Teşekkür ederim canım babamız şimdi uyutmaya calisiyo bizim de. Daha az önce uyandı emzirdim yine uyandı. Sırayla gidiyoruzCanim artik oturmus emzirme saatleri vardi Eylulun 2-5 yada 1 bucuk 4 gibi sirf aliskanliktan uyandigiO saatlerde kalkiyor meme diyor 1-2 sefer ben ozellikle kucagima aliyorum bak ben buradayim bana saril mesaji vererek kucagimda ninni ve sallayarak uyutuyorum dun aksam 1,5 saat surdu bu surec tam 5 defa yatagina koyup kaldirdim koydugum anda uyandi ayni yenidogan halleri gibi Belim sirtim koptu tabi ama yani en az 2 hafta dayanicam onun icin zorlu bir surec cunku o yuzden nasil istiyorsa oyle uyusun diyorum
Benim telefonda yüz okuma var. Niliko açabiliyor. Yüzümüz mü benziyor acaba.Valla benim kız sağolsun şifremi açmış galeriye girmiş instadan herkese fotosunu yollamış nasıl yaptı şaşkınız yani :)) bugünde annemi aramış ananeee diye bağırmasa haberim yok yani çok sorun etmiyorum arada kendi videolarını izliyoruz çok hoşuna gidiyor
Bak şimdi öyle dedin profilden bakasım geldi :))Benim telefonda yüz okuma var. Niliko açabiliyor. Yüzümüz mü benziyor acaba.
Bende öyle düşünüp umut ediyorum. Çok güzel bir düzenimiz vardı. Vicdan azabı çekiyorum ekran ile tanıştı diyeDisari çıkabilseler akıllarına bile gelmez ekran eminim. Bende akşam üstü yogurdunu yedirirken babytv acıyorum. Çocuk sartlandi artık elimde yoğurdu görünce karga diye koşa koşa koltuğa oturuyor
3 saat oyalamak önemli tabi benim kız geldiği zaman aç dedim mi açana kadar ne yaparsan yap kabul etmiyor ..Gece gündüz memede olan arkadaşlarım. 9 gündür 3 saat dolmadan emzirmiyorum. İlk günler gündüz uykusu 45 dk sürüyordu. Bir kaç gündür bir buçuk iki saat kendisi uyanmadan uyuyor. İlk günden beri de gece bir veya iki kere uyanıyor. Belki 9 kere uyanıp totalde 9 saat uyurken Şimdi 10 hatta 12 saat uyuyor. Şu an düzenli gözüktüğü için tamamen kesmiyorum.
Yeme düzeni değişti mi?Bizde bitti meme fasli bende ara ara lahana koyuyorum ama eskisi gibi degil baya rahatladim bide regli oldum tam azalir artik
Eylulde alisti gibi arada gelip meme diyor baska biseyle aklini dagitiyorum istemiyor bir daha ve kucagimda uyuyor gecede 1-2 kez kalkip su icip yatiyor meme demiyor ilginc sanki 5 gun oncesine kadar emziren ben degildim gibiYani korktugum gibi olmadi belkide cocuguda olumsuz bir etkiydi artik cunku daha guzel uyudugunu farkediyorum masallah diyeyimde umarim firtina oncesi sessizlik degildir bu
Bu uyku düzenini biz de gorurmuyuz acep?Gece gündüz memede olan arkadaşlarım. 9 gündür 3 saat dolmadan emzirmiyorum. İlk günler gündüz uykusu 45 dk sürüyordu. Bir kaç gündür bir buçuk iki saat kendisi uyanmadan uyuyor. İlk günden beri de gece bir veya iki kere uyanıyor. Belki 9 kere uyanıp totalde 9 saat uyurken Şimdi 10 hatta 12 saat uyuyor. Şu an düzenli gözüktüğü için tamamen kesmiyorum.
ayy kac gundur takip ediyorim gelismelerinizi cok sevindim.evet canim bizim de gunduz 474774 kez emzirirken aniden gunde 3e sonra 2 ye dusurduk.1 ayi gecti bi aksam yatarken bi de sabah kalkinca emiyor.eylulun uykusu da bence dis cikarma veya hastalik harici cok degismez gibi.zaten 19-20 ay emmis oluyolar artik.Bizde bitti meme fasli bende ara ara lahana koyuyorum ama eskisi gibi degil baya rahatladim bide regli oldum tam azalir artik
Eylulde alisti gibi arada gelip meme diyor baska biseyle aklini dagitiyorum istemiyor bir daha ve kucagimda uyuyor gecede 1-2 kez kalkip su icip yatiyor meme demiyor ilginc sanki 5 gun oncesine kadar emziren ben degildim gibiYani korktugum gibi olmadi belkide cocuguda olumsuz bir etkiydi artik cunku daha guzel uyudugunu farkediyorum masallah diyeyimde umarim firtina oncesi sessizlik degildir bu
Benimki de öyleydi ama babası iki kere hayır yemek yemiyorsun diye çok net söyledi. Ben de şaştım. Allah yardım etti resmen. Eşim de evde yardımcı oluyor. Çok da güzel yemeye başladı.3 saat oyalamak önemli tabi benim kız geldiği zaman aç dedim mi açana kadar ne yaparsan yap kabul etmiyor ..
Evet evet her şeyi bayıla bayıla yiyor. Koca bi kase makarna yedi uyanınca. Üstüne de bir portakalın suyunu içti. Şimdi geldi eppek istiyor. Bugün tam iki buçuk saat hiç uyanmadan öğle uykusu uyudu. Daha önce bütün öğle uykusunu memede geçiriyordu.Yeme düzeni değişti mi?
İnşallah.Bu uyku düzenini biz de gorurmuyuz acep?
Benim direnmeye gücüm yok resmenGece gündüz memede olan arkadaşlarım. 9 gündür 3 saat dolmadan emzirmiyorum. İlk günler gündüz uykusu 45 dk sürüyordu. Bir kaç gündür bir buçuk iki saat kendisi uyanmadan uyuyor. İlk günden beri de gece bir veya iki kere uyanıyor. Belki 9 kere uyanıp totalde 9 saat uyurken Şimdi 10 hatta 12 saat uyuyor. Şu an düzenli gözüktüğü için tamamen kesmiyorum.
Seni çok iyi anlıyorum. Ben de eşimden güç alıyorum. O evde olmasa bu kız bitirirdi beni.Benim direnmeye gücüm yok resmenyalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Eminim arayı açabilsek bizde de aynı durum olur ah ahh..
Maşallah darısı başımıza :) meme diyince ben oyalamaya çalışıyorum bazen eşim hemen diyorki kızım çok keyif alıyor emerken niye vermiyorsun yemek isterse yer yemezse yemesin emzirBenimki de öyleydi ama babası iki kere hayır yemek yemiyorsun diye çok net söyledi. Ben de şaştım. Allah yardım etti resmen. Eşim de evde yardımcı oluyor. Çok da güzel yemeye başladı.
Yeme düzeni değişti mi?
ayy kac gundur takip ediyorim gelismelerinizi cok sevindim.evet canim bizim de gunduz 474774 kez emzirirken aniden gunde 3e sonra 2 ye dusurduk.1 ayi gecti bi aksam yatarken bi de sabah kalkinca emiyor.eylulun uykusu da bence dis cikarma veya hastalik harici cok degismez gibi.zaten 19-20 ay emmis oluyolar artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?