- 31 Mayıs 2017
- 6.106
- 9.087
- 148
Ben de 18 aylık kontroldeki ölçüye takıldım. Çok hareket ettiği için düzgün ölçmedi diye düşünüyorum. 1 yaş sonrası 1 kilo aldı ve gördüğüm kadarıyla uzadı çünkü topaç halinden eser kalmadı, eridi çocuk resmen. Evde bir metre bulup ölçemedim 1 aydırKizlar benim kizin sanirim boyu uzamamis hadi kiloyu gectim boy uzamasina bakilir falan dendi martta gitmisiz dr a ben az once baktim ayni yani dr un olctugu gibi yapamadim tabi gelisi guzel oldu biraz ama bu istah konusuna bagliyorum ve inanilmaz yipratiyor beni meme emerken hadi emiyor vs diyodum simdi memede yok sabah kahvaltida asla peynir ve yumurta yediremiyorum sizde durumlar nedir onumuz ay 21 ay kontrolune goturmek istiyorum
Yumurta hiç yemiyor, peynir de. Epeydir kahvaltı etmiyordu, birkaç gündür 2 zeytin, 2 lokma ekmek veya domates yiyor. Belki 3 haftadır 1 kaşık bile sulu yemek/çorba yemedi.
2-3 kaşık yoğurt veya meyve püresi yiyor. Meyve yemediği için karışık hazır püre veriyorum yulaflı. Altta 2 dişi var, çiğneyemediği için salatalık bile yemiyor. Çocuğun herşeyi meme