Herkese iyi bayramlar
Biz de diş durumlarını atlattık. Son azılar kaldı onlarda herhalde 2 yaşa yakın veya sonra çıkar. Dişlerinin çoğunun çıkmasından kaynaklı artık sert şeyleri baya baya yer oldu. Yemek konusunda bir gün çok iyi bir gün kötü. Ben de kötü olduğu zamanlarda tarhana çorbası yapıyorum. Çok seviyor her türlü yiyor onu. Bol kıymalı yeşil mercimekli pişiriyorum. Sonra içine ekmek niyetine 3 adet ceviz atıyorum seve seve yiyor. Muzu çok seviyor. Günde bir adet anamur muzu yedirmeye çalışıyorum. Kavun karpuz sevdi ama kavun gaz yaptı biraz.
Meme konusunda ise özellikle sabahları güneş doğmasından itibaren memeye yapışık uyuyor. Kapattırmuyor asla. Yataktan çıkana kadar meme meme diye her pozisyonda emiyor . Memeler açık yetiyorum nerdeyse. Belim yanım ağrıyor. Uyanınca dinlenmiş kalkamıyorum. Önceden güzeldi emziği veriyordum ağzına dönüp uyuyordu. Emziği de 1 ay önce kendi kendine bıraktı. Gündüz meme aramıyor. Kahvaltıdan sonra, öğlen uykusunda, ve akşam yemeğinden sonra emiyor. 2 yaşına gelsin önce gece emmesini sonra gündüz kademeli olarak bıraktırmayı düşünüyorum bakalım.