibi bizim banyolarda aktivite hatta bazen evde yalnizsam ve cok yorulmussam hadi banyoya diyorum o suyla oynarken yaninda oturup dinleniyorum:)
Kolay gelsin canim yine ankara ici ama dimi? Senin is durumlari ne oldu ankaraya tayin durumu var mi?
Size de kolay gelsin bebekle tasinmak cok zor. 14 aylikken tasinmistik biz. En guzel yani 3 kilo verdim o donemde
Aynen canım ankara içi taşınıyoruz. Kiradan kendi evimize.Kolay gelsin canim yine ankara ici ama dimi? Senin is durumlari ne oldu ankaraya tayin durumu var mi?
Size de kolay gelsin bebekle tasinmak cok zor. 14 aylikken tasinmistik biz. En guzel yani 3 kilo verdim o donemde
EVet ya çok zor hem de. Göçebe gibiydim zaten yıllardır. İnşallah bu hayırlı sağlıklı son olur.tasinma isleri cok uzun surer bi de yerlesmesi derken kolay gelsin.baris da iyi napsin evde cok hareketli parka gidince yarim saat salincakta salliyorum.kaydiraktan kaymak icin merdiven cikacak ya useniyor :)
Çok sağol canımm amin inşallahTemmuz sonu tatil için geliyor canım, geri gidecek yineordan bakınca güçlü görünüyorum demek
Deniz artık bezi bırakıyor mubravo size. Benim bıdık 6 aydan beri her bez değişiminde klozete oturduğu halde cesaret edemiyorum. Nadiren söylüyor çişini, kakayı da çoğu kez yaptıktan sonra söylüyor sanırım tek başıma baş etmek zor olacak. Babası gelsin girişiriz inşallah..
Nilsibel Hermione Granger kolay gelsin kızlar. En ufak bir aksilik olmadan, güle oynaya taşınırsınız inşallah
Yok canım kimse gelmedi. 3 sene önce 4 günde ansızın taşınmıştık. Bu sefer 10 günde yavaş yavaş ayıklaya ayıklaya hazırlanıyoruz. Mutfağın yarısı ve yatak odası kaldı. Nil paketlediklerimizi geri çıkarmasa iyi. Ne kadar gereksiz eşya var. Bir sürü şey attım.Size de Allah kolaylık versin canım ya bebeyle zor. Yanınıza geldi mı biri. Annem geldi benim de onunla yavaş yavaş kutuluyoruz, hurçluyoruz.
Taşınmanın güzel yani ne var ne yok ayıklıyorsun somra da bir ferahlama geliyorYok canım kimse gelmedi. 3 sene önce 4 günde ansızın taşınmıştık. Bu sefer 10 günde yavaş yavaş ayıklaya ayıklaya hazırlanıyoruz. Mutfağın yarısı ve yatak odası kaldı. Nil paketlediklerimizi geri çıkarmasa iyi. Ne kadar gereksiz eşya var. Bir sürü şey attım.
Tayinin hayırlı olsun. Sen ne iş yapıyordun? İstanbul’da nereye geleceksin?
S Semabuse ile yakındık ama korona girdi araya görüşemedik. Şimdi çoook uzağa taşınıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?