2018 Ekim Anneleri

Allah korumuş yine canım benim oğlum da aynı işte. Ablasında görmediğimiz şeyleri yaşatıyor bize. Bu dönem biraz daha böyle devam edecek sanırım. Hiç boş bırakmaya gelmez
her cocuk ne kadar farkli canim burda okudukca sasiriyorum sizinkilere.bana da her goren ne kolay ne uyumlu cocuk boyle cocuk buyutmekte ne var sen benimkileri gorucektin bi dk durmazlardi sabahlara kadar ayakta sallardim bir lokma yemezlerdi diyorlar.artik kiskanclik mi kucumseme mi anlayamiyorum. gicik oluyorum sanki kus besliyormusum gibi bahsediyorlar.sonucta her annenin yasadigi kendine ozel her annenin tahammul seviyesi veya olaylari idare etme becerisi birbirinden farkli.bi cocugun bir yonu zordur ama baska acidan kolayligi vardir.ne dolmusum ben de ya

Valla iki çocuğum arasında dağlar kadar fark var kızım da öyle sakindi oğlumsa tam tersi. Mızmız bir çocuk değil mutlu sürekli gülen ve çabuk sosyalleşen bir çocuk ama tehlikeli şeylerde kendini bulunca çok korkutuyor. Sürekli koltuk tepelerinde. Bugün kapı açmayı da öğrendi dış kapımız kilitli oturacağız artık. Ne güzel şanslısın sen de. Başkaları da kıskançlık değildir aslında ya kendisi zorlanıp da başka birinin çocuğu sakin olunca kendini kötü hissedebiliyor ondan söylüyorlardır takılma hiç evet çok sakin beni hiç yormuyor deyip geç:)

D dooris123 geçmiş olsun canım Allah korusun kuzuları. Çok anlık işler bunlar.. Oğlumda görmediğim hareketleri görüyorum kızımda ben. Çok daha uslu bir çocuktu oğlum. Kızım ise abisinin şu an yaptığı her şeyi yapmak istiyor. Haliyle 6 yaş hareketleri boyundan büyük oluyor ve bolca düşüyor. İşi gücü bırakıp peşinde geziyorum. Şu an ocağın düğmeleriyle oynuyor, gazı vanadan kestim mecburen.. Çamaşırları makinadan çıkardım, selede duruyorlar. Şimdi terasa asmaya gideceğiz beraber

Günaydın kızlar.. Bi ara akülü araba konusulmuştu mjları bulamadım ya.. benim cadım komsunun arabasına bindi inmek bilmedi cok sevdi... Tabi onun fiyatı 2. El 1500 tl imişş.. Sıfırı kaçtır kim bilir.. Bizi aşar.. Soran arkadaş kimdi, aldı mı merak ediyorum

Soranı hatırlayamadım ama çok da masrafa gerek yok bence. Komşularım Bim'den aldıkları arabaları gayet randımanlı kullandılar. Ben daha pahalısını internetten almıştım, çok kötü çıktı. Oğlum zayıf bir çocuk olduğu halde çok az bir eğim olduğunda araba gitmezdi.. Kızımı da taşımaz muhtemelen.
Gerçi benim kuzu bisiklete merak saldı. 3 tekerlekli almayı düşünüyorum

Bizimki de anca yere su döküp yalasın.

Bizimki de anca yere su döküp yalasın.
Ay inan sesli güldüm yazdığına. Benimki de akla gelmeyecek şeyler yapıyor ya o kadar aşinayım ki. Banyo yaparken o suyu içmeye çalışma mı dersin, kaloriferin arkasında nem yapsın diye koyup unuttuğumuz şişeyi ele geçirip içmesini mi dersin çocuk hasta olacak diye korkuyorum resmen

Bu arada bizde abladan kalma akülü araba da var bisiklet de ikisini de çok seviyor sürekli tepelerinde. Biz bu ara dışarı da çıkamadığımız için eve salıncak kurduk abla kardeş çok olmasa da vakit geçiriyorlar

öğle uykusunu kacta yatırıyorsunuz 8 de kalkıyor atlas normalde 12,30 gibi yatıyor uyuması 12,50 gıbı uyurdu şimdi 13,30 da anca uyuyor meme emmemesinin de etkisi vardır ama 13 gündür 5 dk bile öne cekmedi uykuyu ve bu saatte uyumaya devam ederse uyutamadan işe dönmem gerekecek.Ne yapıcam nasıl ıkna edıcem uyumaya bilmiyorum

Bağışıklık sistemi kuvvetli canım. Maşallah bir şey de olmaz bunlara. Bazen insanlar uyarıyor. Ay ağzına götürüyor falan diye. Bizim çocuk çingene diyorum.

Bizimkinin 12.30 la 13.30 arasında değişiyor canım senin yerine bakan kişi uyutsa sorun olur mu ki? Kendimden örnek vereyim benim çocuklar uyku konusunda beni çok zorlarken bakıcılarında çook kısa sürede uyuyorlar. Çok uyky saatleriyle oynama istersen denge şaşıyor huysuzlaşabiliyorlar

Ben eylülde okula başlayınca çocuğu uyutamadıkları için öğle uykusu bire düşmüştü. Bütün öğleden sonra mızmızlık yapıyormuş. Ta aralık ayında alıştı. Onda da ben uyutmadan gidiyordum. 4-5 gibi anca uyutuyorlardı. 7’de eve geliyordum, yeni kalktı diyorlardı. Sonra vay efendim ikinci çocuk ne zaman...
İnşallah seninki kolay uyum sağlar. Bizimki genelde 1 gibi öğlen uykusuna yatıyor ama sabah kalkışına göre 10’da da uyuduğu oluyor, 3’e kadar uyumadığı da. Hatta hafta sonu dedeye gittik. Öğle uykusuna yine 5’te yattı.
Baban nasıl oldu?

Bağışıklık sistemi kuvvetli canım. Maşallah bir şey de olmaz bunlara. Bazen insanlar uyarıyor. Ay ağzına götürüyor falan diye. Bizim çocuk çingene diyorum.
İnşallah olmaz canım ya kaşla göz arasında yapıyor ne yapacaksa

bakıcıyla uyumasına da ben kıyamıyorum ya zaten butun gun ılgılenemıyorum kuser annem benı bıraktı diye düşünür diye denetmedim bile bakıcıya.Şu sıralar babasıyla bile uyumaya karsı cıkarken bakıcıyı ısteyeceğinide sanmıyorum.
Babam ıyı cok sukur kaburgaları ıyılesmedı hala o bıraz daha surermiş korse takıyor onun içinde..Dün aksam yazlığa bile gittiler

saatleri düzeni bozulsun ıstemıyorum bayılıp uyur ıllakı de .Gece gündüz yatakta dön allah dön o carsafı kırkere duzeltıyorum

Evet, ona da bakıyorum.. Denk gelmiyorum bim dekilere, hemen bitiyo ürünler.. Alsan bi türlü almasan bi türlü..

Onumuzdeki ay ise basliyorum eylusu annemlere birakmaya basladim haftada 1 yarim gun alissin diye memeden kestikten sonra ilk birakisimda anneme nasil uyudugunu anlattim beraber yanyana uyumuslar cunku bende de oyle uyuyor iyi geceler ben uyuyorum deyip yanima yatiriyorum 50 kere donuyor sekilden sekile giriyor ama asla gozumu acmiyorum hareket etmiyorum bi yer buluyor kendi kendine cenemle oynayip daliyor annemde de boyle yapmis ozellikle alissin diye bisey yapmadim ogle uykusunu gec meme emerken aksam 9 bucukta uyumus olurdu simdi 10 bucuk oldu gunduzde 11 bucukta uyurdu meme bitti 1 falan oldu

Kizlar benim kizin sanirim boyu uzamamis hadi kiloyu gectim boy uzamasina bakilir falan dendi martta gitmisiz dr a ben az once baktim ayni yani dr un olctugu gibi yapamadim tabi gelisi guzel oldu biraz ama bu istah konusuna bagliyorum ve inanilmaz yipratiyor beni meme emerken hadi emiyor vs diyodum simdi memede yok sabah kahvaltida asla peynir ve yumurta yediremiyorum sizde durumlar nedir onumuz ay 21 ay kontrolune goturmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…