Ohh maşallah tatil planları yapılmış
biz bahçeye cikamiyirduk eşimin hassasiyeti yüzünden geçenlerde esimi zorla ikna ettim çıktık Buğra çok eğlendi. Geçen hafta ben çok hastalanmistim bir sürü serum takıldı. Bir saat uyumak için babasıyla birlikte bahçeye inin dedim on dakika sonra geldiler Buğra nasıl agliyo anne anne diye. Ertesi gün birlikte çıktık yine agliyo durmuyo dışarda evin kapısını görünce eve çıkmak istiyor. Bu hafta başka kapıdan dışarı çıktık markete oyuncakciya gittik çok korkuyo çok tedirgin. Eve gelmek istiyo. Dışarı çıkarken çok hevesli çok istiyo çıkınca agliyo. Çok üzülüyorum bu duruma inşallah kalıcı bir hasar birakmaz. Dr a yazdım endişelenme bu sıra çocuklar dışarı çıkarken böyle korkuyorlar dedi. Dün de çıkmak istedi merdivenlerden inerken yine eve döndük.
Bugün de yine istedi babayla çıkın ben sofrayı hazırlayayım dedim tam dış kapıda beni de istedi ben de çıktım. Bahçeyi gezdik etrafı anlatıyorum ama çok tedirgin söylenenlere genelde cevap vermiyo, elleri korkudan buz gibiydi Allah'ım kimseyi evladiyla sınamasın kaç gündür bunları düşünüyorum çocuğum üç aydan fazladır babayla beni goruyo evin içinde.
Eşime çok söyledim ara ara çıkalım bahceye diye, araba varken arabadan inmeden gezelim diye.. kaza yaptı artık bir aydır araba da yok.
Kazadan sonra çok bağırmaya başladı Buğra ya da bana da. Nasıl bagiriyo yavruma ben korkuyorum Buğra zipliyo korkudan. Dün bana bağırırken yavrum kafasına vuruyodu, bağırma lütfen diyorum Buğra etkileniyo diyorum yine devam ediyor Buğra yine kafasına vuruyo napacagimi şaşırdım.
Kusura bakmayın çok uzun oldu, dışardan gelmiştik elimi yikiyordum çabuk olmamisim sebebi bu, sakinlestiginde konuştum lütfen bağırma diye savunmasi kadınsın sessiz kal cevap verme oldu. Neyle karşı karşıyayım diyorum.
Bugraya çok söylerim sevdiğimi hep sorar annneanne, dede, abla, baba diye iki haftadır sadece baba diye soruyo.
Benim oğlum kim, ben en çok kimi seviyorum, aslan oğlum kim, şampiyon kim deyince hep ' ben' diyen Buğra artık her soruma babam diiye cevap veriyo.
Geceleri eşim çok geç uyur kamera onda kalır kaç kez ben uyuyayım diye Buğra beni isteyince cagirmamis. Kapıyı da kapatiyodu duymuyordum kaç kez gittiğimde Buğra nasıl agliyodu dedim böyle aglatilir mı hiç bir çocuk diye. Bugün de gelmiş diyor ki geceleri aglatmayayim o zaman. Kendisinde de anksiyete var bir şey olduğunda ellleri buzz gibi olur korktu baya buğra'nın elleri öyle olunca.
Acaba Dr ün dediği gibi sadece cikmadigimiz için mi bunlar geçici mı, yoksa babasının davranışları mi?