2018 Ekim Anneleri

Teşekkür ederim canım babamız şimdi uyutmaya calisiyo bizim de. Daha az önce uyandı emzirdim yine uyandı. Sırayla gidiyoruz

Bu virüsten önce hemen hemen her gün dışarı çıkardık. Hatta eşim işten 5te geldiği gün de çıkardık. Her zaman çok sevdim gezmeyi, yürümeyi, yeni yerler görmeyi. Koştur koştur hayat yaşardık. Virüsten sonra hiç aramıyorum dışarıyı, hatta diyorum nasıl öyle yaşamışım ne kadar da yorgun olsam en azından caddede yürüyüşe çıkardık. Şimdi de evde kosturuyoruz gerçi, ya Buğra nin peşinde ya da mutfakta resmen atölye açtım. Sürekli pişiriyorum. Mutfak askim var gezmede olduğu gibi.
Ve de çocuk aşkı. İkinciyi hayırlısıyla çok istiyorum bir yandan da gözüm korkuyo, riskli gebelik, zor doğum ve Cook hareketli ve alerjik oglumdan sonra. İki yaşı bekliyorum sonrası olur mu bilmiyorum Buğra 8yil sonra olmuştu çok şükür.
Size yazmak iyi geliyo nerdeyse 30 aydır birlikteyiz kucaklıyorum hepinizi..

Hâlâ uyumuyo Buğra babası da ben de deniyoruz. Yere inip dolaşıyor evde hiç uyumamış gibi. Saat 11e doğru uyudu. 1e kadar 4kez kalktı. Saat 3e geliyo hâlâ uyutamiyoruz. Bu hafta hep uyanık kaldı geceleri, nasıl yapsak var mı böyle deneyim yaşayan? Işıkları da yakmiyoruz. Karyolanin ışığı yaniyo bizim odada o kadar. Sabah da 8 de gün başlasın

Benim telefonda yüz okuma var. Niliko açabiliyor. Yüzümüz mü benziyor acaba.

Disari çıkabilseler akıllarına bile gelmez ekran eminim. Bende akşam üstü yogurdunu yedirirken babytv acıyorum. Çocuk sartlandi artık elimde yoğurdu görünce karga diye koşa koşa koltuğa oturuyor
Bende öyle düşünüp umut ediyorum. Çok güzel bir düzenimiz vardı. Vicdan azabı çekiyorum ekran ile tanıştı diye

Gece gündüz memede olan arkadaşlarım. 9 gündür 3 saat dolmadan emzirmiyorum. İlk günler gündüz uykusu 45 dk sürüyordu. Bir kaç gündür bir buçuk iki saat kendisi uyanmadan uyuyor. İlk günden beri de gece bir veya iki kere uyanıyor. Belki 9 kere uyanıp totalde 9 saat uyurken Şimdi 10 hatta 12 saat uyuyor. Şu an düzenli gözüktüğü için tamamen kesmiyorum.

3 saat oyalamak önemli tabi benim kız geldiği zaman aç dedim mi açana kadar ne yaparsan yap kabul etmiyor ..

Bizde bitti meme fasli bende ara ara lahana koyuyorum ama eskisi gibi degil baya rahatladim bide regli oldum tam azalir artik
Eylulde alisti gibi arada gelip meme diyor baska biseyle aklini dagitiyorum istemiyor bir daha ve kucagimda uyuyor gecede 1-2 kez kalkip su icip yatiyor meme demiyor ilginc sanki 5 gun oncesine kadar emziren ben degildim gibi Yani korktugum gibi olmadi belkide cocuguda olumsuz bir etkiydi artik cunku daha guzel uyudugunu farkediyorum masallah diyeyimde umarim firtina oncesi sessizlik degildir bu

Yeme düzeni değişti mi?

Bu uyku düzenini biz de gorurmuyuz acep?

ayy kac gundur takip ediyorim gelismelerinizi cok sevindim.evet canim bizim de gunduz 474774 kez emzirirken aniden gunde 3e sonra 2 ye dusurduk.1 ayi gecti bi aksam yatarken bi de sabah kalkinca emiyor.eylulun uykusu da bence dis cikarma veya hastalik harici cok degismez gibi.zaten 19-20 ay emmis oluyolar artik.

3 saat oyalamak önemli tabi benim kız geldiği zaman aç dedim mi açana kadar ne yaparsan yap kabul etmiyor ..
Benimki de öyleydi ama babası iki kere hayır yemek yemiyorsun diye çok net söyledi. Ben de şaştım. Allah yardım etti resmen. Eşim de evde yardımcı oluyor. Çok da güzel yemeye başladı.

Yeme düzeni değişti mi?
Evet evet her şeyi bayıla bayıla yiyor. Koca bi kase makarna yedi uyanınca. Üstüne de bir portakalın suyunu içti. Şimdi geldi eppek istiyor. Bugün tam iki buçuk saat hiç uyanmadan öğle uykusu uyudu. Daha önce bütün öğle uykusunu memede geçiriyordu.

Benim direnmeye gücüm yok resmen yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Eminim arayı açabilsek bizde de aynı durum olur ah ahh..

Benimki de öyleydi ama babası iki kere hayır yemek yemiyorsun diye çok net söyledi. Ben de şaştım. Allah yardım etti resmen. Eşim de evde yardımcı oluyor. Çok da güzel yemeye başladı.
Maşallah darısı başımıza :) meme diyince ben oyalamaya çalışıyorum bazen eşim hemen diyorki kızım çok keyif alıyor emerken niye vermiyorsun yemek isterse yer yemezse yemesin emzir

Yeme düzeni değişti mi?

Henuz 1 hafta bile olmadi net bir sey diyemem ama ben ek gidaya gectigimizden beri yeme isinde hep duzenliydim kahvalti ogle ara ogun aksam. saatleride ortalama belliydi meme biraktiktan sonra tek fark surekli bir seyler tirtiklamak istiyor mesela mutfakta kek goruyor 2 lokma aliyor sonra meyve istiyor 2 lokma alip birakiyor ben şuna yoruyorum nasil insanlar sigarayi birakirken agzi surekli dolu olur kuruyemise sarar bizimkide oyle birazda ben eli agzi dolu olsun aklina gelmesin diyede yapiyorum bakalim zaman ne gosterecek

Benim asil memeyi birakma dusuncem; 1,5 2 aydir evdeyim ve yarim saatte bir meme diyordu versen bi dert vermesem bi dert 2 gun sonra ise baslayinca annemlere cok zorluk cikaracakti ve diger onemli etken istah neredeyse sifirdi azalta azalta gunde 3 gece 2 ye dusurmustum ama surekli sen artik buyudun havalarda sicakladi sutun tadi degisecek ama ben hep buradayim mesaji verdim azicik sirkeye basvurdum simdilik iyi gibi evet 19,5 ay emmis oluyor ben cok takilmiyorum ama hic emmeyedebilirdi yapacak bir sey yok Sen ne zaman kesmeyi planliyorsun tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…