her cocuk ne kadar farkli canim burda okudukca sasiriyorum sizinkilere.bana da her goren ne kolay ne uyumlu cocuk boyle cocuk buyutmekte ne var sen benimkileri gorucektin bi dk durmazlardi sabahlara kadar ayakta sallardim bir lokma yemezlerdi diyorlar.artik kiskanclik mi kucumseme mi anlayamiyorum. gicik oluyorum sanki kus besliyormusum gibi bahsediyorlar.sonucta her annenin yasadigi kendine ozel her annenin tahammul seviyesi veya olaylari idare etme becerisi birbirinden farkli.bi cocugun bir yonu zordur ama baska acidan kolayligi vardir.ne dolmusum ben de yaAllah korumuş yine canım benim oğlum da aynı işte. Ablasında görmediğimiz şeyleri yaşatıyor bize. Bu dönem biraz daha böyle devam edecek sanırım. Hiç boş bırakmaya gelmez
Valla iki çocuğum arasında dağlar kadar fark var kızım da öyle sakindi oğlumsa tam tersi. Mızmız bir çocuk değil mutlu sürekli gülen ve çabuk sosyalleşen bir çocuk ama tehlikeli şeylerde kendini bulunca çok korkutuyor. Sürekli koltuk tepelerinde. Bugün kapı açmayı da öğrendi dış kapımız kilitli oturacağız artık. Ne güzel şanslısın sen de. Başkaları da kıskançlık değildir aslında ya kendisi zorlanıp da başka birinin çocuğu sakin olunca kendini kötü hissedebiliyor ondan söylüyorlardır takılma hiç evet çok sakin beni hiç yormuyor deyip geç:)her cocuk ne kadar farkli canim burda okudukca sasiriyorum sizinkilere.bana da her goren ne kolay ne uyumlu cocuk boyle cocuk buyutmekte ne var sen benimkileri gorucektin bi dk durmazlardi sabahlara kadar ayakta sallardim bir lokma yemezlerdi diyorlar.artik kiskanclik mi kucumseme mi anlayamiyorum. gicik oluyorum sanki kus besliyormusum gibi bahsediyorlar.sonucta her annenin yasadigi kendine ozel her annenin tahammul seviyesi veya olaylari idare etme becerisi birbirinden farkli.bi cocugun bir yonu zordur ama baska acidan kolayligi vardir.ne dolmusum ben de ya
Soranı hatırlayamadım ama çok da masrafa gerek yok bence. Komşularım Bim'den aldıkları arabaları gayet randımanlı kullandılar. Ben daha pahalısını internetten almıştım, çok kötü çıktı. Oğlum zayıf bir çocuk olduğu halde çok az bir eğim olduğunda araba gitmezdi.. Kızımı da taşımaz muhtemelen.Günaydın kızlar.. Bi ara akülü araba konusulmuştu mjları bulamadım ya.. benim cadım komsunun arabasına bindi inmek bilmedi cok sevdi... Tabi onun fiyatı 2. El 1500 tl imişş.. Sıfırı kaçtır kim bilir.. Bizi aşar.. Soran arkadaş kimdi, aldı mı merak ediyorum
Bizimki de anca yere su döküp yalasın.Soranı hatırlayamadım ama çok da masrafa gerek yok bence. Komşularım Bim'den aldıkları arabaları gayet randımanlı kullandılar. Ben daha pahalısını internetten almıştım, çok kötü çıktı. Oğlum zayıf bir çocuk olduğu halde çok az bir eğim olduğunda araba gitmezdi.. Kızımı da taşımaz muhtemelen.
Gerçi benim kuzu bisiklete merak saldı. 3 tekerlekli almayı düşünüyorum
Ay inan sesli güldüm yazdığına. Benimki de akla gelmeyecek şeyler yapıyor ya o kadar aşinayım ki. Banyo yaparken o suyu içmeye çalışma mı dersin, kaloriferin arkasında nem yapsın diye koyup unuttuğumuz şişeyi ele geçirip içmesini mi dersinBizimki de anca yere su döküp yalasın.
Bağışıklık sistemi kuvvetli canım. Maşallah bir şey de olmaz bunlara. Bazen insanlar uyarıyor. Ay ağzına götürüyor falan diye. Bizim çocuk çingene diyorum.Ay inan sesli güldüm yazdığına. Benimki de akla gelmeyecek şeyler yapıyor ya o kadar aşinayım ki. Banyo yaparken o suyu içmeye çalışma mı dersin, kaloriferin arkasında nem yapsın diye koyup unuttuğumuz şişeyi ele geçirip içmesini mi dersinçocuk hasta olacak diye korkuyorum resmen
Bizimkinin 12.30 la 13.30 arasında değişiyor canım senin yerine bakan kişi uyutsa sorun olur mu ki? Kendimden örnek vereyim benim çocuklar uyku konusunda beni çok zorlarken bakıcılarında çook kısa sürede uyuyorlar. Çok uyky saatleriyle oynama istersen denge şaşıyor huysuzlaşabiliyorlaröğle uykusunu kacta yatırıyorsunuz 8 de kalkıyor atlas normalde 12,30 gibi yatıyor uyuması 12,50 gıbı uyurdu şimdi 13,30 da anca uyuyor meme emmemesinin de etkisi vardır ama 13 gündür 5 dk bile öne cekmedi uykuyu ve bu saatte uyumaya devam ederse uyutamadan işe dönmem gerekecek.Ne yapıcam nasıl ıkna edıcem uyumaya bilmiyorum
Ben eylülde okula başlayınca çocuğu uyutamadıkları için öğle uykusu bire düşmüştü. Bütün öğleden sonra mızmızlık yapıyormuş. Ta aralık ayında alıştı. Onda da ben uyutmadan gidiyordum. 4-5 gibi anca uyutuyorlardı. 7’de eve geliyordum, yeni kalktı diyorlardı. Sonra vay efendim ikinci çocuk ne zaman...öğle uykusunu kacta yatırıyorsunuz 8 de kalkıyor atlas normalde 12,30 gibi yatıyor uyuması 12,50 gıbı uyurdu şimdi 13,30 da anca uyuyor meme emmemesinin de etkisi vardır ama 13 gündür 5 dk bile öne cekmedi uykuyu ve bu saatte uyumaya devam ederse uyutamadan işe dönmem gerekecek.Ne yapıcam nasıl ıkna edıcem uyumaya bilmiyorum
İnşallah olmaz canım ya kaşla göz arasında yapıyor ne yapacaksaBağışıklık sistemi kuvvetli canım. Maşallah bir şey de olmaz bunlara. Bazen insanlar uyarıyor. Ay ağzına götürüyor falan diye. Bizim çocuk çingene diyorum.
bakıcıyla uyumasına da ben kıyamıyorum ya zaten butun gun ılgılenemıyorum kuser annem benı bıraktı diye düşünür diye denetmedim bile bakıcıya.Şu sıralar babasıyla bile uyumaya karsı cıkarken bakıcıyı ısteyeceğinide sanmıyorum.Bizimkinin 12.30 la 13.30 arasında değişiyor canım senin yerine bakan kişi uyutsa sorun olur mu ki? Kendimden örnek vereyim benim çocuklar uyku konusunda beni çok zorlarken bakıcılarında çook kısa sürede uyuyorlar. Çok uyky saatleriyle oynama istersen denge şaşıyor huysuzlaşabiliyorlar
Babam ıyı cok sukur kaburgaları ıyılesmedı hala o bıraz daha surermiş korse takıyor onun içinde..Dün aksam yazlığa bile gittilerBen eylülde okula başlayınca çocuğu uyutamadıkları için öğle uykusu bire düşmüştü. Bütün öğleden sonra mızmızlık yapıyormuş. Ta aralık ayında alıştı. Onda da ben uyutmadan gidiyordum. 4-5 gibi anca uyutuyorlardı. 7’de eve geliyordum, yeni kalktı diyorlardı. Sonra vay efendim ikinci çocuk ne zaman...
İnşallah seninki kolay uyum sağlar. Bizimki genelde 1 gibi öğlen uykusuna yatıyor ama sabah kalkışına göre 10’da da uyuduğu oluyor, 3’e kadar uyumadığı da. Hatta hafta sonu dedeye gittik. Öğle uykusuna yine 5’te yattı.
Baban nasıl oldu?
İçsin diye verdiğim suyu masaya döküp elleriyle sağa sola yayıyor, sonra da kollarına, yüzüne ve saçına sürüyor. Aynısını yoğurt, ayran ve bilimum sıvı yiyecekle de yapıyor. Bunlar yemek için değil çünkü, oyuncak hepsi.Bizimki de anca yere su döküp yalasın.
Evet, ona da bakıyorum.. Denk gelmiyorum bim dekilere, hemen bitiyo ürünler.. Alsan bi türlü almasan bi türlü..Soranı hatırlayamadım ama çok da masrafa gerek yok bence. Komşularım Bim'den aldıkları arabaları gayet randımanlı kullandılar. Ben daha pahalısını internetten almıştım, çok kötü çıktı. Oğlum zayıf bir çocuk olduğu halde çok az bir eğim olduğunda araba gitmezdi.. Kızımı da taşımaz muhtemelen.
Gerçi benim kuzu bisiklete merak saldı. 3 tekerlekli almayı düşünüyorum
bakıcıyla uyumasına da ben kıyamıyorum ya zaten butun gun ılgılenemıyorum kuser annem benı bıraktı diye düşünür diye denetmedim bile bakıcıya.Şu sıralar babasıyla bile uyumaya karsı cıkarken bakıcıyı ısteyeceğinide sanmıyorum.
Babam ıyı cok sukur kaburgaları ıyılesmedı hala o bıraz daha surermiş korse takıyor onun içinde..Dün aksam yazlığa bile gittiler
saatleri düzeni bozulsun ıstemıyorum bayılıp uyur ıllakı de .Gece gündüz yatakta dön allah dön o carsafı kırkere duzeltıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?